MENY

Angus & Julia Stone

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Angus & Julia Stone
Play

Følg bergen live

Angus & Julia Stone

Det australske søskenparet har i tur og orden fylt opp på både John Dee og Rockefeller (på 17. Mai!) i Oslo. Hva er vel mer naturlig da enn å utvide horisonten, og inkludere Bergen på sitt kommende Norgesbesøk? Tirsdag 18. november står de på scenen på USF Verftet. Dét blir en solid godbit i høstens ellers sterke konsertprogram i Bergen.

  • Sted:  USF Verftet
  • Dato: tirsdag 18. november 2014
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:  270 + bill avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Support:  The Staves
  • Kjøp billetter

Historien om Angus & Julia Stone er akkurat så spesiell som den er naturlig for et søskenpar. Oppturen ville nesten ingen ende ta etter en brakdebut. Både hos kritikerne og hos publikum hadde de høstet lovord og stor oppmerksomhet for sine to første album. Men brått så sa de stopp, og den suksessfulle duoen ble omgjort til to solokarrierer.

De var begge godt fornøyde med å kunne gå i sin egen retning, men plutselig grep enn beskjegget amerikansk produsent inn. Rick Rubin ville jobbe med dem, lage et nytt album. Det var for fristende til at de klarte å takke nei. 

Samarbeidet ble fruktbart, for avsted til Los Angeles bar det og noen måneder senere hadde de et album klart. For første gang satt de i samme rom og laget låter, de jammet med andre musikere, Rubin klarte å gjøre det gøy å jobbe sammen igjen.

I begynnelsen av august kom albumet, og noen måneder senere besøker de både Oslo (17.11) og Bergen (18.11). At vi gleder oss, er et av sommerens desiderte understatements. Dette blir stas.

Vidunderlige The Staves er support på turnéen. De har laget en minidokumentar om innspillingen av deres nye album "If I Was" i Justin Vernons studio i Wisconsin. Sjekk det ut her!

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER