MENY

Bigbang

Garage

Garage

Adr.: Christiesgate 15, 5015 Bergen

Telefon: 55 32 19 80

E-post: 

Web:  http://www.garage.no

Kart: Klikk for å vise kart

Bigbang
Play

Foto: Tor Erik Schrøder / Odderøya Live 2013

Følg bergen live

Bigbang

Noen ganger kommer julen tidlig. Det gjør den i år, i alle fall for alle byens Bigbang-fans, nå er det nemlig klart at bandet skal gjøre noen helt spesielle konserter før treet skal pyntes og nissen mates. 17. desember får du en unik mulighet til å se Bigbang på en intim rockeklubb, da spiller nemlig trioen på Garage for aller første gang.

  • Sted:  Garage
  • Dato: tirsdag 17. desember 2013
  • Tid:  21:00
  • Dørene åpner:  20:00
  • Alder:  18 år - vergeordning etter Garages retningslinjer
  • Konserten er utsolgt

Julekonserter er tradisjon i Bergen og siden Kurt Nilsen skal holde hoff på Ole Bull, er det på sin plass at rockeklubben også får sin del.

Bigbang har helt siden starten i 1992 vert et av Norges aller fremste liveband, noe de har bevist igjen og igjen. I tillegg har de opprettholdt et imponerende nivå på den etter hvert svært så innholdsrike albumkatalogen.

Tidlige i år kom "The  Oslo Bowl", som blant annet ble omtalt som et nytt Bigbang-høydepunkt  i VG. Og karakterisert som "låt-for-låt, et av de beste de har laget". Dagbladets anmelder Øyvind Rønning var ikke snauere enn at han trillet en sekser og kalte platen Bigbangs svar på The Rolling Stones-klassikeren "Exile on Main Street".

Mye av grunnen til at Bigbang fremdeles oppleves som friskt og vitalt er at Øystein Greni & co aldri er redde for å ta musikken sin inn på nye stier.

En ny opplevelse blir det også når bandet står på scenen i Garage-kjelleren. Det blir høyt, svett og garantert fantastisk moro!

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER