MENY

Audrey Horne

 • Sted:  USF Verftet
 • Dato: lørdag 11. oktober 2014
 • Tid:  21:00
 • Dørene åpner:  20:00
 • Pris:  225 + bill. avgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Last ned vergeskjema >>
 • Support:  20:30 - Ribozyme + DJ Pure Heavy Bård
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

  Annet:

  Tider: Ribozyme + DJ Pure Heavy Bård starter kl 20.30, Audrey Horne 21.20

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Audrey Horne
Play

Foto: Tommy Næss

Følg bergen live

Audrey Horne

Tider: Ribozyme + DJ Pure Heavy Bård starter kl 20.30, Audrey Horne 21.20.

Audrey Horne hviler ikke på laurbærene. Knappe halvannet år etter megasuksessen med "Youngblood", er bergensbandet tilbake med "Pure Heavy". Det skal feires i stor stil når bandet spiller på USF Verftet førstkommende lørdag 11. oktober.

"Pure Heavy" ble belønnet med 10 av 10 mulige i Metal Hammer sin albumanmeldelse, og i Tyskland har albumet gått inn på salgslistene. Det er gode tider for Audrey Horne, med andre ord.

Det er lett å bli panegyrisk når man snakker om sine egne, men vi tør påstå at Audrey Horne er et av de aller beste rockebandene Norge har å by på om dagen - de tusen som trosset regnet på Bergenfest i sommer for å få med seg konserten til bysbarna er neppe uenig. Audrey Horne leverte et fyreverkeri av en konsert det fortsatt snakkes om. 

2013 var et fantastisk år for hardrockerne Audrey Horne. "Youngblood" gikk rett inn på topp ti på VG-listen, fikk terningkast seks i samme avis, og førstesingelen "Redemption Blues" var også blant Dagbladets 25 beste norske låter i 2013. På kontinentet ble platen månedens album i prestisjetunge rock- og metalmagasiner som tyske Rock Hard og Metal Hammer. Den ble også kåret til årets album i norske Metal Hammer og franske Rock Hard.

 • Sted:  USF Verftet
 • Dato: lørdag 11. oktober 2014
 • Tid:  21:00
 • Dørene åpner:  20:00
 • Pris:  225 + bill. avgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Support:  20:30 - Ribozyme + DJ Pure Heavy Bård
 • Kjøp billetter

Den kreative energien har aldri vært større, noe "Pure Heavy" bærer preg av.

- Vi gikk i studio med samme tankesettet som da vi gjorde "Youngblood", og vi føler oss trygg på at denne kommer til å rocke fletta av de som likte det vi gjorde forrige gang, sier bandet.

 Det betyr at man kan belage seg på mengder med klassiske hardrock-riff, superfengende refrenger og en energi som får det til å riste i mageregionen.

Om du har sans for den ujålete gitarrocken til band som Thin Lizzy, The Who, Iron Maiden og Deep Purple, skal det godt gjøres å kjede seg i Audre Hornes selskap.

Platen er løsere i snippen enn forgjengeren. En låt som "Tales From the Crypt" sender et humoristisk nikk i retning Joan Jett & The Blackhearts, mens storslagne "Wolf in My Heart" går i andre retningen, og trekker veksler på The Who på sitt mest stadionsvære.

"Holy Roller" demonstrer med stødig hånd hvordan man lager rock som får hattehyllen i bilen til å dirre. Førstesingelen "Out of the City" og "High and Dry" viser med tydelighet at de tostemte gitarmelodiene Thin Lizzy og Iron Maiden gjorde til sitt varemerke fremdeles lever i beste velgående. Ja, også har du bassriffet i "Volcano Girl" - mer bredbeint blir det ikke i 2014, både i komp- og refrengavdelingen.

I september og oktober skal bandet gjøre utvalgte jobber i Norge før de legger ut på en lengre europaturné i november. 

Det er altså liten tvil om at bergenserne har truffet de riktige akkordsammensetningene. Men kanskje enda viktigere: Publikum har vært minst like begeistret som kritikerne når kvintetten har turnert klubber i Europa og bergtatt festivalpublikum på store utendørsscener.

Det er nemlig fra scenekanten at den klassiske hardrocken Audrey Horne serverer virkelig skinner. Misforstå oss ikke, bandet fungerer selvsagt utmerket hjemme i stuen også, men sangene får en ekstra dimensjon når det energiske bandet fyrer av den kollektive turboen. 

De vil garantert gjøre oss bergensere stolte og andpustne.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER