MENY

Kurt Nilsen - sommerkonsert 2017

 • Sted:  Bergenhus Festning
 • Dato: fredag 11. august 2017
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  550 / 500 + billettavgift
 • Alder:  Under 15 år skal komme i følge med voksen (+23 år)
 • Utsolgt

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

  Annet:

Bergenhus Festning

Bergenhus Festning

Utendørsarena i Bergen sentrum

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Kurt Nilsen - sommerkonsert 2017
Play

Foto: Johanna Siring

Følg bergen live

Kurt Nilsen - sommerkonsert 2017

 • Sted:  Bergenhus Festning
 • Dato: fredag 11. august 2017
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  550 / 500 + billettavgift
 • Alder:  Under 15 år skal komme i følge med voksen (+23 år)
 • Konserten er utsolgt

Kurt Nilsen kom med nytt album i februar etter flere år med låtskriving og jobbing i studio. Det er med andre ord endelig klart for nytt materiale sammen med Nilsen-klassikere når Kurt og hans eminente band legger ut på en veien igjen.

Å få spille for publikum er alltid den største drivkraften min i den jobben jeg har. Jeg gleder meg enormt til å reise ut på en stor og omfattende sommerturné igjen, og vise folket hva vi har jobbet med. Det blir en fin samling av gamle hits og forhåpentligvis nye hits, sier Kurt Nilsen, og fortsetter: Vi håper å gi publikum en skikkelig festkveld, en feiring med gode venner - eller en musikalsk frikveld sammen med den du er aller mest glad i. Aldri har jeg vært med giret på å komme ut å spille, aldri har bandet vært bedre - og aldri før har jeg hatt en settliste som jeg har vært mer stolt over. Dette blir artig!

Siden oppstarten i 2003 har den folkekjære artisten rørt mennesker landet rundt med sin varme stemme, nære fortellerstil og sitt enorme publikumstekke. Årets sommerkonserter vil ta publikum med på en musikalsk reise gjennom hele hans karriere: her blir det ballader, country og dampende rock. Med seg på scenen har han noen av Norges mest anerkjente musikere. De er alle klare for å lage feststemning for det norske folk!

SUPPORT: ELSA & EMILIE

For tre år siden bergtok to 16 år gamle jenter fra Haugesund den norske musikkverdenen. Med sine karakteristiske harmonier og lydbilde, skilte de seg fra alle andre. Debutalbumet «Endless Optimism» fra 2014 ga dem Spellemann-nominasjon, tung spilletid på radio, en rekke store TV-opptredener og plasseringer i filmer og serier. Singelen «Run» er streamet over tre millioner ganger.

Nå er Elsa & Emilie tilbake med ny musikk. Deres andre album «Kill Your Darlings» kom ut 20. januar. ”Mens debuten hadde ungdommelig sjarm, er «Kill Your Darlings» en mer moden og voksen produksjon. Lydbildet er «større», og den vokser på deg” skriver Dagbladet.

Med et nytt, bunnsolid album, en rekke viktige festivaler og konserter samt internasjonal interesse ligger alt an til at Elsa & Emilie skal bergta både den norske og den internasjonale musikkscenen igjen.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER