MENY

David Guetta/Karpe Diem/CLMD

Bergenhus Festning

Bergenhus Festning

Utendørsarena i Bergen sentrum

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

David Guetta/Karpe Diem/CLMD

Følg bergen live

David Guetta/Karpe Diem/CLMD

Da er tidene klare:
Portene åpner  18.30
CLMD  18.30
Karpe Diem  19.45
David Guetta  21.45
Slutt  23.15 

SE KONSERTINFORMASJON >>

En av Nervo-tvillingene har dessverre skadet ryggen og fått reiseforbud av legen som følge av dette. Nervo utgår derfor fra søndagens program på Koengen. Både David Guett og Karpe Diem får dermed anledning til å gjøre hver sine fulle 90 minutters sett!

  • Sted:  Bergenhus Festning
  • Dato: søndag 18. august 2013
  • Portene åpner:  19:30
  • Pris:  520 / 900 (Golden Circle) + billettavgift.
  • Alder:  Vergeordning, under 15 år må komme i følge med voksen.
  • Kjøp billetter

DJen er den nye rockestjernen, og David Guetta er i så måte en av de aller, aller største. Med sine mange hits og samarbeidsprosjekter har han tatt sjangeren elektronisk dansemusikk (EDM) og DJ-kunsten til et helt ny nivå. Det er den energiske franskmannens fortjeneste at EDM har oppnådd en popularitet som målt i størrelse og innovasjon best kan sammenlignes med rockens inntog på 60-tallet. I en sjanger og en tid der betydning og popularitet vanskelig kan måles i antall solgte plater (som for øvrig er et tosifret antall millioner), kan Guetta vise til at flere milliarder (!!!) fans har sett musikkvideoene hans på YouTube. Det er få, dersom noen, som kan skilte med slike tall. David Guetta har tidligere solgt ut Oslo Spektrum, og nærmest bokstavlig talt gitt de mange tusen oppmøtte i Valhall Arena et elektrosjokk da han spilte der i fjor.

Når den franske favoritten for første gang kommer til Bergen skal vi sørge for at det på alle måter blir gigantisk. Vi har selvsagt ordnet med en sterk artistpakke, slik at denne sensommernatten både blir lang og mangfoldig.

Musikalsk befinner Karpe Diem seg et stykke fra elektroleverandørene Guetta, Nervo og CLMD - men én ting har de alle til felles: det blir garantert en bra fest når det er de som står for musikken. 28 år er ingen alder for vanlige folk. I hiphop-år derimot tilsvarer 28 omtrent 70. Karpe Diem kan smykke seg med over ti års konsertvirksomhet, platinaselgende album, singler og ryktet for å være en av hiphop-Norges sterkeste liveacts. Chirag og Magdi har gjennom brorparten av 2000-tallet levert en hitparade som få norske artister kan skryte av. P3s Marius Asp skriver i sin anmeldelse av Karpes nye album at de "blir bedre for hver plate de gir ut”. Vi er mange som kan skrive under på nettopp dét.

Kvelden starter med CLMD, to norske gutter som i tråd med sin internasjonale befestelse er bosatt i East Village, New York. For tiden har har de en A-listet hit med låten “Stockholm Syndrome” mens de lovprises av størrelser som David Guetta og Tiesto. Warm-up for Madonna på hennes MDNA-tur, samt plass på lineupen til Club Life ved siden av Tiesto i Oslo Spektrum, er blant høydepunktene på deres allerede imponerende CV. Det bør også nevnes at deres farlig fengende superhit “Black Eyes & Blue” var den tredje mest spilte låten på norske radioer i 2012. Carl Louis og Martin Danielle er kjent for sine svært energiske sceneprestasjoner, så det er ingen grunn til å ikke glede seg til deres sensommershow i Bergen.

 

David Guetta legger stor vekt på det visuelle i sine konserter, og vakrere omgivelser enn Bergenhus Festning er det vanskelig å tenke seg når mørket siger på. Med Guetta og en rekke andre eminente artister på plass på Koengen i august er det for mange en våt drøm som går i oppfyllelse. Alt ligger til rette for at dette skal bli en feiende flott fest og en perfekt sensommerkveld for byens befolkning!

          

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER