MENY

Dagny

Lille Ole Bull

Lille Ole Bull

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

Dagny
Play

Følg bergen live

Dagny

Konserten med Dagny med opprinnelig konsertdato 1. november utsettes til onsdag 8. februar 2017

Konserten må dessverre utsettes. Her er melding fra Dagny's management: Due to unexpected health reasons Dagny will be needing time to rest her voice. She is working with her doctor and specialists to make sure she is performing for you live in no time. 

  • Sted:  Lille Ole Bull
  • Dato: onsdag  8. februar 2017
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19.00
  • Pris:  250
  • Alder:  18 år
  • Support:  Didrik Thulin
  • Konserten er utsolgt

Tromsøartisten Dagny er Norges nye store popsensasjon. Da singelen "Backbeat" utkom på høsten i fjor ble den delt mer på verdensbasis enn låtene som Sia og Ellie Goulding var aktuelle med på samme tid. Siden den gang har hun fått platekontrakt med Republic Records, selskapet til bl.a. Taylor Swift, The Weeknd og Drake, og tungvekteren Forbes er blant mediene som spår henne en lysende fremtid. De skrev nylig en artikkel om den imponerende utviklingen Dagny har hatt i antall avspillinger på strømmetjenestene den siste tiden. 

Også musikkbibelen NME har fått øynene opp for Dagny. Om hennes minneverdige konsert på by:Larm i år meldte de applauderende: "Backed by a three-piece band, Norwegian songstress Dagny provides a masterclass in shimmering Scandinavian pop - one that the capacity crowd are happy to be indulged in on the Drømmeteltet stage. (...) Dagny commands the stage like a pro and her unique brand of well-oiled synth-pop blended with her soaring vocals, help establish her set as one of the weekend’s finest." I august fulgte NME opp med en helside om Dagny i den trykte utgaven av magasinet, dét er det ikke mange norske artister som kan skilte med - i alle fall ikke før de har utgitt album.

Stortalentet, som har dyrket musikken fra sitt bostad i London de siste årene, jobber for tiden med debutalbumet mens hun spiller på utvalgte festivaler i ut- og hjemland, blant annet har Øyafestivalen, Pstereo og Way Out West stått oppført i kalenderen hennes denne sommeren. Det er liten tvil om at hennes konsert på Lille Ole Bull Scene i november blir en av de siste sjansene du får til å oppleve denne popstjernen i intimformat. Alle som overværte hennes forrige konsert på denne scenen i 2015 (sammen med Torgeir Waldemar) vet hvorfor det er viktig å ikke gå glipp av denne begivenheten.

SUPPORT: DIDRIK THULIN

Didrik Thulin fikk sin første hit på en uvanlig måte, da hans barndomsvenn Kygo remikset debutsingelen "Dancer". Senere startet han bandet WDSTCK. Bandet ble fort en suksess med en fusion av electro pop, new wave, disco og funk. Etter å ha spilt på NRK Urørt-finalen, By:larm, og festivaler sommeren 2015, bestemte bandet seg for å ta en pause for å jobbe med egne prosjekter. Didrik bestemte seg for å gå solo i 2016, for å vise en ny side. Dette resulterte i låten "Fading" med kameraten Sonny Alven, før hans første selvproduserte låt "Teenage Hype" ble sluppet rett før sommeren. For 2017, har Didrik valgt å gå tilbake til sine indie-røtter, og han vil spille noe av det nye låtmaterialet i en akustisk versjon denne kvelden.

      Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER