MENY

Janove - ekstrakonsert!

 • Sted:  USF Verftet
 • Dato: lørdag  1. april 2017
 • Tid:  20:00
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  370 / 320 + billettavgift
 • Studentpris:  320 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning. Minimum alder 15 år.
 • Last ned vergeskjema >>
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

  Annet:

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Janove - ekstrakonsert!
Play

Foto: Arne Bru Haug

Følg bergen live

Janove - ekstrakonsert!

På grunn av stor etterspørsel er det klart for ekstrakonsert med Janove lørdag 1. april 2017 på USF Verftet. Konserten 18. mars solgte ut i løpet av noen få dager, og på denne konserten var det tydelig at publikum både har vært sulteforet og klare for en ny runde med Kaizers-frontfiguren i fri utfoldelse på scenen, denne gangen som soloartist med et glitrende band og med en bunke nye låter som virkelig kler Janove. Det var allsang fra første tone på konserten, og nydelig stemning gjennom hele konserten. 

Nytt album med strålende anmeldelser over hele linjen er ute nå. Sjekk ut Janove fremføre "Marlene" på NRK Lindmo: http://bit.ly/2m0Fa3T

Det er kun få billetter igjen til ekstrakonserten lørdag 1. april!

 • Sted:  USF Verftet
 • Dato: lørdag  1. april 2017
 • Tid:  20:00
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  370 / 320 + billettavgift
 • Studentpris:  320 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning. Minimum alder 15 år.
 • Kjøp billetter

Janove er for de fleste kjent som en av Skandinavias mest markante frontfigurer fra tiden med folkekjære Kaizers Orchestra. Sist han stod på scenen var for over tre år siden i september 2013 sammen med gamlebandet som han kaller ”Moderskipet”. Den gangen avsluttet han Kaizerkapittelet med åtte kvelder på rad for over 40.000 publikummere i DNB Arena i Stavanger. Ja, også 20.000 publikummere på én uendelig vakker og uforglemmelig kveld på Koengen i Bergen like før Stavangerkonsertene.

Nå legger han første stein alene med flunkende nytt album og rykende ferskt liveshow med premiere på hjemmebane i Stavanger og Folken fredag 17. mars 2017. 

Det vil si, helt alene er han ikke. Han har satt sammen et band fra øverste hylle bestående av musikere som Janove selv beskriver slik: ”De er alle gamle venner eller kollegaer som hver og en er helt fantastiske mennesker, musikere og artister. Jeg er 41 år og faktisk yngstemann i dette bandet. Det syns jeg er en taktisk genistrek. I garderoben er jeg han unge lovende som fortsatt er up & coming”. 

Bandet er: Børge Fjordheim på trommer (Morten Abel, Cloroform, Sivert Høyem), Mattias Hellberg på gitar (Håkan Helstrøm, Soundtrack Of Our Lives), Micke Lohse på piano og orgler (Atomic Swing, Stefan Sundstrøm) og Gulleiv Wee på bass (The September When).

Hittil har Janove sluppet fire singler: Først ut var den groovy og storslåtte ”Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger”, som ble sluppet samtidig med en live opptreden på Spellemannshowet januar i 2016. Låten fikk et langt liv på radio med blant annet A-listing på NRK P1 gjennom vinter og vår. 

Neste låt kom ut sommeren 2016 med den evigaktuelle tittelen; ”Verden Går Til Helvete, Tralala” og kan best beskrives som en rocka club-banger. En skikkelig signaturlåt hvor han på sedvanlig vis blander favorittsjangrene sine. Denne hørte du kanskje på NRK P3 hvor den ble listet i sommer. 

Tredje singelen ”Marlene” (uttales som på fransk; Marlén) kommer 23. september 2016. Dette er en klassisk drivende, rockelåt med den typiske visuelle, og ofte surrealistisk drømmende, Janove-poesien. Allsanggaranti.

I anledning Janoves konsertlansering 23. september, kommer det også ut en fjerdesingel. ”Aldri La De Tru De Er Bedre Enn Deg”  En gavepakke til fansen i form av en killer live-låt med ingredienser fra det meste vi er vant til fra hans tidligere livehøydepunkter. 

Albumet  ”Artisten & Marlene” slippes 10. februar 2017 og kommer til å bli utgitt på en dobbelvinyl og på alle streamingplatformer. Kjenner vi Janove rett så kommer både musikken og liveshowet til å holde høyt nivå, og kjenner vi fansen rett så kommer det til å bli både varmt og svett med allsang fra første låt. 

Velkommen til konsert!

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER