MENY

Håkan Hellström

 • Sted:  Grieghallen
 • Dato: lørdag 24. juni 2017
 • Portene åpner:  18:30
 • Pris:  550 + bill. avgift.
 • Alder:  Under 15 år skal komme i følge med voksen (+23 år)
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

  Annet:

Grieghallen

Grieghallen

Kapasitet: Stående: 2000, sittende: 1500-2000

Adr.: Edvards Griegs plass 1, N-5015 Bergen

Telefon: +47 55 21 61 00

E-post: 

Web:  http://www.grieghallen.no

Kart: Klikk for å vise kart

Håkan Hellström
Play

Følg bergen live

Håkan Hellström

 • Sted:  Grieghallen
 • Dato: lørdag 24. juni 2017
 • Portene åpner:  18:30
 • Pris:  550 + bill. avgift.
 • Alder:  Under 15 år skal komme i følge med voksen (+23 år)
 • Kjøp billetter

Håkan Hellström-konserten lørdag 24. juni i Bergen flyttes til Grieghallen, (fra Plenen på Bergenhus Festning), og gjør en klubb-konfigurasjon i Griegsalen med ca 50/50 sitteplasser (i amfi) og ståplasser (foran scenen). 

Årsaken til flytting er at vi i samråd med artist og Forsvarsbygg (utleier på Bergenhus Festning) ser oss best tjente med å gjennomføre konserten innendørs. Det har vært veldig mye nedbør i Bergen så langt i juni måned, og slitasjen på Plenen på Bergenhus Festning etter Bergenfest og Sting den siste uken gjør at vi vil gi gressdekket hvile og unngå ytterligere belastning. At det er meldt tildels store nedbørsmengder fra torsdag tilogmed lørdag denne uken er også en vesentlig faktor som spiller inn på avgjørelsen.

Det vil på denne bakgrunn bli en bedre opplevelse for både publikum og artist å gjennomføre konserten i Grieghallen.

Dette vil være et tilsvarende klubboppsett som Håkan Hellström gjorde i Berlin i begynnelsen på turneen som har fått navnet Rullande Aske. Konsertene i sommer vil forøvrig bli én av Hellströms aller siste på noen år utfra dert han selv har gjort klart i et intervju med svensk presse nylig.

At vi i Bergen får et intimt klubbshow med en av Skandinavias aller største artister blir en ren bonus, en tørskodd en tilogmed...

Unummererte billetter, førstemann-til-møllen gjelder mht sitte/ståplasser. 

Dette er samme klubboppsett som har vært benyttet til artister som Kent, Motörhead, Pet Shop Boys, Gary Moore mfl.

Publikum som har kjøpt billetter til konserten bruker de samme billettene. Tidene vil være de samme, dvs:

Dører kl 18.30
Razika kl 19 - 19.30
Erik Lundin/Håkan Hellström fra kl 20.00
Ferdig kl 23.00

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Det finnes kun én skandinavisk artist i 2017 som kan legge ut på turné med doble datoer på stadioner i Sveriges to største byer: Håkan Hellströms sommerturné Rullande Åska er en av de største bragdene i moderne skandinavisk konserthistorie. Hellström har alltid vært en fantastisk liveartist. De siste årene har han tatt et steg opp og blitt en mesterlig stadionartist. I 2016 spilte han to konserter på Ullevi stadion i Göteborg. 140.000 billetter ble revet vekk! Med dette har Håkan nordisk rekord for antall publikummere på en enkeltkonsert: Mer enn 70.000 mennesker så ham spille begge kvelder.

Nå legger han altså ut på nok en spektakulær turné. Her skal Hellström og band spille to nye konserter på Ullevi, to konserter på Stockholm Stadion, store konserter i seks andre svenske byer, samt noen utvalgte arenaer utenfor Sveriges grenser. 

Det er 17 år siden første kapittel i denne bemerkelsesverdige fortellingen: 26 år gamle Håkan Hellström entrer svensk musikkliv som lyn fra skyfri himmel med Känn ingen sorg for mig Göteborg – et album som skal bli en bauta i svensk popmusikk. Dette er et av de sjeldne albumene hvor hver låt er en hit; hver tekst og hver melodi brenner seg fast hos lytteren. 

Men slike album er ikke sjelden vare når det kommer til Håkan. Hans musikalitet og poetiske teft gjør at materialet alltid er storslagent, rørende og umiskjennelig signert nettopp ham. Denne signaturen består av lekne melodiganger på strengeinstrumenter, blåsere og vokalharmonier; trommer som slekter på ungdommelig rastløshet – og en stemme som gir alt.

Hellström beskriver et turbulent følelsesliv og et følelsesladd hverdagsliv som alle og enhver kan kjenne igjen. Dette formidler han med en musikalitet som rører, fenger og skaper et delt rom av følelser mellom lytter og artist. Slik fyller han stadioner med tusenvis av mennesker som simultant danser med hendene over hodet og smiler med våte øyne. 

I det som for Håkan ble et historisk 2016 besøkte han også et utsolgt Oslo Spektrum. ”Håkan Hellström er Skandinavias største artist akkurat nå. Og en god stund framover”, skrev Dagbladet i sin terningkast seks-anmeldelse av konserten, hvor de også beskrev det Håkan leverte fra scenen som ”en alle tiders maktdemonstrasjon”.  

I 2016 ga Hellström også ut nytt album. ”Som å kysse ein gamal eks” skrev Daniel Kvammen om albumet til sitt store idol i en gjesteanmeldelse hos NRK P3.

Support: Erik Lundin
Håkan Hellström tar med seg Erik Lundin på Rullande Åska 2017! Sveriges største artist og landets heteste rapper skal tilbringe sommeren sammen. Nå er det klart Håkan Hellström tar med seg Erik Lundin som special guest på sommerens Rullande Åska-turné. For EP-en "Suedi" fra 2015 vant Erik Lundin i fjor prisen for Årets Hiphop/Soul på P3 Guld, samt Årets Tekstforfatter og Årets Hiphop/Soul på Grammis. Fredag slapp Erik Lundin singelen "Abiat" fra hans andre EP, den kritikerroste "Välkommen Hem".

Support: Razika
Razika er ikke så gamle, men de feiret 10-årsjubileum som band i fjor. I løpet av disse årene har de blitt et av Norges beste liveband og finspisset sin blanding av ska, pop og indie. Alle som har opplevd en konsert med Razika, vet at det er en fest! Med hitsingler i fleng, byr de på alt fra bittervakre «Vondt i hjertet» fra deres første album, til den nyeste platens maktdemonstrasjon «Faen ta deg». Alt blir servert med Razikas signaturlydbilde, en herlig blanding av indiepop med forfriskende elementer av ska.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER