MENY
Fant ikke visningsmal

Bergen Live Events

 • Bergen Live arrangerer årlig omlag 80 konserter i alle størrelser og formater. Vi er vant til å jobbe med folk som Bruce Springsteen, Mick Jagger, Paul McCartney og Rihanna og underholder cirka 150 000 mennesker i året. Det er jobben vår å få arrangementer i denne størrelsen til å fungere og du kan være trygg på at vi kan hjelpe deg med å realisere ideen din, uansett hvor gigantisk og ellevill den er, også om du ser for deg noe i et litt mer intimt format… 

   
  Fra BT Prisen. Årlig arrangement med formål å stimulere aktive kunder til å utvikle gode, kreative reklamekampanjer.  

  Her er hva Bergen Live kan tilby:

  Utvikling og planlegging av arrangementet ditt innenfor budsjett og i tråd med dine visjoner.

  Underholdning til ditt arrangement. Bergen Live booker cirka 150 artister i løpet av et år og har tette bånd til de største artistagenturene i verden og Norge. Vi har full innsikt i hvilke artister som for tiden – og neste år – spiller konserter, og hvilke navn som er realistisk å booke innenfor ditt budsjett.  

  Den rette arenaen til ditt arrangement. Vi eier og driver byens fineste selskapslokale på Bergenhus Festning, men har også en rekke forslag til egnede steder i Bergen, Norge og resten av verden.  

   

  Gjennomføring av ditt arrangement. Vi tar hånd om alle aspekter: produksjon, formidling, underholdning og servering. I teamet vårt har vi tung kompetanse innenfor alle disse områdene – og så tar vi med oss våre tett tilknyttede leverandører etter behov: Underleverandørene våre kan levere scene til Elton John, pyro til Paul McCartney og mat til samtlige artister på Bergenfest – hva kan de hjelpe deg med?

  Presisjon, effektivitet og trygghet er kjerneverdier i alt vi gjør. Vi tilstreber at alle arrangementene våre skal begynne presist og at prosjektene skal la seg gjennomføre innenfor avtalte rammer. Vi er en stab på 11 medarbeidere som gjennomfører om lag 100 arrangementer i løpet av et år, det sier seg selv at vi må være effektive. Effektiviteten skal dog aldri gå på bekostning av arrangementets kvalitet og trygghet. Det skal her også nevnes at en av våre medarbeidere har landets høyeste utdanning innenfor arrangementssikkerhet. 

    

  Sparebanken Vest –  Hjertebank. Gratiskonserter i regi av Sparebanken Vest  arrangeres i ulike regioner på Vestlandet for å feire utvalgte prosjekter. Her fra Hjertebank Sunnhordaland på Stord.

  Nyåpning av Quality Hotel Edvard Grieg. I samarbeid med Nordic Choice og EGD ble Quality Hotel Edvard Grieg relansert på arrangementet ”Grieg is Back”  

  Vi kan også tilby ferdigsydde konsepter i Bergen Live sin ånd:

  Konsertforspill
  Bergenhus festning er selve hjertet i vår virksomhet. Her har vi kontorer, selskapslokale og vi arrangerer tallrike konserter og festivaldager her i løpet av sommersesongen. Hvis du ønsker å arrangere en sommerfest for kunder, kolleger eller venner utenom det vanlige, kan vi anbefale at du inviterer til konsertforspill. I god tid før konsertstart disker vi opp med mat, drikke og underholdning for deg og dine gjester i skjermede og vakre omgivelser, kun et par steinkast fra konsertområdet – enten innendørs eller utendørs. Når dere hører at Lionel Richie eller Aurora går på scenen er det bare å rusle forventningsfullt bort og ta del i den store festen.

       

  Festivalselskap
  Festival er det gøyeste som finnes, synes vi. Derfor foregår også store deler av virksomheten vår rundt Bergenfest, som arrangeres hvert år i juni på Bergenhus festning. Her har du muligheten til å få med deg hele 50 konserter på fire dager. Dersom du og dine gjester ønsker å gjøre litt ekstra ut av festivalbesøket kan vi tilrettelegge for at dere får et eget skjermet selskapslokale på festivalområdet med egen servering og uten køer til viktige fasiliteter. Her kan vi lage grillfest, cocktail party eller silent disco – alt etter hva du ønsker.

  Frydenbø 100 årsjubileum 22.10. 2016100 års jubileumsarrangement for alle ansatte i Frydenbø.

BERGEN LIVE PARTNER