MENY

Kaizers Orchestra

Bergenhus Festning

Bergenhus Festning

Utendørsarena i Bergen sentrum

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Kaizers Orchestra
Play

Foto: Paal Audestad

Følg bergen live

Kaizers Orchestra

Det finnes knapt en ting Kaizers Orchestra ikke har oppnådd i løpet av sin drøyt 10 år lange karriere. Helt siden debuten ”Ompa til Du Dør” sakte men sikkert klatret til toppen av de norske salgslistene, har sekstetten vært ustoppelig. Det er mange grunner til det. To av de viktigste er at de skriver låter med sjelden appell, og kanskje viktigst av alt – de er ett av de beste livebandene Norge noensinne har sett. Besøkstallene på konsertene deres forteller alt om det.

Her finner du praktisk informasjon om konserten >>

  • Sted:  Bergenhus Festning
  • Dato: lørdag 31. august 2013
  • Portene åpner:  19:00
  • Pris:  495 + bill. avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Support:  HELLDORADO + YUMA SUN
  • Kjøp billetter

I 2011 var de hovedtrekkplaster på samtlige av de største norske festivalene, deriblant Øya og Hove. En unik oppgave ikke engang internasjonale superstjerner har blitt tilgodesett med. La oss også legge til at Kaizers Orchestra fylte Oslos største konsertarena, Oslo Spektrum i april det samme året. Og spilte på Orange scene på Roskilde-festivalen foran 50.000 elleville publikummere.

I tillegg kan vi en føre opp en konsert på Plenen ved Bergenhus Festning i august 2011, hvor alle de 6700 billettene fikk eiere i god tid før konsertstart. Føy til fire utsolgte hus i Grieghallen i februar 2012, og bildet på suksess er komplett. Noe som leder oss frem til i dag.

2. november slippes den siste delen i trilogien om Violeta, ”Violeta Violeta Vol III”. I den forbindelse legger bandet ut på en vinterturné. Bandets eneste stoppested i Bergensområdet på denne runden er lagt til Peer Gynt - salen i Grieghallen. Konserten er allerede utsolgt og det vil ikke bli satt opp ekstrakonserter på denne ruten. Men fortvil ikke, til sommeren kommer nemlig Kaizers Orchestra tilbake for en storslått Bergensfinale på Bergenhus Festning. Et historisk øyeblikk på flere måter.

Som mange vet, vil denne turneen markere en foreløpig slutt for bandet som har skrevet flere kapitler med norsk rockehistorie. Da bandet for alvor begynte å slå gjennom, hadde de base i Bergen. Hele ”Violeta Violeta”-konseptet er spilt inn i Duper Studio, som ligger i Bergen Kjøtt-lokalene. Med andre ord i umiddelbar nærhet til Bergenhus Festning. Hva er vel ikke da mer naturlig enn å legge avskjedskonserten til disse trakter?

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER