MENY

Konsertinformasjon Iron Maiden, Ghost, Kvelertak, Sahg

Bergenhus Festning - Koengen

Bergenhus Festning - Koengen

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Konsertinformasjon Iron Maiden, Ghost, Kvelertak, Sahg

Følg bergen live

Konsertinformasjon Iron Maiden, Ghost, Kvelertak, Sahg

  • Sted:  Bergenhus Festning - Koengen
  • Dato: lørdag 28. juni 2014
  • Portene åpner:  16:00
  • Pris:  690 + bill. avgif
  • Alder:  Under 15 år må komme i følge med voksen
  • Kjøp billetter
Tider:  
Portene åpner / gates opens:       16:00
Sahg: 17:10 - 17:40
Kvelertak 18:10 - 19:00
Ghost: 19:30 - 20:20
Iron Maiden: 21:00 - 23:00
Slutt / curfew: 23:00

NB! Vi bestreber alltid å følge oppsatt tidsplan. Tider er likevel veiledende og endringer kan forekomme. Publikum oppfordres å være på plass på konsertområdet i god tid.

BILLETTER 
Billetter kan kjøpes på billettservice.no, tel 815 33 133, Grieghallens Billettkontor, Narvesen, 7-eleven eller ved inngang fra kl 15:30 på konsertdagen. Kjøper du Ticketfast-billett fra Billettservice får du billetten umiddelbart tilsendt som e-post. Du kan kjøpe Ticketfast billetter helt frem til konsertstart.

Har du fått billetter tilsendt som e-post og ikke har tilgang til printer vil vi vanligvis kunne scanne billetten på telefonen din. Sørg for at billetten er nedlastet til telefonen og klar for fremvisning før du kommer til konserten, telenettet kan bli overbelastet og uten dekning.

INNGANGER OG OVERSIKT KONSERTOMRÅDET  
Hovedinngang er gjennom port  2 i nord ved Bontelabo. 
Rullestolbrukere benytter port 3 i sør ved Thon Hotel Bergen Brygge.

Større bilde >>

ALDERSGRENSE
Publikum under 15 år skal komme i følge med voksen. Det er ikke påkrevet med vergeskjema. Vær snill og ikke ta med babyer/småbarn. 

BILLETTKONTROLL 
Billettene blir scannet ved inngang og ugyldige billetter vil bli avvist. Det vil være billettkontor ved inngangene, hvis din billett blir avvist henvender du deg til personalet her som kan undersøke billetten og årsak til avvisning.

Har du kjøpt billetter til flere av sommerens konserter, kontrollér at du tar med de riktige, uten gyldig billett kommer du ikke inn! 

NB! det vil ikke være mulig å forlate konsertområdet for så å komme inn igjen. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.

MØTEPLASSER
Det vil være 2 merkete møteplasser på området (se oversiktstegning) 

KROPPSVISITASJON, KONTROLL AV VESKER, BAGER, SEKKER O.L  
Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til konsertområdet. Likeledes vil vesker, bager, sekker o.l. bli kontrollert. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon.

RULLESTOLBRUKERE 
Det vil være rampe med god sikt til scenen for rullestolbrukere. Rullestolbrukere benytter inngang i sør ved Thon Hotel Bergen Brygge. Her er det lite kø, fast underlag og kort vei til rullestolrampen. Ledsager benytter samme inngang som rullestolbruker. Det vil kun være plass til én ledsager pr. rullestol på det avsatte området. Ledsager må ha kjøpt egen billett til konserten. Hvis antall rullestolbrukere blir så mange at det blir plassproblemer må ledsager akseptere improviserte løsninger. Rullestolbrukere benytter vanlig billett, det er heller ikke nødvendig å reservere plass.

Biler som skal sette av av rullestolbrukere må følge politiets/vakters anvisning. Det er ingen parkeringsmuligheter i området. Biler som skal hente rullestolbrukere må være på plass 30 minutter før konserten slutter.

DETTE ER IKKE TILLATT Å MEDBRINGE TIL KONSERTEN: 
•           Profesjonelt foto/video/audio utstyr 
•           Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander 
•           Kjettinger, tunge kjeder, reimer med spisse nagler 
•           Våpen av enhver art, fyrverkeri, laserpenner  
•           Bannere, paraplyer
•           Klappstoler, barnevogner o.l.  
•           Drikkevarer, matvarer  
•           Hunder, katter eller andre kjæledyr

Dette vil bli avvist ved inngang. Spar deg selv og det øvrige publikum for ergrelse og ventetid med å ikke bringe noe av dette med deg til konserten. Det er generelt forbud mot foto/video eller lydopptak ved konsertene.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

SIKKERHET
Vi ønsker at konserten skal gi deg en fin opplevelse. Vi skal gjøre vårt for å skape en god og trygg ramme rundt musikken. Men du må også gjøre ditt. Ta vare på deg selv og vennene dine på konserten. Bruk festivalvett!

Gjør deg kjent
I forkant av konserten anbefaler vi alle å orientere seg om hvor man kan finne førstehjelp, (nød)utganger, møteplass og toaletter. Se kart.

Lytt til kroppen
Spis godt og drikk rikelig med vann. Det blir en lang kveld og kroppen trenger væske og næring.

Si fra hvor du går
Si fra til vennene dine om du forlater konserten, eller finner deg en annen plass.

Bruk hodet
Ikke bland deg opp i slagsmål, publikumsbølger, eller andre situasjoner som kan bli farlige. Tilkall våre vakter om nødvendig, de er der for passe på deg. Vær oppmerksom på gjenstander som blir kastet fra scenen, slik som t-skjorter, trommestikker, giveaways og cder.

Lytt til erfarne festivalfolk
Følg oppfordringer fra vaktene, scenepersonell og konsertens storskjermer. De er til ditt eget beste.

Ikke spre rykter
Lytt til beskjeder fra arrangøren. Ikke spre usannheter og rykter. Det kan skape uro og usikkerhet.

Ikke vær i veien
Det vil være mye folk på konserten. Hold områdene rundt nødutganger, møteplasser, serveringssteder og toaletter åpne. Det er mye hyggeligere å stå der andre ikke skal gå.

Vær forsiktig
Ikke press på i køer eller foran scenen, og unngå stagediving. Uforsiktighet kan føre til at du skader deg selv eller andre.

Snu i tide
Kom i god tid til konserten om du ønsker å stå i nærheten av scenen. Det kan virke voldsomt å stå langt fremme på en konsert. Om dette er din første konsertopplevelse gjør vi oppmerksom på at man står tett på andre folk og at mange blir veldig ivrige. Blir det trangt og ubehagelig trekk deg ut mot siden eller skrått bakover. Dette er den enkleste veien ut.

Ta vare på hørselen din
Ørene skal gi deg musikkglede hele livet. Ta vare på dem. Personell fra Hørselhemmedes landsforbunds Ungdom deler ut gratis ørepropper på konsertområdet. Du får også ørepropper hos sanitetspersonell, ved inngangene og ved serveringspunktene.

MAT OG DRIKKE 
Mat eller drikkevarer kan ikke medbringes på konsertområdet. Enkle matretter, øl, vin, cider og alkoholfri/vann drikke selges i publikumsområdene. 

GARDEROBE / OPPBEVARING
Det er ingen garderobe- eller oppbevaringsmuligheter på området under konserten.

MERCHANDISE 
Salg av artistenes autoriserte effekter vil kun foregå ved inngang og inne på konsertområdet. Slike effekter som tilbys andre steder i Bergen på konsertdagen er med stor sikkerhet falske produkter, det vil si ikke autorisert av artisten.

IKKE LA DEG LURE!
Dersom du blir kontaktet av personer som vil selge deg VIP-pass eller Backstage-pass er det ren og skjær svindel. Slike eksisterer ikke for salg. 

CASHLESS ELEKTRONISK BETALINGSLØSNING 
Ved større arrangementer der Bergen Live har ansvar for serveringen, benytter vi Cashless elektronisk betalingsløsning. Dette for at du skal få handlet raskere og køene skal bli kortere. 

Alle transaksjoner er gratis, du belastes kun årsgebyr kr 50,- (Dette er en avgift som tilfaller selskapet som drifter Cashless). Cashless-kortet er gyldig ut 2014, ubenyttet beløp kan refunderes i hele gyldighetsperioden, og i inntil 4 år etter at kortets gyldighetsdato er utløpt.

Hvis du ønsker å få refundert gjenstående beløp etter konserten henvender du deg til et av utsalgspunktene på området. Du vil der få en refunderingskvittering. På denne kvitteringen er det oppgitt en refunderingskode og et serienummer, disse legges inn på www.cashless.no og pengene som er igjen på kortet tilbakeføres. Har du ikke fått kvittering etter konserten kan du gå inn på www.cashless.no og følge fremgangsmåten for manuell refundering.

Les mer om refundering på www.cashless.no.

Du kan kjøpe og fylle opp kortet med ønsket beløp på områdets påfyllingsstasjoner. Det vil også salg/påfylling av Cashless-kort nær ved inngang til Håkonshallen (se kart) slik at du kan ordne dette før du går inn på konsertområdet.

Ved kjøp scannes kortet i kassen og beløpet trekkes fra kortets saldo. NB, kortet kan ikke benyttes ved kjøp av T-skjorter og lignende 

PÅFYLLING AV KORT 
Cashless kortet kan fylles opp på betjente og ubetjente påfyllingsstasjoner på konsertområdet. Disse er tydelig merket og er lette å finne. Det er mange påfyllingsstasjoner inne på området og påfyllingsprosessen er enkel. Fyll derfor ikke på mer enn du tror du kommer til å bruke.

Slik fyller du på kortet ditt på selvbetjente påfyllingsstasjoner: 
•    Legg Cashless- kortet på leseplaten på påfyllingsstasjonen  
•    Velg beløp du ønsker å fylle opp kortet med 
•    Dra bankkortet ditt gjennom bankkortterminalen  
•    Tast kode og klar  
•    Vent til Cashless kortet er fylt med nytt beløp, dette tar noen få sekunder  
•    Kortet kan fylles og refunderes så mange ganger du ønsker.

TRANSPORT, PARKERING 
Det er svært begrensete parkeringsmuligheter nær konsertarenaen. Bruk buss eller bane. Sjekk ruteselskapenes internettsider for rutetider. 

PÅKLEDNING 
Husk at du skal på utendørskonsert! Kle deg praktisk og etter værforholdene. Bruk komfortable sko, det blir lenge å stå. Glem ikke at konserten finner sted i Bergen og kle deg deretter. Dersom det er utrygt for regn - ta med regntøy da paraply ikke er tillatt på konsertområdet.

HØRSELSVERN  
Ørepropper er gratis tilgjengelig på konsertområdet ved inngang og i barene.

ALKOHOL, RUSMIDLER 
I venteområdet utenfor konsertområdet gjelder generelle lover og regler om drikking på offentlig sted. Inne på konsertområdet gjelder vanlige skjenkeregler. Tydelig berusete personer vil bli bortvist fra området. Gir/kjøper du alkohol til mindreårige vil du bli politianmeldt og bortvist fra konsertområdet!

RØYKING 
Røyking er helsefarlig og til sjenanse for andre publikummere, vis derfor hensyn og trekk ut til åpne områder hvis du må røyke. Hvis publikum i din nærhet dersom de ber deg om å la være å røyke skal du respektere dette!

MISTETE GJENSTANDER/HITTEGODS 
Gjenstander som blir funnet og levert til vaktpersonell eller innlevert i servering/salgsbodene, blir levert Bergen Live og blir samlet på vårt kontor. Telefon: 55 21 50 60, e-post: post@bergenlive.no

Gjenstander som blir funnet under rydding av området samles på TIF Viking sitt kontor i Vikinghallen. Tlf 55 36 53 46, e-post: tifviking@tifviking.no

AVSPERRINGER 
Konsertområdet vil være avsperret fra morgen, dagen før konserten til kveld, dagen etter konserten.

KONTAKT 
Har du spørsmål, send e-post til post@bergenlive.no eller ring 55 21 50 60. Vi ber om forståelse for at vi dagene tett opptil konsertene og på konsertdagen har begrenset kapasitet til å besvare e-post og telefon.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER