>   Ærlighet varer lengst: John Grant gjemmer seg ikke bak noe når han forteller om knuste hjerter og egenopplevd elendighet. De av dere som har opplevd ham spille vet likevel at "/>
MENY

John Grant

Logen Teater

Logen Teater

     

 

Adr.: Øvre Ole Bulls plass 6, 5012 Bergen

Telefon: Tlf: 55 23 20 15

E-post: 

Web:  http://logen-teater.no/

Kart: Klikk for å vise kart

John Grant
Play

Følg bergen live

John Grant

John Grants nye album "Grey Tickles, Black Pressure"  får strålende mottagelse av musikkpressen! Les anmeldelser her  >>

 

Ærlighet varer lengst: John Grant gjemmer seg ikke bak noe når han forteller om knuste hjerter og egenopplevd elendighet. De av dere som har opplevd ham spille vet likevel at han ikke etterlater oss i mørket, men tar oss med på noe genuint oppløftende og avgjort rørende. Det er heller ikke for ingenting at vi for femte gang har invitert ham til Bergen.

  • Sted:  Logen Teater
  • Dato: lørdag  5. desember 2015
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:  320/270 + billettavgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Support:  Fufanu
  • Kjøp billetter

Den tidligere vokalisten i elektrofolkrockbandet The Czars kom med sitt første soloalbum The Queen Of Denmark i 2010. Mojo ga herligheten fem av fem stjerner og kalte det «a sci-fi soft rock masterpiece». Tre år senere returnerte Grant med det eminente oppfølgeralbumet Pale Green Ghosts (2013), som blant annet ble kåret til årsbeste i VGs oppsummering av musikkåret og ble nominert til en Brit Award. Der debutplaten består av 16 stødige folkrock-spor, er Grants ballader på Pale Green Ghost akkompagnert av hard og mørk synthpop.

Til høsten får vi gleden av å bli kjent med Grants tredje album: Grey Tickles, Black Pressure. Vi kan se frem til en kraftanstrengelse av en låtsamling som foredler og tvinner de to viktigste trådene i Grants musikalske DNA: overdådige, ektefølte ballader og stram, opphissende elektropop. Resultatet er en følelsesladd samling av sinte låter, snøret sammen av intelligent humor og tonnevis av såret patos.

«I do think the album’s great, and I’m really proud of it,» sier Grant om den kommende utgivelsen, som ble spilt inn i Dallas og produsert av John Congleton, som blant annet har «I wanted to get moodier and angrier on this record, but I probably had a lot more fun making it.»

Som en «dyster og mektig odyssé» ble konserten til John Grant på årets Bergenfest omtalt av musikkmagasinet Gaffa. Han spilte da for mer enn 2000 mennesker på Bastionen scene, hvor både dans og rørte tårer kunne observeres. Vi forventer at den Islandsbaserte artisten sin femte konsert i Bergen blir mørk som en februarkveld i Reykavik, dog varm og boblende som en aktiv geysir. Det er all mulig grunn til å glede seg.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER