MENY

Cesar Millan

 • Sted:  Vestlandshallen
 • Dato: lørdag 26. mai 2012
 • Tid:  18:00
 • Dørene åpner:  17:00
 • Pris:  kr 520 + bill. avgift
 • Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon, 7-eleven, Narvesen og Posten

  Annet:

  Informasjon om forestillingen >> 

  Bestill

"Disiplin handler ikke om å vise hunden hvem som er sjef, men om å ta ansvaret for et levende vesen du har bragt inn i din verden"

Cesar Millan
Play

Cesar Millan

Hva har Oprah Winfrey, Scarlett Johansson, Will Smith og Nicolas Cage til felles? Jo, de har alle fått hundene sine trent og dressert av TV-sensasjonen Cesar Millan. 
Den Emmy-nominerte TV-serien ”Hundehviskeren” har en trofast tilhengerskare, og nå har fans og hundeelskere en unik mulighet til å oppleve Cesar Millan på kloss hold når han nå for første gang kommer til Vestlandets hovedstad med sitt lærerike og spektakulære show.

Se her for informasjon om forestillingen >> 

Cesar Millan vil trollbinde publikum med sin fantastiske innsikt i hundepsykologi og publikum vil få tips i hvordan de som hundeeiere kan ta grep om hundens oppførsel og lynne. Billettsalget til Cesar Millan LIVE starter fredag 25. November kl 09.00 via Billettservice’ utsalgssteder. Mer informasjon om turnéen kan du lese på www.cesarmillanlive.com

I ”Cesar Millan Live” bruker Cesar storskjermer i kombinasjon med utvalgte hunder og deres eiere for å illustrere sitt unike konsept innen hundetrening. I første halvdelen av showet vil Cesar vise publikum hvordan hverdagslige ting vi gjør i hjemmet kan vokse seg til å bli et problem med hundens oppførsel. Han vil også gi publikum nyttige tips til hvordan man kan få en rolig og avbalansert hund i hjemmet. 

I andre halvdelen av showet demonstrerer Cesar viktigheten av eierens energi og lederskap ovenfor hunden. Cesar vil illustrere verden sett gjennom hundens øyne, og gir oss som publikummere også en gjennomgang av sitt ”Fulfillment formula”  som vil forandre hundeeieres tilknytning til hundene sine for alltid. 

Som Cesar Millan selv sier: Hvilken reise hunder har tatt meg på. Hvis noen noensinne hadde fortalt meg, som liten gutt i Mexico, at jeg en dag kom til å reise verden rundt med mitt eget live-show, ville jeg aldri trodd de. Jeg rehabiliterer hunder og jeg trener eiere. At jeg har fått muligheten til å dele min kunnskap og få hundeeiere til å bli flokkledere for sine hunder, gir meg en følelse av å gjøre verden til et bedre sted, en hund av gangen. 

Dog Search: Hvis du ønsker at din hund skal være med i forestillingen finner mer informasjon om dette her: http://cesarmillanlive.com/dog-search/  Det åpnes for søknader om dette fra mars 2012.

MERK: Cesar Millan Live er et show der hensikten er å trene mennesker, det er derfor det ikke tillatt med annet enn servicehunder på arenaen. Forestillingen foregår på engelsk.

PLATINUM Q & A-BILLETTER 
Publikum som kjøper disse billettene får anledning til å være med på en ekstra 30 minutters eksklusiv Q & A (spørsmål & svar)-sekvens med Cesar Millan etter at den ordinære forestillingen er over. 
Det blir delt ut et skjema på konsertdagen til de som har slike billetter der de kan formulere sine spørsmål. Skjema leveres inn i pausen under den ordinære forestillingen på et nærmere angitt sted i konsertsalen. De meste interessante/populære spørsmålene vil bli plukket ut av personell fra Cesar Millan's stab og blir besvart av Cesar Millan under påfølgende Q & A-sekvens. Les mer om dette her: 
http://cesarmillanlive.com/platinum-a-reserve-group-qa/

MERK: Platinum-billetter gir ikke tilgang til Meet & Greet eller personlige spørsmål til Cesar Millan. 


Dato: Lørdag 26. Mai 2012 
Dørene åpner: kl 17.00 
Start: kl 18.00 
Billetter: kr 620 / kr 520 + avgift. Nummererte sitteplasser. NB! Platinum-billetter (kr 820) er UTSOLGT!
Billetter i salg fra fredag 25. November kl 09.00 via Billettservice’ utsalgssteder 
www.billettservice.no / tlf 81533133 / grupper & hotellpakker tlf 09901 
Arrangør: Live Nation & Bergen Live 

www.livenation.no / www.bergenlive.no

 

Tilbake til Norge

Reklamefilm TV Norge

[youtube]

Cesar forteller om sitt nye show i Bergen

Cesar i Oslo

[hundehviskeren.com]

Amfiet var fylt opp til taket da over fire tusen Hundehvisker-fans samet seg til seminar i Oslo Spektrum

Les mer >>

Cesar i norsk presse

Christine Koht angrep den amerikanske hundehviskeren Cesar Millan.

[Se og Hør]

Komiker og TV-stjerne Christine Koht (44) var i ekstase da Se og Hør arrangerte et møte med hundehviskeren Cesar Millan (42) på Hotel Continental i Oslo. Koht hadde med sine to uregjerlige Jack Russell-terriere Pipp og Lille som ble opplært av den verdensberømte hundetreneren.

Les mer >>

Erik F. Brandsborg

Cesar Millan forteller hvordan man kan oppfylle en hunds liv

[Aktiv I Oslo.no]

Cesar Millan er den mexicanske immigranten som tok seg ulovlig over grensen til USA og ble etterhvert verdenskjent som “hundehviskeren”, med det mest sette programmet på National Geographic Channel fra første sesong og senere sendt i 105 land.

Les mer >>

Foto: TV 2

Cesar Millan gir Nils Gunnar Lie råd

[TV 2]

Å holde hunden i noe Millan kaller «rolig og overgitt tilstand» er en av hovedbudskapene til Millan.

Les mer >>

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER