MENY
 • CASHLESS BETALINGSTJENESTE

  For å handle mat og drikke på våre arrangementer kan du benytte et Cashless-kort. Du kan kjøpe Cashless-kortet når du ankommer arrangementet, i billettkontoret i Grieghallen eller i forkant på www.cashless.no. Du kan fylle penger på kortet online eller på arrangementet med ønsket beløp. Kortet kan også benyttes som betalingsmiddel på utvalgte steder på Zachariasbryggen Restauranthus på Torget i Bergen gjennom året.

  Merk at det er mulig å handle med kontanter og/eller debetkort i utsalg for mat og alkoholfri drikke samt at det er en kontantstasjon i hovedbaren(e) på arrangementene, der disse utsalgspunktene er merket med "kontant".

  Har du penger igjen på kortet kan du refundere beløpet tilbake til egen konto, eller bruke det på andre arrangement der Cashless benyttes angjeldende år. Se arrangementskalender på www.cashless.no.

  Vi vil benytte Cashless ved We Love The 90s i Bergenshallen lørdag 29. april og ved alle våre utendørskonserter/arrangementer på Bergenhus Festning sommeren 2017 samt Bergenfest 2017. 

  Pris 
  Cashlesstjenesten koster 50 kr og inkluderer et Cashless-kort.

  Påfylling av Cashless-kortet 
  Kortet kan fylles opp på egne automater plassert på området og gjøres ved å bruke bankkort, kredittkort eller kontanter. Du kan når du vil fylle på kortet eller sjekke saldo på disse automatene. 

  1 - Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen 
  2 - Trykk på «Påfylling» 
  3 - Velg det beløpet du ønsker å fylle på 
  4 - Sett kortet ditt i bankterminalen 
  5 - Tast kode og «klar» 
  6 - Vent til Cashless kortet er fylt med valgte beløp før du fjerner kortet fra leseren. Dette tar noen få sekunder

  Bruk av Cashless-kortet 
  Når du handler mat og drikke på arrangementet betaler du med Cashless-kortet. Transaksjonen tar kun et par sekunder og det er ingen transaksjonskostnader. Etter hvert kjøp kan du se restsaldo på kortet i displayet på kassen eller be om en kvittering. 

  Refundering av ubrukt beløp på Cashless-kortet 
  Ubrukt beløp etter arrangementet kan refunderes ved å hente ut en refunderingskvittering på de samme automatene du fylte på kortet. Så husk å ta ut en refunderingskvittering før du forlater arrangementet!

  1 - Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen. 
  2 - Trykk på «Refusjon» 
  3 - Ta med kvittering som skrives ut. Saldo på kortet vil da stå som «Kr 0» 
  4 - Kvitteringen inneholder kortnummeret ditt og en refunderingskode som er tilknyttet DITT refusjonsbeløp – så ta godt vare på kvitteringen og kortet. 
  5 - Registrer kortnummer og refunderingskode fra kvitteringen på www.cashless.no og refunder beløpet til ønsket konto. 

  Det er også en Cashless-automat plassert i billettkontoret i Grieghallen der en kan hente ut kvittering for refusjon og fylle opp kortet.

  Finansdepartementet krever at alle refusjoner må foregå mellom to registrerte konti. Dette innebærer at man må opprette en bruker på www.cashless.no og registrere refunderingskoden for å tilbakeføre ubrukt beløp til egen konto.

  Dersom du ikke har hentet ut en refunderingskvittering, gå inn på www.cashless.no og følg anvisningen for manuell refundering. Det er ingen tidsbegrensning på refundering!

  Sperring av mistet kort 
  Dersom du mister Cashless- kortet ditt kan du sperre det for misbruk ved å kontakte Cashless informasjonsskranken på området. Mistet kort erstattes ikke, men ved å kjøpe et nytt kort kan utestående saldo overføres til nytt kort.

  VIKTIG INFORMASJON: 
  Husk: Kortet er gyldig til og med 31.12.2016 og refunderingskvittering for ubrukt beløp MÅ hentes ut innen denne datoen!

  For refundering av kort som ikke lenger er gyldig MÅ kortet sendes inn for refundering.

  Se fullstendige avtalevilkår på www.cashless.no.

   

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER