MENY

Vinsmaking - En kvalitetsprodusent av ripasso og amarone

 • Sted:  Snekkerbrakken
 • Dato: onsdag 15. november 2017
 • Tid:  17:00
 • Pris:  645 / 585 + billettavgift
 • Alder:  18 år - leg.plikt.
 • Last ned vergeskjema >>
 • Utsolgt

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

Snekkerbrakken

Snekkerbrakken

Snekkerbrakken et unikt og totalrenovert konsert- og selskapslokale med beliggenhet i idylliske omgivelser inne på Bergenhus festning. Ett av de eldste og best bevarte festningsområder i Norge.
 

Klikk for å se tilkomst og lokalisering  >>

Adr.: Bergenhus Festning

Telefon: 55 21 50 60

E-post: 

Web:  /snekkerbrakken/

Kart: Klikk for å vise kart

Vinsmaking - En kvalitetsprodusent av ripasso og amarone

Følg bergen live

Vinsmaking - En kvalitetsprodusent av ripasso og amarone

Omgitt av oliventrær og bølgende åssider fylt med vinranker finner vi den vakre og velstelte vingården til Zenatofamilien. Zenato er kjent som en av de italienske produsentene som kompromissløst holder kvaliteten oppe tross berømmelse og suksess for sine amarone- og ripassoviner. 

 • Sted:  Snekkerbrakken
 • Dato: onsdag 15. november 2017
 • Tid:  17:00
 • Pris:  645 / 585 + billettavgift
 • Alder:  18 år - leg.plikt.
 • Konserten er utsolgt

Sergio Zenato grunnla Zenato i 1960 - i området San Benedetto di Lugana, i nærheten av innsjøen Garda. Han hadde han lært faget av sin far og var ledenskapelig opptatt av vin. Sergio Zenatos energi og ambisjoner lever videre med hans kone Carla og deres to barn Alberto og Nadia Zenato som nå driver vingården sammen.

Opprinnelig lagde familien Zenato hvitviner på druen Trebbiano di Lugana og var en av produsentene som satte hvitviner fra Lugana på kartet internasjonalt. I dag er de aller mest kjent for sine røde Valpolicellaviner.

Porteføljen av viner er stor og inneholder både musserende vin laget på tradisjonell metode med lang tid på bunnfall, leskende rosévin av typen Chiaretto Bardolino, kraftige eikelagrede hvitviner og dessertvin av høy kvalitet.

I Norge har Zenato Ripassa lenge gjort seg gjeldende som en folkefavoritt med sin lett gjenkjennelige sorte etikett med gullskrift.

Zenato eier ca 75 hektar vinmark, fordelt mellom både Lugana og Costalunga og er kjent som en av produsentene som kompromissløst holder kvaliteten oppe tross sin berømmelse og suksess. Lav avkastning, druer plukket perfekt modne, sammen med moderne produksjonsmetoder er faktorer som gjør Zenatos viner så gode.

Vi starter arrangementet med ekte italiensk aperitivo fra kl. 17.00 (for de som rekker det) og en småmatbuffet med skinker, pølser, ost, grønnsaker og brød.

Kl. 18.00 starter vi sittende vinsmaking, hvor bl.a. barolo, valpolicella og ripasso står på menyen. Arrangementet avsluttes senest klokken 21.00.

Velkommen til en gøy, sosial og lærerik vinsmaking!


Kveldens vinfaglige arrangør er Pievino. Deres hjemmeside finner du her

Pievino spesialiserer seg på unike opplevelser med fokus på mat og drikke. Vinsmakinger, kurs, gruppereiser og skreddersydde arrangementer.


Store smaksopplevelser i Snekkerbrakken

 • Snekkerbrakken er en arena hvor gode smaker, sosialt samvær og hygge står i fokus. Det er derfor en stor fornøyelse å introdusere konseptet Bergen Live Tasting Sessions, hvor vi sammen med utvalgte samarbeidspartnere vil invitere til store opplevelser for ganen. 

  Våren 2017 kickstarter vi Bergen Live Tasting Sessions i Snekkerbrakken på Bergenhus Festning med blant annet øl, vin og ost på menyen. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med - kun begeistring og interesse for gode smaker. Se kalenderen under, og kjøp billett til ditt favorittarrangement! 

Kalender - Bergen Live Tasting Sessions

 • Snekkerbrakken

  Snekkerbrakken ligger inne på Bergenhus festning som er ett av de eldste og best bevarte festningsområdene i Norge. 

  Historien kan føres tilbake til middelalderen da området var kongssete og det er en rekke historiske bygninger på området. Mest markant er den 750 år gamle Håkonshallen og Rosenkrantztårnet fra 1500-tallet.

  Klikk for stort bilde >> 


   >>
 • Ta kontakt

  Ta kontakt for mer informasjon:

  E-post: sb@bergenlive.no 
  Tlf: +47 55 21 50 60

BERGEN LIVE PARTNER