MENY

Aurora

 • Sted:  Bergenhus Festning - Bastionen
 • Dato: torsdag 18. august 2016
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  420 / 370 + billettavgift
 • Studentpris:  370 + billettavgift
 • Alder:  Under 15 år skal komme i følge med voksen
 • Support:  dePresno
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

  Annet:

   

Bergenhus Festning - Bastionen

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet ca 2500 personer.

Aurora
Play

Følg bergen live

Aurora

HER FINNER DU PRAKTISK INFORMASJON FOR KONSERTEN >>


Tider:

Portene åpner: 19:00
Support dePresno: 20:00
Aurora: 21:00
Slutt: 22:15

 

Høsten 2015 spilte Aurora inn sin egen versjon av Oasis-låten «Half The World Away» som ble brukt i det britiske varehuset John Lewis førjulskampanje. Låten er i skrivende stund streamet over 24 millioner ganger bare på Youtube. Aurora er med andre ord godt på vei til å skaffe seg en internasjonal karriere. Det er bare noe av det som har skjedd så langt. Aurora gjør sin hittil største konsert på Bastionen @ Bergenhus Festning torsdag 18. august 2016! Noen artister er født til å være stjerne. Supertalentet Aurora har vært nettopp det helt siden hun første gang satte seg ned ved pianoet hjemme på Os. Det er i alle fall ingen tvil om at hun har fått noen gaver som ikke kan kjøpes for penger, eller læres i øvingslokalet.

Våren 2016 kom det etterlengtede debutalbumet til Aurora. Det skal krones med en storslagen utekonsert på Bastionen ved Bergenhus. Torsdag 18. august kan du se Aurora med band i fantastiske omgivelser. Denne og et besøk i Oseana blir hennes eneste konserter i Hordaland neste vår og sommer.

Det blir garantert en merkedag for artist og publikum.

 • Sted:  Bergenhus Festning - Bastionen
 • Dato: torsdag 18. august 2016
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  420 / 370 + billettavgift
 • Studentpris:  370 + billettavgift
 • Alder:  Under 15 år skal komme i følge med voksen
 • Support:  dePresno
 • Kjøp billetter

Fra hun tok sine første forsiktige skritt ut på scenen, har anmelderne vært over seg av begeistring. Da hun opptrådte på Bylarm første gang i 2014, formelig haglet det med seksere fra hovedstadspressen. Hør bare: Å sammenligne noen med Susanne Sundfør er så klart dårlig gjort for alle parter (og sjelden særlig dekkende), men når man hører Aksnes' nydelige vokalarbeid og melodilinjer i «Runaway» er det vanskelig å unngå assosiasjonen. Før anmelder konkluderte med at det ikke skulle vært lov å ha en slik stemme når man bare er 17 år. 

VG var like rause med karakteren og delte ut sin gylne sekser under overskriften "Til å bli Lykke Li av" og avslutter med følgende panegyriske linje: Så befriende. Så fabelaktig. Så stjerneklart.

Euforien har ikke avtatt med tiden. Selv om det bare er to knappe to år siden hun konsertdebuterte, har det skjedd enormt mye i Auroras artistkarriere. Hun har turnert i USA og Europa, fått besøk av verdensstjernen Katy Perry backstage - Perry twitret endog sin kjærlighet for det norske pophåpet til sine drøyt 30 millioner følgere, i tillegg har låtene «Runaway», «Under the Stars», «Awakening» og «Running With the Wolves» har gått sin seiersgang på radio. Norgesturneen hennes høsten 2015 var smekk utsolgt over hele fjøla, noe som har resulterte i ekstrakonserter både i Bergen og Stavanger. 
 

SUPPORT: DEPRESNO 

dePresno blir omtalt som en av de mest spennende nykommerne fra Bergen etter at han, ut fra mer eller mindre intet, slapp sin første singel “Forever” i mai 2015. Samme uke ble han booket til Bergenfest, EKKOFestivalen, By:Larm, Periferifestivalen, Phonofestivalen og Den Elleville Festen.

Han jobber nå fulltid med å ferdigstille debut EPen som slippes i september 2016.

Tiltross for sin unge alder (19år) reflekterer dePresno over de store spørsmål i livet - tid, kjærlighet og menneskers plass i samfunnet. Slik sett holder han seg innenfor samme lyriske tradisjoner som både Leonard Cohen, Paul Simon og Tim Buckley. Men verden er ikke lenger den samme og det bærer låtene til den unge bergenseren preg av. 

dePresno ble utnevnt som Ukas Urørt i november 2015 med låten Stranger in Disguise og var blant de 5 semifinalistene.

Den 8.mars 2016 avsluttet han Trygdekontoret på NRK 1 med en cover av Grateful Deads Friend of The Devil. Episoden er den mest sette episoden av Trygdekontoret noensinne. 
Se innslaget her  >>

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER