MENY

Doug Seegers

Lille Ole Bull

Lille Ole Bull

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

Doug Seegers
Play

Følg bergen live

Doug Seegers

Siden den magiske vinterkvelden i 2014 da Doug Seegers var med i dokumentarserien Jills Veranda på svensk TV har hans liv forandret seg fullstendig. Fra å spille på  gatene i Nashville, er han nå en stor stjerne i Sverige. Han debutalbum solgte til platina. Han har gjort nærmere 200 konserter, og alle har vært så godt som utsolgt. 

  • Sted:  Lille Ole Bull
  • Dato: tirsdag 11. oktober 2016
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:  270 + bill. avgift. (inkl. garderobe)
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

Doug Seegers er nå klar med nytt album "Walking On the Edge of the World" som viser tydelig at han ikke er en døgnflue, men en fullverdig artist og låtskriver. Ni av de tolv sporene på "Walking On the Edge of the World" er hans egne sanger, og standarden på låtskrivingen er nesten latterlig høy.

"Walking On the Edge of the World" er akkurat som debutalbumet "Going Down To The River" spilt inn i Nashville og produsert av Will Kimbrough. Doug er backet av noen av de beste musikerne i Nashville har å tilby, blant annet Al Perkins, Phil Madeira, Chris Donohue, Bryan Owings, Buddy Miller og Elizabeth Cook.

Historien om Doug Seegers har blitt fortalt mange ganger. En askepotthistiorie med alle de klassiske ingrediensene. Hadde historien om uteliggeren fra Nashville som ble en stor stjerne i Sverige,  blitt fortalt i en Hollywood-film, hadde den blitt beskrevet som overdrevet og ikke troverdig. Men i tilfellet med Doug Seegers kan vi uten tvil si at virkligheten overgår diktningen.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER