MENY

Kaizers Orchestra

Peer Gynt salen - Grieghallen

Peer Gynt salen - Grieghallen

Kapasitet: stående: 1500, sittende: 700

Adr.: Edvards Griegs plass 1, N-5015 Bergen

Telefon: +47 55 21 61 00

E-post: 

Web:  http://www.grieghallen.no

Kart: Klikk for å vise kart

Kaizers Orchestra
Play

Følg bergen live

Kaizers Orchestra

Ja, hva skal en egentlig si? Med én utsolgt konsert 22. februar og ekstrakonserten torsdag 23. februar på god vei til å selge ut, gjør Kaizers Orchestra det andre norske artister bare kan drømme om: sette opp enda en ekstrakonsert! Fredag 24. februar blir aller siste mulighet til å oppleve Kaizers i Bergen i 2012. Det er bare å bøye seg i støvet og prise seg lykkelig for at bandet faktisk traff hverandre på lærerskolen i Bergen drøye 10 år siden. Litt bergensk, med andre ord… Og, helt magisk.

  • Sted:  Peer Gynt salen - Grieghallen
  • Dato: fredag 24. februar 2012
  • Tid:  21:30
  • Dørene åpner:  20:30
  • Pris:  390 / 350 (BT-Kort, maks to billetter pr kort) + billettavgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Support:  Emmerhoff & The Melancholy Babies
  • Konserten er utsolgt

Etter å ha gjennomført årets konsertsesong på en måte som ingen andre norske artister tidligere har gjort det, er det klart for et nytt kapittel i Kaizers Orchestra sin fantastiske historie. Onsdag 22. Februar vender de tilbake til Bergen og Peer Gynt-salen i Grieghallen. Begge konsertene i Bergen i 2011 har solgt ut med god margin, både i mars og sist gjennom en maktdemonstrasjon av de sjeldne foran 6.700 bergtatte publikummere på Plenen på Bergenhus Festning.

I det hele tatt har 10-årsjubiléet Kaizers Orchestra vært et eventyr. Tidligere har bandet annonsert at dette markeres med to album fra trilogien ”Violeta, Violeta”, en kort klubbturné i landets største byer i februar/mars før de reiste utenlands for sin hittil største turné. Senere fulgte en utsolgt konsert i Oslo Spektrum i april for så å toppe festivalplakatene til både Øya, Hove og Slottsfjell i løpet av sommeren!

Stort bedre kan det knapt bli, ville man kunne sagt. Men, det kler ikke Kaizers å hvile på sine laurbær. Derfor skal suksessåret 2011 følges opp med et knippe konserter i 2012 som en verdig avslutning på ”Violeta, Violeta”-trilogien.

Albumet ”Violeta, Violeta I” kom i slutten av januar 2011 til strålende kritikker i hjemlig presse. Bandets udiskutable plass som Norges ledende rockeband ble behørig beseglet. Kaizers ga ut sin hittil beste og mest varierte utgivelse, der de også klarte å få en uimotståelig radiohit med singelen ”Hjerteknuser”.

Nå er "Drøm videre, Violeta", den andre singelen fra volum II av Kaizers Orchestras "Violeta, Violeta"-trilogi klar til å nytes. Singelen spilles på radio og er ellers tilgjengelig via diverse digitale plattformer.

Vi gleder oss til fortsettelsen, ikke minst i bandets rette element - i fri utfoldelse på scenen!

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER