MENY

Aurora Aksnes (Akustisk)

 • Sted:  Lille Ole Bull
 • Dato: tirsdag 25. november 2014
 • Tid:  20:00
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  250 + bill. avgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Last ned vergeskjema >>
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

  Annet:


  Dobbeltkonsert sammen med Tini. 
  Samme billett.

Lille Ole Bull

Lille Ole Bull

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

Aurora Aksnes (Akustisk)
Play

Bent René Synnevåg

Følg bergen live

Aurora Aksnes (Akustisk)

Noen jobber et helt liv for å lykkes med musikkdrømmen. Andre er født til oppgaven. Aurora Aksnes er det. Hun er oppvokst i Os, et lite tettsted sør for Bergen.  Musikkinteressen hennes ble vekket av søsterens pianospill. At hun kunne synge visste hun ikke før hun tok mot til seg og sang på skolen som 14-åring. Responsen fra publikum var litt mer enn hun først hadde håpet på.

Å spille for et publikum som er der for deg er den vakreste følelsen noen sinne, fortalte Aurora Aksnes til radiokanalen P3 i mars. (Les og hør Aurora på P3 her  >>) På noen korte måneder har den unge bergensartisten gått fra å være en skjult sangskatt, til å bli en av landets artister det er knyttet størst forventninger til. Ikke uten grunn.

Dobbeltkonsert sammen med Tini. Samme billett.

 • Sted:  Lille Ole Bull
 • Dato: tirsdag 25. november 2014
 • Tid:  20:00
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  250 + bill. avgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Kjøp billetter

Da hun hadde unnagjort sin Oslo-debut på bransjefestivalen Bylarm, formelig haglet lovordene fra en kollektiv presse. Dagbladet  trillet en skråsikker sekser og skrev :

Med en klar, spenstig, lett slepende og sår klang har hun full kontroll over sine flagrende fraseringer - ikke ulikt en annen bemerkelsesverdig norsk artist som fikk sitt Bylarm-gjennombrudd i tidlig alder. Å sammenligne noen med Susanne Sundfør er så klart dårlig gjort for alle parter (og sjelden særlig dekkende), men når man hører Aksnes' nydelige vokalarbeid og melodilinjer i «Runaway» er det vanskelig å unngå assosiasjonen. Før anmelder konkluderte med at det ikke skulle vært lov å ha en slik stemme når man bare er 17 år.

VG var like rause med karakteren og delte ut sin gylne sekser under overskriften "Til å bli Lykke Li av" og avslutter med følgende panegyriske linje: Så befriende. Så fabelaktig. Så stjerneklart.

Hennes store drøm er å bli musiker på heltid, og kanskje møte Bob Dylan, som sammen med Leonard Cohen er to av hennes store musikalske forbilder.

- Jeg er inspirert av måten de bruker musikken sin på. Temaene de synger om. De skriver om ting som betyr noe her i verden og blir hørt for det.

Til P3 beskriver Aurora musikken sin på følgende måte:

– Mitt største fokus er alltid følelsene i musikken. Så jeg håper i alle fall folk føler mye når de hører meg synge. Akkurat nå er vel musikken innenfor en slags” eksperimentell-elektronisk-pop-sjanger”. Jeg liker veldig godt rare lyder, rar stemning er alltid bra.

Låten "Awakening" har allerede blitt kåret til Ukas Urørt på P3 og viser en artist med en modenhet det er få sangere på hennes alder forunt.

Aurora har brukt sommeren til å turnere på festivaler i Norge med en konsert på Øyafestivalen i Oslo som et av de store høydepunktene. I skrivende stund jobber hun med sitt debutalbum, noe som blant annet har tatt henne til Berlin og London, men for det meste skriver hun alene i hjembyen.

Albumet er ventet i løpet av 2015.

Dagsrevyen hadde Aurora Aksnes som sin lørdagsgjest samme uken som hun gjorde sin hittil største konsert, på Øya-festivalen i august i år. Sjekk ut innslaget her -->>

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER