MENY

a-ha

 • Sted:  Bergenhus Festning
 • Dato: lørdag  7. mai 2016
 • Portene åpner:  19:30
 • Pris:  kr 650 / 1200 (Golden Circle) + billettavgift
 • Alder:  Publikum under 15 år skal komme i følge med voksen
 • Support:  dePresno
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Billettsevice.no / Grupper og hotellpakker 09901

  Annet:

  Tider:

  Portene åpner 19:30
  Support dePresno 20:45
  a-ha på scenen 22:15
  Slutt: 24:00 

Bergenhus Festning

Bergenhus Festning

Utendørsarena i Bergen sentrum

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

a-ha
Play

Følg bergen live

a-ha

A-HA AVSLUTTER VERDENSTURNÉEN I BERGEN LØRDAG 7. MAI 2016!

SE PRAKTISK KONSERTINFORMASJON HER  >>

Det er med stor glede vi kan offentliggjøre at a-ha har valgt Bergen og Bergenhus Festning som arena for deres aller siste konsert på den pågående verdensturnéen ”Cast in Steel”, som startet i september i år i Sør-Amerika.

I år er det 30 år siden «Take on Me» gikk inn på førsteplass på verdens mest betydningsfulle hitliste, USAs Billboard Hot 100. En bragd ingen norske artister har klart å tangere. Det er også 30 år siden debutalbum «Hunting High And Low» nådde butikkhyllene verden over. Den er i dag solgt i over 10 millioner eksemplarer, et tall kun forbeholdt de aller største av verdens artister.

Tider:

Portene åpner 19:30
Support dePresno 20:45
a-ha på scenen 22:15
Slutt: 24:00 

 • Sted:  Bergenhus Festning
 • Dato: lørdag  7. mai 2016
 • Portene åpner:  19:30
 • Pris:  kr 650 / 1200 (Golden Circle) + billettavgift
 • Alder:  Publikum under 15 år skal komme i følge med voksen
 • Support:  dePresno
 • Kjøp billetter

Platen var ikke bare en kommersiell suksess, ettertiden har også vist at den har tålt tidens tann kreativt sett. I en tid hvor pop-musikken og teknologien var i en rivende utvikling, er det ofte en overhengende fare for at man få år seinere kan fremstå som datert. Så er ikke tilfelle her. Låter som «The Sun Always Shines on TV», «Train of Thought» og ikke minst det smellvakre tittelkuttet, står fremdeles som noe av den skarpeste pop-musikken som har blitt skrevet her til lands. 

Tidligere i år ble det kjent at a-ha ble vekket fra dvalen for å være spesielle gjester på den enorme Rock in Rio-festivalen i Brasil, som også feiret 30-årsjubileum i år. Da a-ha spilte der for første gang i 1991, endte de i Guinness Rekordbok for fleste betalende publikummere på en konsert. Hele 198.000 løste billett for å se den norske trioen på Maracanã stadion.

Gjenforening har ført med seg ny plate og utvalgte spillejobber verden over. «Cast in Steel» gikk tidligere i år rett inn på 7. plass i England, og viser med all tydelighet at interessen for bandet fortsatt er høyst tilstedeværende. 

Turnéen som kommer til Bergen neste år reflekterer bandets fantastiske karriere med et bredt utvalg a-ha sine største og viktigste låter. Og de er det mange av. a-ha-katalogen er spekket med gull fra de tidlige årene med «Hunting High and Low» og «Scoundrel Days» og frem til nyere tid hvor plater som «Analogue» og «Foot of the Mountain» har sementert deres status som vårt viktigste og største band noensinne. 

Bergenskonserten til våren blir en unik og en siste sjanse til oppleve a-ha på en scene i 2016. Vi gleder oss til å ta i mot Morten, Magne og Pål i Bergen lørdag 7. mai og gi bandet en verdig avslutning på “Cast in Steel”-turnéen.

dePresno, en av de mest spennende nykommerne fra Bergen blir support ved konserten. Les mer her  >>


Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER