MENY

Dagny

Lille Ole Bull

Lille Ole Bull

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

Dagny
Play

Følg bergen live

Dagny

Tromsøartisten Dagny Norvoll Sandvik, med kunstnernavnet Dagny, er bosatt i London. Hun er et relativt ubeskrevet blad. Enn så lenge. I disse jobber hun med debutalbumet sitt, og har fått et solid engelsk støtteapparat i ryggen for å starte reisen ut i den store verden som artist. Albumet kommer i februar 2015.

Dagny høstet gode kritikker fra konserten under Festspillene i Nord-Norge i juni. Nordlys roste artisten for å ha laget ”bruspulverfølelse i rommet”. Harstad Tidende mente Dagny slo ut i full blomst i konserten i Galleri NordNorge: ”Med sin skranglete pop, fine låter, sikre vokal, fine vokalharmonier og til dels spennende arrangementer sørget hun og bandet for en liten perle av en konsert.

Felleskonsert med Torgeir Waldemar  >>

  • Sted:  Lille Ole Bull
  • Dato: tirsdag 17. februar 2015
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:   205 + bill. avgift (inkl 30 kr i garderobeavgift)
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

Over tre runder i 2013 og 2014 gjennomførte hun turnéer der hun spilte hjemme i stuene til sine fans (og andre folk som bare hadde lyst på livemusikk i hjemmet sitt!). totalt gjennoimførte hun nesten 70 slike konserter over hele vårt langstrakte land. En fin måte å bli kjent med sitt publikum på.

Dagny er forøvrig heller ikke ukjent med å opptre for større publikumsmengder. Hun åpnet for Elton John i hjembyen Tromsø i mars 2012, har vært support for Sting og Bryan Adams (se video her) og i november 2014 solgte hun ut sin egen konsert i London samt spilte på en rekke fine festivaler i England, deriblant Isle of Wight. 

2015 blir et travelt år for Dagny med hektisk turnévirksomhet og albumutgivelse der hun har med seg Mark “Kipper” Eldridge (Sting) og Ruadhri Cushnan (Ed Sheeran, Mumford and Sons, Björk). 

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER