MENY
 • Konsertinfo Bergenhus Festning

  Inngang
  Hovedinngang til konsertområdet er fra nord ved Bontelabo. Etter konserten vil det også være utgang i sør mot Bryggen/sentrum

  Rullestolbrukere benytter inngang fra Bradbenken ved Thon Hotel Bergen Brygge.

  Event. uavhentete billetter vil blir solgt fra informasjonsvogn ved Thon Hotel Bergen Brygge fra kl. 17.00 på konsertdagen.

  Billettkontroll
  Billettene vil bli scannet ved inngang og ugyldige billetter vil bli avvist. Har du kjøpt billetter til flere av sommerens konserter, kontroller at du tar med de riktige, uten gyldig billett kommer du ikke inn!

  NB! det vil ikke være mulig å forlate konsertområdet for så å komme inn igjen. dette av sikkerhetsmessige årsaker.

  Kroppsvisitasjon
  Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til konsertområdet. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon.

  Rullestolbrukere
  Det er avsatt område med godt utsyn for rullestolbrukere, inngang fra Bradbenken. Ledsager benytter samme inngang som rullestolbruker. Det vil kun være plass til én ledsager pr. rullestol på det avsatte området. Ledsager må selvsagt ha kjøpt egen billett til konserten. Hvis antall rullestolbrukere blir såpass mange at det blir plassproblemer må ledsager akseptere løsninger etter anvisning fras Bergen Live sitt personell ved rullestolrampen. Rullestolbrukere vil bli prioritert, deretter andre som har fysiske plager som gjør det vanskelig å stå over lengre tid. Vi har ingen reservasjonsordning for plass til rullestolbrukere/ledsagere. Bergen Live sitt personell ved rullestolrampen tar avgjørelser basert på beste skjønn og vi ber om at dette respekteres. 

  Det er ikke tillatt å kjøre inn til området for avsetting og det er heller ingen parkeringsmuligheter. Biler som skal hente må være på plass mellom kl 23.30 – 24.00.

  Vi understreker at området er for rullestolbrukere, deretter ledsager og andre med fysiske plager. Maks én ledsager pr rullestolbruker.

  Det er IKKE tillatt å medbringe følgende til konserten:

  • Foto/video/audio utstyr
  • Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander
  • Våpen av enhver art, fyrverkeri, laserpenner
  • Bannere, paraplyer, klappstoler
  • Drikkevarer, matvarer
  • Hunder, katter

  Ovennevnte vil bli avvist ved inngangen. Spar deg selv og det øvrige publikum for ergrelse og ventetid ved å ikke bringe slike ting med deg til konserten.

  Det er generelt forbud mot foto/video eller lydopptak ved konsertene.

  Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

  Mat og drikke
  Mat eller drikkevarer kan ikke medbringes på konsertområdet. Mat (kebab wraps, hamburgere, pølser), mineralvann, Friele kaffe, Red Bull, øl og vin selges på området.

  Garderobe
  Det er ingen garderobemuligheter på området under konserten

  Salg av effekter (Merchandise)
  Salg av artistenes autoriserte effekter vil kun foregå inne på konsertområdet. Slike effekter som tilbys andre steder i Bergen på konsertdagen er med stor sikkerhet falske produkter, det vil si ikke autorisert av artisten.

  NB! Ikke la deg lure! Dersom du blir kontaktet av personer som vil selge VIP-pass eller Backstage-pass til deg er det ren og skjær svindel du blir utsatt for. Slike eksisterer ikke for salg.

  Kjøp av mat og drikke – Cashless elektroniske bonger 
  Ved større arrangementer der Bergen Live har ansvar for serveringen, benytter vi Cashless elektronisk betalingsløsning. Dette for at du skal få handlet raskere og køene skal bli kortere. Les mer om dette her >>

  Barn på konsert
  Av sikkerhetshensyn er nedre aldersgrense 15 år. Publikum under 15 år må ledsages av en edru person over 23 år. Vi presisere at dette er et arrangement for voksne. Det vil være trangt, mye folk i bevegelse og høy musikk! Foreldre som velger å ha barn med på konserten MÅ ha tilsyn til disse hele tiden. Vi anbefaler bakre del av konsertområdet som ligger høyere, og med mindre trengsel. Det er IKKE egne områder dedikert for barn. Generelt vil vi anbefale på det sterkeste at små barn (inkl babyer i barnevogn) ikke tas med på konsert, både av hensyn til de små (på grunn av tidligere nevnte forhold og ikke minst ifm en eventuell evakuering) og av hensyn til andre publikummere. Det er en tid for alt.

  Transport
  Sjekk ruteselskapenes internettsider for rutetider.

  Påkledning
  Husk at du skal på utendørskonsert! Kle deg praktisk og etter værforholdene. Bruk komfortable sko, det blir lenge å stå. Glem ikke at konserten finner sted i Bergen og kle deg deretter. Dersom det er utrygt for regn - ta med regntøy da paraply ikke er tillatt på konsertområdet.

  Hørselsvern
  Ørepropper er gratis tilgjengelig på konsertområdet ved inngang og i barene.

  Alkohol
  I venteområdet utenfor konsertområdet gjelder generelle lover og regler om drikking på offentlig sted. Inne på konsertområdet gjelder vanlige skjenkeregler. Tydelig berusete personer vil bli bortvist fra området.

  Røyking
  Røyking er helsefarlig og til sjenanse for andre publikummere, vis derfor hensyn og trekk ut til åpne områder hvis du må røyke. Hvis publikum i din nærhet ber deg om å la være å røyke skal du respektere dette!

  Avsperringer
  Vanligvis vil vil konsertområdet (Koengen) være avsperret fra morgen, 2 dager før konserten til kveld, dagen etter konserten.. På konsertdagene vil hele festningsområdet være avsperret.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER