MENY

Aurora

Ole Bull Scene

Ole Bull Scene

Kapasitet: Stående: 700, sittende: 485

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

Aurora
Play

Foto: Line Møllerhaug

Følg bergen live

Aurora

Aurora sine novemberkonserter i Bergen har fått nye datoer

På grunn av sykdom som har satt Aurora ut av spill, måtte konsertene 8. og 11. november utsettes. Avgjørelsen er tatt i samråd med lege. De to utsatte konsertene i Bergen har nå fått nye datoer: 

08/11 Bergen, Ole Bull Scene (NY DATO mandag 14/12 kl 20.00)  
11/11 Bergen, Ole Bull Scene (NY DATO tirsdag 15/12 kl 20.00)

Allerede kjøpte billetter gjelder til nye datoer, eller refunderes på utsalgsstedet senest innen torsdag 3. Desember 2015. Informasjon om fremgangsmåte ved refusjon av billetter: http://bergenlive.no/informasjon/refusjon-ved-avlysning/

”Jeg synes det er utrolig leit å måtte avlyse, men det er bra vi har fått satt opp to nye datoer. Det gleder jeg meg masse til. Nesten som til julaften!”  - AURORA

  • Sted:  Ole Bull Scene
  • Dato: tirsdag 15. desember 2015
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:  320 + billettavgift. Kun ståplasser
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Konserten er utsolgt

Aurora er vår nye, store popstjerne. Selv med kun tre låter ute, “Awakening”, “Under Stars” og “Runaway” som for øvrig alle er helt fantastiske, er det ingen tvil om at hun er en opplagt arvtaker til artister som Susanne Sundfør og Tori Amos. 

Låten “Running With The Wolves” hadde premiere på P3 og BBC Radio, og gikk umiddelbart til topps på iTunes, og fikk over 60.000 lyttinger på Soundcloud det første døgnet!

Liveryktet er også formidabelt, og forventningene ble ikke noe lavere etter årets by:Larm, hvor hun innfridde 100% og fylte Sentrum Scene til randen med seksere hos samtlige anmeldere. Auroras eneste offentlige konsert I Hordaland i sommer finner sted på Bergenfest lørdag 13. Juni. Den dagen er utsolgt, to måneder før. At Aurora har vært en medvirkende årsak til dette, er det ingen tvil om.

Sjeldent har Musikk-Norge vært mer enige. ”Aurora er vår nye, store popstjerne!”. Og bare for å nevne det: superstjernen Kate Perry har nærmere 3,6 millioner følgere på Spotify, men selv følger hun bare én artist: 18 år gamle Aurora fra Os utenfor Bergen…

EP’en ”Running With The Wolves” er ute nå. Ny singel kommer i juli og det etterlengtede debutalbumet kommer ut i hele verden tidlig i september. Før det spiller hun på noen utvalgte festivaler i Norge, pluss en rekke av de viktigste europeiske festivalene. Hun gjør deretter noen få, eksklusive, klubbkonserter her hjemme, innimellom turnering og albumlansering i USA og Europa. Vi er selvsagt svært stolte over at ett av disse stoppestedene er Bergen.

Les mer om Aurora og se video på TV2  >>

"Talentet bobler hos hos Aurora". Aftenposten anmelder Auroras nye EP "Running with the wolves"  >>

Anmeldelser fra Auroras konsert på Bergenfest:

http://www.bt.no/kultur/konsert/anmeldelser/Sjarmbomben-Aurora-fra-Os-3380483.html (krever innlogging)

http://www.ba.no/hva-skjer-i-bergen/bergenfest/kultur/aurora-imponerte-i-fullformat/r/5-8-94580


Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER