>"/>
MENY

Imperial State Electric

Garage

Garage

Adr.: Christiesgate 15, 5015 Bergen

Telefon: 55 32 19 80

E-post: 

Web:  http://www.garage.no

Kart: Klikk for å vise kart

Imperial State Electric
Play

Følg bergen live

Imperial State Electric

"Intensiteten når magisk höjd"
Gaffa.se har vært på på konsert med Imperial State Electric på Kägelbanan i Stockholm. Les anmeldelsen her >>

  • Sted:  Garage
  • Dato: torsdag 13. februar 2014
  • Tid:  21:00
  • Dørene åpner:  20:00
  • Pris:  160 + bill.avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning etter Garages retningslinjer
  • Support:  Kindred Fever
  • Kjøp billetter

Imperial State Electric er bandet Nicke Andersson dannet etter oppløsningen av scandirock-legendene The Hellacopters, og som han fronter sammen med Dolf de Borst fra like legendariske The Datsuns! Bandet, som kompletteres av Tiboas Egge og Tomas Eriksson, har levert tre album som demonstrerer både en rock-kjærlighet, en spilleglede og en gnist som gjør samtlige utgivelser til en fryd for øret, hjertet og rockefoten!

Kombinasjonen av oppsiktsvekkende bra låtskriving og et digert, svulmende og pulserende... hjerte for rock gjør ISE til det perfekte band for alle som elsker klassisk testosteronfylt
RAWK med like stor vekt på beintøffe fiff, kjærlige referanser og latterlig catchy hooks og refrenger!

Tidligere i høst slapp de altså sitt tredje album, "Reptile Brain Music", som, i likhet med forgjengeren, fikk 9 av 10 poeng i Metal Hammer Norway, som blant annet skrev følgende:

"...slik det sømmer seg for en gjeng som dette, er det overhodet ingen snev av prestasjonsangst å spore på Reptile Brain Music. Det er ingen pustepauser på dette albumet, og likevel blir det aldri heseblesende, ettersom hver låt har en eller annen lekker detalj som fanger oppmerksomheten! Heller reptil enn subtil!"

Om Imperial State Electric er suverene på plate, er det live de virkelig er i sitt rette element, så med mindre du lider av kronisk rock-allergi skylder du deg selv å se bandet når de nå kommer tilbake til Norge! 

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER