MENY

Highasakite

 • Sted:  Bergenhus Festning
 • Dato: torsdag 17. august 2017
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  550/480 + billettavgift
 • Studentpris:  480 + billettavgift
 • Alder:  Under 15 skal komme i følge med voksen (over 23 år)
 • Last ned vergeskjema >>
 • Utsolgt

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

  Annet:

  Tider for arrangementet:

  19.00 Portene åpner
  20.00 Imitating Aeroplanes
  21.00 Highasakite 

  Med forbehold om endringer. 

Bergenhus Festning

Bergenhus Festning

Utendørsarena i Bergen sentrum

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Highasakite
Play

Foto: Geir Mogen

Følg bergen live

Highasakite

Etter et magisk 2016 med to utsolgte konserter på USF Verftet, utsolgt headlinerslot på lørdagen under Bergenfest, utsolgt Oslo Spektrum show 18. mars 2017 og et fantastisk album "Camp Echo" - så vender Highasakite tilbake til Bergen for konsert på Bergenhus Festning.

 • Sted:  Bergenhus Festning
 • Dato: torsdag 17. august 2017
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  550/480 + billettavgift
 • Studentpris:  480 + billettavgift
 • Alder:  Under 15 skal komme i følge med voksen (over 23 år)
 • Konserten er utsolgt

I mai slapp Highasakite albumet «Camp Echo» til strålende anmeldelser, og fulgte dermed opp «Silent Treatment», som klarte hele 120 uker i strekk og dermed ny rekord på Norges offisielle albumliste (VG-listen), på praktfullt vis. «Golden Ticket», «Someone Who´ll Get It» og «Samurai Swords» fra albumet er blant de norske låtene som har satt mest preg på musikkåret 2016. 

Både «Someone Who´ll Get It» og «Golden Ticket» gikk inn til A-listinger på blant annet P1 og P3 helt til topps på den offisielle norske radiolisten. Låtene har også fått mye oppmerksomhet i utlandet, blant annet med playlisting på Triple J i Australia og 1Live i Tyskland. «Someone Who´ll Get It» hadde premiere på BBC1 i Storbritannia og musikkvideoen hadde premiere hos motemagasinet Vogue.

På livesiden har Highasakite nylig gjennomført en festivalsommer hvor de i Norge har vært headliner hos Øyafestivalen, Bergenfest, Pstereo, Parken og Trollrock, mens flere store internasjonale festivaler som Roskilde, Hurricane, Glastonbury, Bråvalla og Latitude også har blitt gjennomført. Highasakite gjorde ved siden av dette dessuten en egen (utsolgt) slippkonsert på Village Underground i London. Verdt å merke seg er det også at Highasakite er offentliggjort som første artist, og det norske bidraget, til årets Nobelkonsert.

«Highasakite markerte seg som et meget sterkt liveband i Bergen lørdag kveld» skrev Gaffa om Highasakite sin konsert på Bergenfest, som de også benevnte som «krigersk og mektig». BTs anmelder var også ekstatisk, og meldte at «Det ble en hundre prosent verdig avslutning da Highasakite var siste band på scenen under årets Bergenfest.» Blant lovordene i denne anmeldelsen ble det rapportert om «uangripelig kvalitet i alle ledd” og en konsert som var «nesten for perfekt.” 

SUPPORT: IMITATING AEROPLANES

Medlemmer fra The Wombats og Team Me danner ny duo! Tord Øverland Knudsen og Marius Drogsås Hagen har bemerket seg som noen av Norges aller fremste musikere.

Tord har turnert verden rundt, og gitt ut flere album med det suksessfulle, britiske bandet The Wombats. Marius har på sin side fått stor suksess med Team Me, som blant annet vant Spellemannpris for beste popgruppe i 2011.

Tord og Marius beskriver det nye prosjektet som et fristed hvor de kan leke seg fritt og utfolde seg, uten å føle musikalske begrensninger. - Imitating Aeroplanes har blitt et avbrekk fra det andre vi holder på med, forteller Tord. Her kan vi være drøye, cheezy, sære og samtidig få ventilert litt, utdyper han.


Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER