MENY

Battle of Bergen: Cecilia Brækhus vs Erica Farias

 • Sted:  Bergenhus Festning - Koengen
 • Dato: fredag  9. juni 2017
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  490 / 990 / 2490 / 3490 / 3990 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning. Minimum alder 15 år.
 • Last ned vergeskjema >>
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster.no / 815 33 133

  Grupper og Hotellpakker 09901

Bergenhus Festning - Koengen

Bergenhus Festning - Koengen

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Battle of Bergen: Cecilia Brækhus vs Erica Farias
Play

Følg bergen live

Battle of Bergen: Cecilia Brækhus vs Erica Farias

BATTLE OF BERGEN – THE REAL HOMECOMING -  
CECILIA BRÆKHUS MØTER ERICA FARIAS PÅ KOENGEN FREDAG 9. JUNI!

Hun er boksesportens First Lady og en av verdens største idrettsutøvere. Aldri før har hun tapt en proffkamp. Nå setter Cecilia Brækhus alle sine VM-titler på spill i hjembyen Bergen, hvor hun fredag 9. juni entrer ringen for aller første gang som proffbokser i sin egen hjemby.

 • Sted:  Bergenhus Festning - Koengen
 • Dato: fredag  9. juni 2017
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  490 / 990 / 2490 / 3490 / 3990 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning. Minimum alder 15 år.
 • Kjøp billetter

Tider for kvelden er som følger, med forbehold om endringer:

 

Ca. 19:30 Showcamp: Hadi Srour vs. Mohammed Asghar
Ca. 20:00 Valgerur Gudsteindottir vs. Marianna Gulyas
Ca 20:30 Joanna Ekedahl vs. Nikolett Papp
Ca. 21:15 Kevin Melhus
Ca. 22:00 Simen Nysæter vs. Miklós Kovács
Ca. 23:00 Cecilia Brækhus vs. Erica Farias

Sandviken-jenten Cecilia Brækhus (30-0) er ubestridt verdensmester i boksing med VM-titlene WBC, WBO, IBF og WBA. I helgen viste hun ”The Swedish Princess” Klara Svensson i Oslo Spektrum at dette er titler hun ikke har tenkt å gi fra seg. Neste utfordrer er argentinske Erica Farias (24-1), som aldri før har møtt Brækhus til kamp. 

Farias var verdensmester i lettvektklassen i fire år før hun gikk opp en klasse, til lett weltervekt, og la hevd på verdensmestertittelen der også. Fredag 9. juni skal de to fighterne møtes i Brækhus sin vektklasse, weltervekt. I boksekretser er et møte mellom Brækhus og Farias, som er rangert høyest i sine respektive klasser, å regne som en drømmekamp.

Farias bokset mot Klara Svensson i 2015, og hadde henne nede for telling allerede i femte runde. Hun er regnet som en vesentlig tøffere motstander enn svensken, som ga Cecilia Brækhus verdig motstand i Oslo Spektrum. 

Det er boksesportens to desidert største kvinnelige profiler som møtes på Koengen 9. juni, på det tredje proffstevnet som arrangeres i Norge etter at forbudet ble hevet. 

Fredag 9. juni blir en helaftens folkefest med en rekke spennende proffkamper før hovedkampen mellom Farias og Brækhus introduseres av legendariske Michael Buffer, som har tjent en formue på den patenterte matchintroen ”let’s get rrrready to rumble...”. Det kommer til å ljome i festningsmurene når en nådeløs Brækhus skal bevise at hun bokser aller best i Bergen.

Det er duket for fire spennende proffkamper før The First Lady Cecilia Brækhus går i ringen mot Erica Farias på Battle of Bergen: 

 

 Simen Nysæter vs. Miklós Kovács (4 runder - heavyweight)

Norgesmester Simen Nysæter er klar for sin første proffkamp! Etter å ha imponert både på The Homecoming og i NM, har det den siste tiden vært knyttet stor spenning til Simen Nysæters vei fremover: Hvem signerer han med? Når går han sin første proffkamp? En av verdens største boksepromotører, britiske Frank Warren, har prøvd å sikre seg signaturen til Nysæter. Konkurranse har han fått fra Cecilia Brækhus og First Lady Promotion. Nå er det klart at Brækhus og FLP trakk det lengste strået i kontraktsforhandlingene – Nysæter får sin proffdebut på Battle of Bergen! Til VG for et par uker siden uttalte Nysæter at ”(...) det er veldig viktig at jeg får proff-debuten min i Norge. Å debutere på hjemmebane med det norske folks støtte i ryggen er noe jeg setter høyt”. Når han på Battle of Bergen går fire runder mot ungareren Miklós Kovács, er det for å bevise at han er klar for å satse som proffbokser. Nysæter er i knallform og svært motivert for sin proffdebut!

Joanna Ekedahl vs. Nikolett Papp (4 runder - superwelter)

Brækhus' sparringspartner Joanna Ekedahl går pro! Svensken Joanna Ekedahl har ved flere anledninger vært Cecilia Brækhus sin sparringspartner. Også i oppladningen til Battle of Bergen trener de to sammen i The First Lady sin camp i Spania. Ekedahl har i lang tid hatt et ønske om å satse profesjonelt på boksing. 9. juni får hun muligheten, når hun skal hevde seg i ringen mot den tøffe ungareren Nikolett Papp, som har vunnet fire av fire proffkamper. De to skal gå fire runder – superwelter. Sparringen med Brækhus har gitt Ekedahl muligheten til å utvikle seg som bokser på en helt unik måte, og hun har alle ambisjoner om å vise Papp hva hun har med seg fra de tallrike timene som hun har tilbragt i ringen med boksesportens førstedame.

Valgerdur Gudstensdottir vs. Marianna Gulyas

Islands første kvinnelige proffbokser bokser sin andre proffkamp på Battle of Bergen! Valgerdur Gudstensdottir ble kåret til Årets Bokser på Island i 2016, året hvor hun tok steget opp som proffbokser og vant sin første proffkamp. Selvtilliten er nå høy og Gudstensdottir er klar for å ta 2017 med storm! I ringen møter hun ungareren Marianna Gulyas, som debuterte som proffbokser allerede i 2009 og har gått nesten like mange kamper som Brækhus. Dog, to av kampene som hun gikk i 2016 ledet til tap, og dette blir altså fullt ut en spennende kamp. Gulyas er sulten på å komme tilbake etter et noe svakt 2016, mens Gudstensdottir er full av ungdommelig mot og ivrer etter å skrive seg selv og Island inn på boksekartet.

Kevin Melhus vs. Tobias Alexandersson

Kevin Melhus er tilbake i ringen! Melhus ble historisk da han var den første som bokset på norsk jord på 35 år under Cecilia Brækhus sitt første bokseshow i Oslo Spektrum. Treneren til motstanderen måtte kaste inn håndkleet allerede i andre runde, etter at tyskeren gikk ned for telling etter to tunge kroppsslag. Dette er foreløpig den eneste proffkampen som Melhus har bokset, da han av personlige årsaker måtte trekke seg fra The Nordic Rumble i februar. Melhus snakket den gang om å legge opp grunnet økonomisk tøffe kår. Nå er det klart at han satser alt på proffboksekarriæren – Melhus er superfit og klar for kamp! I ringen møter han den svenske tøffingen Tobias Alexandersson. De skal gå seks runder - cruiser. 

 

Billetter til begivenheten er tilgjengelig i følgende kategorier: 

Ringside (sitteplasser rundt bokseringen) kr 3.490
Ringside Premium (ringside, nærmest bokseringen) kr 3.990
Golden Circle, ståplasser nær ringside, kr 990
Ståplasser hovedområdet kr 490
  Billettavgift kommer i tillegg. 

Se oversiktstegning med billettkategorier >>

Slik blir bokseshowet på Koengen!

Bokseringen blir stående MIDT PÅ KOENGEN, ikke i ene enden hvor vanligvis konsertscenene står. Det blir storskjermer, høyttalere og publikum på alle sider av ringen, og rikelig med gode serveringstilbud og toalettfasiliteter. Bildet ovenfor viser utsikten fra hovedområdet (billetter kr. 495 + billettavgift). Klikk på bildene for å gjøre dem større. 

 

Illustrasjonen ovenfor viser utsikten fra Golden Circle-området, som beveger seg helt tett på og rundt hele bokseringen og Ringside. Billettene til Golden Circle er derfor litt dyrere enn på hovedområdet, kr. 990 + billettavgift. Golden Circle og Ringside har sine egne serveringsfasiliteter og toaletter.  

Bli med på den historiske begivenheten! Cecilia kommer hjem til Bergen! 


Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER