MENY


Praktisk informasjon - a-ha 7.mai 2016

A-HA AVSLUTTER VERDENSTURNÉEN I BERGEN LØRDAG 7. MAI 2016!

Når a-ha sin legger turnéavslutningen til Bergen lørdag 7. mai vil konserten reflektere bandets fantastiske karriere med et bredt utvalg a-ha sine største og viktigste låter. Og de er det mange av: a-ha-katalogen er spekket med gull fra de tidlige årene med «Hunting High and Low» og «Scoundrel Days» og frem til nyere tid hvor plater som «Analogue» og «Foot of the Mountain» har sementert deres status som vårt viktigste og største band noensinne. 

Bergenskonserten blir trolig en siste sjanse til oppleve a-ha på en scene i 2016. Vi gleder oss til å ta i mot Morten, Magne og Pål i Bergen lørdag 7. mai, og gi bandet en verdig avslutning på “Cast in Steel”-turnéen.

Under finner du praktisk informasjon omkring konserten.

Portene åpner: 19:30
Support dePresno 20:45
a-ha på scenen 22:15
Slutt 24:00:00

NB! Vi bestreber alltid å følge oppsatt tidsplan. Tidene er likevel veiledende og endringer kan forekomme. Publikum oppfordres å være på plass på konsertområdet i god tid. Kommer du i siste liten vil det lett være ekstra trengsel i barene og til toalettene. Vi anbefaler at derre er ved inngang minst en time før konsertstart.

Har du fremdeles ikke sikret deg billetter til konserten kan du kjøpe billetter på følgende steder:

  • Online på ticketmaster.no 
  • På tlf. 815 33 133 (Ticketmaster) 
  • Ved inngang fra kl 18:30 på konsertdagen 

Kjøper du Ticketfast-billett online fra Ticketmaster får du billetten umiddelbart tilsendt som e-post. Du kan kjøpe Ticketfast billetter helt frem til konsertstart. 

Har du fått billetter tilsendt som e-post og ikke har tilgang til printer vil vi vanligvis kunne scanne billetten på telefonen din. Sørg for at billetten er nedlastet til telefonen og klar for fremvisning før du kommer til konserten, telenettet kan bli overbelastet og uten dekning.

Hovedinngang er i nord ved Bontelabo

Inngang til Golden Circle er i sør ved Thon Hotell Bergen Brygge. Du kan også benytte hovedinngang ved Bontelabo for å komme til Golden Circle. NB! du må ha med billetten videre og vise denne på nytt ved inngang til Golden Circle området

Rullestolbrukere benytter inngang i sør ved Thon Hotel Bergen Brygge. Herfra er det kort vei med jevnt underlag frem til rullestolområdet.

Klikk for større bilde  >>

Det er ingen aldersgrense ved konserten men under 15 år må komme i følge med voksen. Konserten er ikke egnet for babyer/småbarn.

Billettene blir scannet ved inngang og ugyldige billetter vil bli avvist. Det vil være billettkontor ved inngangene, hvis din billett blir avvist henvender du deg til personalet her som kan undersøke billetten og årsak til avvisning.

Har du kjøpt billetter til flere av sommerens konserter, kontrollér at du tar med de riktige, uten gyldig billett kommer du ikke inn! 

NB! det vil ikke være mulig å forlate konsertområdet for så å komme inn igjen. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.

Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til konsertområdet. Likeledes vil vesker, bager, sekker o.l. bli kontrollert. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon.

Det vil være rampe med utmerket sikt til scenen for rullestolbrukere (se oversiktstegning). Rullestolbrukere benytter køfri inngang i sør ved Thon Hotel Bergen Brygge. Ledsager benytter samme inngang som rullestolbruker. Det vil kun være plass til én ledsager pr. rullestol på det avsatte området. Ledsager må ha kjøpt egen billett til konserten. Hvis antall rullestolbrukere blir så mange at det blir plassproblemer må ledsager akseptere improviserte løsninger. Rullestolbrukere benytter vanlig billett, det er heller ikke nødvendig å reservere plass.

Biler som skal sette av av rullestolbrukere må følge politiets/vakters anvisning. Det er ingen parkeringsmuligheter i området. Biler som skal hente rullestolbrukere må være på plass 30 minutter før konserten slutter.

• Klappstoler, barnevogner og annet som kan utgjøre hinder ved eventuell evakuering
• Profesjonelt foto/video/audio utstyr.
• Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander  
• Våpen av enhver art, fyrverkeri, laserpenner  
• Bannere, paraplyer, selfiestenger *
• Drikkevarer, matvarer
• Hunder, katter eller andre kjæledyr
• Gjenstander/stoffer som er forbudt etter norsk lov

Dette vil bli avvist ved inngang. Spar deg selv og det øvrige publikum for ergrelse og ventetid med å ikke bringe noe av dette med deg til konserten.

* Bruker du stokk/staver/krykker aksepterer vi selvsagt disse.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

Vi ønsker at konserten skal gi deg en fin opplevelse. Vi skal gjøre vårt for å skape en god og trygg ramme rundt musikken, men du må også gjøre ditt. Ta vare på deg selv og vennene dine på konserten.

Gjør deg kjent - I forkant av konserten anbefaler vi alle å orientere seg om hvor man kan finne førstehjelp, (nød)utganger, og toaletter. Se kart.

Lytt til kroppen - Spis godt og drikk rikelig med vann. Det kan bli en lang kveld, og kroppen trenger væske og næring.

Si fra hvor du går - Si fra til vennene dine om du forlater konserten, eller finner deg en annen plass.

Lytt til erfarne konsertpublikummere - Følg oppfordringer/instruksjoner fra våre trivselsvakter og scenepersonell. De er til ditt eget beste.

Ikke vær i veien - Det vil være mye folk på konserten. Hold områdene rundt nødutganger, møteplasser, serveringssteder og toaletter åpne. Det er mye hyggeligere å stå der andre ikke skal gå.

Ta vare på hørselen din - Du får gratis ørepropper hos sanitetspersonell, ved inngangene og ved serveringspunktene. Det vil også bli solgt ørepropper for flergangsbruk på området. Disse er spesielt tilpasset musikk.

Mat eller drikkevarer kan ikke medbringes på konsertområdet. Har du spesielle matbehov, ta kontakt med oss på post@bergenlive.no. Enkle matretter, øl, vin, cider og alkoholfritt/vann drikke selges i publikumsområdene. 

Det er ingen garderobe- eller oppbevaringsmuligheter på eller ved konsertområdet under konserten.

Salg av artistenes autoriserte effekter vil kun foregå ved inngang og inne på konsertområdet. NB! Cashless-kortet kan ikke benyttes ved kjøp av merchandise. T-skjorter o.l. med artistens design som tilbys andre steder i Bergen på konsertdagen er med stor sikkerhet falske produkter, det vil si ikke autorisert av artisten.

IKKE LA DEG LURE! Dersom du blir kontaktet av personer som vil selge deg VIP-pass eller Backstage-pass er det ren og skjær svindel. Slike eksisterer ikke for salg. 

Ved større arrangementer der Bergen Live har ansvar for serveringen, benytter vi Cashless elektronisk betalingsløsning. Dette for at du skal få handlet raskere og køene skal bli kortere. 

Du kan kjøpe og fylle opp kortet med ønsket beløp på områdets påfyllingsstasjoner. 

NB! Du kan også kjøpe/fylle på Cashless-kortet i restauranthuset på Zachariasbryggen fra kl. 15.00 på konsertdagen.

Alle transaksjoner er gratis, du belastes kun årsgebyr kr 50,- (Dette er en avgift som tilfaller selskapet som drifter Cashless). Cashless-kortet er gyldig ut 2016, ubenyttet beløp kan refunderes i hele gyldighetsperioden, og i inntil 4 år etter at kortets gyldighetsdato er utløpt.

NB! Har du anskaffet Cashless-kort kan samme kortet benyttes ved alle konserter på Bergenhus Festning i regi av Bergen Live eller Bergenfest. Samme kort kan også benyttes ved andre arrangementer i Norge der Casheless benyttes. Se oversikt her >> 

Hvis du ønsker å få refundert gjenstående beløp etter konserten henvender du deg til et av utsalgspunktene på området. Du vil der få en refunderingskvittering. På denne kvitteringen er det oppgitt en refunderingskode og et serienummer, disse legges inn på www.cashless.no og pengene som er igjen på kortet tilbakeføres. Har du ikke fått kvittering etter konserten kan du gå inn på www.cashless.no og følge fremgangsmåten for manuell refundering.

Les mer om refundering på www.cashless.no.

Du kan kjøpe og fylle opp kortet med ønsket beløp på områdets påfyllingsstasjoner. Det vil også være salg/påfylling av Cashless-kort utenfor konsertområdet (se kart) slik at du kan ordne dette før du går inn på konsertområdet.

Når du handler med Cashless-kortet scannes kortet i kassen og beløpet trekkes fra kortets saldo. NB, kortet kan ikke benyttes ved kjøp av T-skjorter og lignende.

PÅFYLLING AV KORT 

Cashless kortet kan fylles opp på betjente og ubetjente påfyllingsstasjoner på konsertområdet. Disse er tydelig merket og er lette å finne. Det er mange påfyllingsstasjoner inne på området og påfyllingsprosessen er enkel. Fyll derfor ikke på mer enn du tror du kommer til å bruke. Det vil være servicepersonell tilstede som veileder om du er usikker på bruk av Cashless-kort.

Slik fyller du på kortet ditt på selvbetjente påfyllingsstasjoner: 

•    Legg Cashless- kortet på leseplaten på påfyllingsstasjonen  

•    Velg beløp du ønsker å fylle opp kortet med 

•    Dra bankkortet ditt gjennom bankkortterminalen  

•    Tast kode og klar  

•    Vent til Cashless kortet er fylt med nytt beløp, dette tar noen få sekunder  

•    Kortet kan fylles og refunderes så mange ganger du ønsker.

Det er svært begrensete parkeringsmuligheter nær konsertarenaen. Bruk buss eller bane. Sjekk ruteselskapenes internettsider for rutetider. 

Husk at du skal på utendørskonsert! Kle deg praktisk og etter værforholdene. Sjekk værmeldingen! Bruk komfortable sko, det blir lenge å stå. Glem ikke at konserten finner sted i Bergen og kle deg deretter. Dersom det er utrygt for regn: ta med regntøy, da paraply ikke er tillatt på konsertområdet

I venteområdet utenfor konsertområdet gjelder generelle lover og regler om drikking på offentlig sted. Inne på konsertområdet gjelder vanlige skjenkeregler. Tydelig berusete personer vil bli bortvist fra området. Gir/kjøper du alkohol til mindreårige vil du bli politianmeldt og bortvist fra konsertområdet!

Røyking er helsefarlig og til sjenanse for andre publikummere, vis derfor hensyn og trekk ut til åpne områder hvis du må røyke. Hvis publikum i din nærhet dersom de ber deg om å la være å røyke skal du respektere dette!

Gjenstander som blir funnet eller levert til vaktpersonell/servering/salgsbodene, blir samlet på vårt kontor. Vårt telefonnummer er 55 21 50 60 men vi vil ikke ha oversikt på hva som er funnet før neste dag. Du kan også sende e-post om mistete gjenstander til: post@bergenlive.no

Konsertområdet vil være avsperret fra morgen, dagen før konserten til kveld, dagen etter konserten.

Har du spørsmål, send e-post til post@bergenlive.no eller ring 55 21 50 60. Vi ber om forståelse for at vi dagene tett opptil konsertene og på konsertdagen har begrenset kapasitet til å besvare e-post og telefon.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER