> Det er mye nerve i fingrene og strupehodet til Ben Bridwell. Det har den fargerike Band of Horses-frontfiguren bevist et utall ganger tidligere. Bergen inkludert. En Band of Horses-konsert er som regel alltid en skjellsettende opple"/>
MENY

Band of Horses

 • Sted:  USF Verftet
 • Dato: tirsdag  7. mars 2017
 • Tid:  20:00
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  450 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Last ned vergeskjema >>
 • Support:  Israel Nash
 • Utsolgt

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Band of Horses
Play

Foto: Andrew Stuart

Følg bergen live

Band of Horses

Se Band of Horses gjøre "Casual Party" live på The Tonight Show >>

Det er mye nerve i fingrene og strupehodet til Ben Bridwell. Det har den fargerike Band of Horses-frontfiguren bevist et utall ganger tidligere. Bergen inkludert. En Band of Horses-konsert er som regel alltid en skjellsettende opplevelse, noe som gjør at vi er ekstra glade for å få dem tilbake til Bergen etter å ha gjort flotte konserter på Bergenfest både i 2013 og 2016.

Nå er det klart at ingen ringere enn Israel Nash er med som spesiell gjest på deler av turnéen, Bergen inkludert! 

 • Sted:  USF Verftet
 • Dato: tirsdag  7. mars 2017
 • Tid:  20:00
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  450 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Support:  Israel Nash
 • Konserten er utsolgt

Deres dvelende og langstrakte indierock har kjøpt dem mange fans gjennom årenes løp. Ikke veldig rart - både debuten, «Everything All the Time» og oppfølgeren, «Cease to Begin», er begge perler av noen plater. Ja, når sant skal sies, har de vel egentlig aldri laget et album som ikke treffer hjem. Tredjeplaten «Infinite Arms» nådde 7. plass på Billboardlisten og sopte med seg gruppens første Grammynominasjon. Albumet føk også opp til en impoenrende 2. plass på VG-listen i mai 2010. 

«Mirage Rock» fra 2012 ble i VG omtalt som et mer jordnært og tøffere Band of Horses enn på sine tidligere utgivelser: «...her er mye sjarm og rufs à la Crazy Horse og søt leirbålsang som nikker til Crosby, Stills og Nash i tillegg til han-du-vet.»

Den gode nyheten kom 16. juni med bandets nye album “Why Are You OK”.

Om du har en forkjærlighet for Neil Young, The Byrds  og My Morning Jacket, kan du knapt trå feil med Band of Horses. Musikken deres er som skapt for lett døs i skumringen. Hvem blir vel ikke i gyngemodus av tidløse perler som «The Funeral», «No One’s Gonna Love You», «The First Song» eller «Casual Party» fra det nye albumet?

Les anmeldelse i Musikknyheter fra konserten på Bergenfest onsdag 15. juni

SUPPORT: ISRAEL NASH

Israel Nash (Gripka) fikk med 2011-albumet ”Barn Doors And Concrete Floors” et gjennombrudd i Europa. Det låter som en vellykket hybrid mellom klassikere som Neil Youngs “Harvest” og Rolling Stones ”Exile on Main Street” uten at Nash et øyeblikk gir slipp på sin egenart. 

Med en stemme som sammenlignes med John Fogerty og et låtmateriale som er i klasse med Ryan Adams ”Heartbreaker”- og ”Gold”-periode stilles det langt ifra spørsmålstegn ved at både presse og publikum har vært samstemte i hyllesten av dette store amerikanske talentet. Israel har gjort inntrykk med sine instense og eksplosive show, noe som virkelig vil merkes når han stiller med fullt band.

Israel er en av de artistene som har fascinert anmeldere og et musikkinteressert publikum aller mest de siste årene. Siden første gang han besøkte byen alene med gitar i baren på Garage og spilte for fire publikummere som visste hvem han var, to bortkomne partysvensker og omlag 50 andre som tilfeldigvis var i baren og som ikke helt skjønte hva som traff dem, og senere med fullt band på Bergenfest i 2012 og deretter med fullt band i kjelleren på Garage i 2014, har han overbevist oss om at han er en av nye, viktige artistnavnene i americana/rock-sjangeren.

Nå er han ute med nytt album med tittelen «Israel Nash’s Silver Season». Og kritikerne gir velfortjent ros. musikknyheter.no skriver:  Et av de sterkeste countryrockalbumene fra 2015! >>

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER