MENY

Konsertinformasjon - Bon Jovi Bergen 22. mai

Bergenhus Festning - Koengen

Bergenhus Festning - Koengen

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Konsertinformasjon - Bon Jovi Bergen 22. mai
Play

Følg bergen live

Konsertinformasjon - Bon Jovi Bergen 22. mai

Onsdag 22 mai står Bon Jovi på  scenen på Bergenhus Festning - Koengen med sin "Because We Can" turné og vi kan glede oss til en tre timer lang hitparade med konsertstart allerede kl 20.00!

Her følger praktisk informasjon om konserten. Bruk litt tid på å lese deg opp på praktiske forhold før du begir deg ut på konsertarenaen!

  • Sted:  Bergenhus Festning - Koengen
  • Dato: onsdag 22. mai 2013
  • Tid:  20:00
  • Portene åpner:  18.00
  • Alder:  Publikum under 15 år skal komme i følge med voksen

Konsertarena: 
Bergenhus Festning - Koengen. Se kart >>

TIDER:
Portene til konsertområdet åpner: 18.00 
Konsertstart: 20.00 – slutt 23.00 
NB! Vi bestreber å følge oppsatt tidsplan. Tider er likevel veiledende og endringer kan forekomme. Publikum oppfordres å være på plass på konsertområdet i god tid.

BILLETTER: 
Konserten er utsolgt

ALDERSGRENSER / BARN PÅ KONSERT: 
Ved denne konserten har vi ingen generell aldersgrense men publikum under 15 år skal komme i følge med voksen (over 23 år). Dette for at den voksne skal tilse at barnet får en sikker og trivelig konsertopplevelse. Vi ber om at publikum ikke tar med babyer/småbarn til konserten. Hvis du ikke ville tatt barnet med på nattklubb skal du heller ikke ta det med på konserten. Alle må ha gyldig billett. Barnevogner er ikke tillatt på konsertområdet.

INNGANG TIL KONSERTOMRÅDET: 
Inngang til konsertområdet er fra nord ved Bontelabo (Port 1 & 2) se oversiktstegning og kart. Rullestolbrukere benytter inngang 3 i sør ved Thon Hotel Bergen Brygge.

GOLDEN CIRCLE/DIAMOND CIRCLE: 
Publikum med billett til disse områdene skal også benytte inngang i nord ved Bontelabo. Dette er viktig: husk å ta med deg billetten etter billettkontroll. Ved inngang til Golden Circle-området skal billetten byttes til armbånd. Uten billett til området vil du ikke få adgang.

Klikk for større bilde >>

Klikk for større bilde >>

BILLETTKONTROLL:  
Alle billetter blir scannet ved inngang og ugyldige billetter vil bli avvist. Har du kjøpt billetter til flere av sommerens konserter, kontrollér at du tar med de riktige, uten gyldig billett kommer du ikke inn! NB! det vil ikke være mulig å forlate konsertområdet for så å komme inn igjen. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.

KROPPSVISITASJON, KONTROLL AV VESKER, BAGER, SEKKER O.L:  
Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til konsertområdet. Likeledes vil vesker, bager, sekker o.l. bli kontrollert. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon.

RULLESTOLBRUKERE:  
Rullestolbrukere benytter inngang i sør ved Thon Hotel Bergen Brygge (Port 3). Dette gir køfri inngang og fast vei frem til plattform for rullestolbrukere. Ledsager benytter samme inngang som rullestolbruker. Det er avsatt område med godt utsyn. Det vil kun være plass til én ledsager pr. rullestol på det avsatte området. Ledsager må ha kjøpt egen billett til konserten. Hvis antall rullestolbrukere blir så mange at det blir plassproblemer må ledsager akseptere improviserte løsninger. Vi har ingen reservasjonsordning for plass til rullestolbrukere/ledsagere. 
Vi understreker at området er for rullestolbrukere, vi kan ikke gi plass til andre her.

Biler som skal sette av av rullestolbrukere må følge politiets/vakters anvisning. Det er ingen parkeringsmuligheter i området. Biler som skal hente rullestolbrukere må være på plass 30 minutter før konserten slutter. 

DETTE ER IKKE TILLATT Å MEDBRINGE TIL KONSERTEN: 
• Foto/video/audio utstyr 
• Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander  
• Våpen av enhver art, fyrverkeri, laserpenner  
• Barnevogner, klappstoler, bannere, plakater, paraplyer, eller andre gjenstander som kan
  være til sjenanse for det øvrige publikum eller utgjøre hinder/snublefelle ved evakuering
  av området.
• Drikkevarer, matvarer  
• Hunder, katter eller andre kjæledyr

Slikt vil bli avvist ved inngang. Spar deg selv og det øvrige publikum for ergrelse og ventetid med å ikke bringe noe av dette med deg til konserten. Det er generelt forbud mot foto/video eller lydopptak ved konsertene. 
Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

GARDEROBE: 
Det er ingen garderobemuligheter på området under konserten.

MAT OG DRIKKE: 
Mat eller drikkevarer kan ikke medbringes på konsertområdet. Enkle matretter, snacks, vann, mineralvann, øl og vin selges på området. 

SALG AV EFFEKTER (MERCHANDISE): 
Salg av artistenes autoriserte effekter vil kun foregå ved inngang og inne på konsertområdet. Slike effekter som tilbys andre steder i Bergen på konsertdagen er falske produkter som ikke autorisert av artisten. 
NB! Ikke la deg lure! Dersom du blir kontaktet av personer som vil selge deg VIP-pass eller Backstage-pass er det ren og skjær svindel. Slike eksisterer ikke for salg.

CASHLESS ELEKTRONISK BETALINGSLØSNING: 
Som flere andre festivaler og konsertarrangører har vi valgt Cashless som betalingsløsning. Har du kort fra en annet arrangement kan det også brukes på Bergen Live arrangementer med Cashless-løsning. 
Se www.cashless.no for oversikt over arrangementer der kortet kan benyttes. Her finner du også all 
informasjon om bruk av Cashlesskortet, tilbakebetaling av ubrukt beløp mm.
NB! Cashlesskortet kan ikke benyttes ved kjøp av mercandise (T-skjorter o.l.) 

TRANSPORT, PARKERING  
Det er ingen parkeringsmuligheter nær konsertområdet. Bruk buss eller benytt parkeringsanlegg. Man kan gå til konsertområdet på 10-15 minutter fra de aller fleste parkeringsanlegg i Bergen. Sjekk ruteselskapenes internettsider for rutetider.

PÅKLEDNING  
Husk at du skal på utendørskonsert! Kle deg praktisk og etter værforholdene. Bruk komfortable sko, det blir lenge å stå. Glem ikke at konserten finner sted i Bergen og kle deg deretter. Dersom det er utrygt for regn - ta med regntøy da paraply ikke er tillatt på konsertområdet.

HØRSELSVERN 
HLFU (Hørselshemmedes Landsforbunds Ungdom) vil sirkulere på området og deler ut ørepropper til alle som ønsker det. Ørepropper er også gratis tilgjengelig ved inngang og i barene. 

MISTETE GJENSTANDER/HITTEGODS  
Rydding av området starter umiddelbart etter konserten og utføres av Turn og Idrettsforeningen Viking. Gjenstander som blir funnet under rydding blir samlet på deres kontor i Vikinghallen. Telefon: 55 36 53 46, e-post: tifviking@tifviking.no.  
Gjenstander som blir funnet og levert til vaktpersonell eller innlevert i servering/salgsbodene, blir levert Bergen Live og blir samlet på vårt kontor. Telefon: 55 21 50 60, e-post:post@bergenlive.no

TOALETTER:
Det benyttes toalettkabiner og urinalrenner på konsertområdet. Med mindre annet er tvingende nødvendig ber vi menn benytte rennene og overlate toalettkabinene til kvinnene.

ALKOHOL, RUSMIDLER  
På konsertområdet gjelder vanlige skjenkeregler. Tydelig berusete personer vil bli bortvist fra området. NB! Hvis du gir alkohol til noen under 18 år bryter du loven. Du vil bli politianmeldt og bortvist fra konsertområdet. I innslippsområdene gjelder vanlige regler om drikking på offentlig sted.

RØYKING 
Røyking er både helsefarlig og til sjenanse for andre publikummere. 
Vis derfor hensyn og ikke røyk når du står tett sammen med det øvrige publikum. Hvis noen av publikum i din nærhet ber deg la være å røyke skal du respektere dette.

AVSPERRINGER 
Konsertområdet vil være avsperret fra morgen, dagen før konserten til kveld, dagen etter konserten. På konsertdagene vil hele festningsområdet være avsperret.

KONTAKT 
Har du spørsmål, send e-post til post@bergenlive.no eller ring 55 21 50 60. 

Vi ber om forståelse for at vi dagene tett opptil konsertene og på konsertdagen har begrenset kapasitet til å besvare e-post og telefon. 

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER