MENY

Kvelertak

 • Sted:  USF Verftet
 • Dato: torsdag  3. november 2016
 • Tid:  20:00
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  300 / 250 + billettavgift
 • Studentpris:  250 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Last ned vergeskjema >>
 • Support:  The Dogs + PRTLVX
 • Utsolgt

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Kvelertak
Play

Foto: Jarle H. Moe

Følg bergen live

Kvelertak

Dagbladet: Verdensklasse - Kvelertak hylles etter Roskilde-konsert >>
Rolling Stone Magazine: Perfect riffs and powerful rumble >> 

 

Ett av landets største og beste rockeband, Kvelertak, er tilbake i slutten av 2016  for å presentere nytt materiale til folket. Karrieren til Kvelertak har gått i ekspressfart siden starten for noen år tilbake. De har mottatt hele tre Spellemannspriser for sine to kritikerroste album. Kvelertak har nærmest vært i konstant turnémodus verden over med egne headlinershows og som gjester for storheter som Metallica, Mastodon, Gojira, High on Fire og Converge for å nevne noen. 

 • Sted:  USF Verftet
 • Dato: torsdag  3. november 2016
 • Tid:  20:00
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  300 / 250 + billettavgift
 • Studentpris:  250 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Support:  The Dogs + PRTLVX
 • Konserten er utsolgt

De har også varmet opp for Foo Fighters, Iron Maiden og Kiss på store arenakonserter her hjemme. Dave Grohl er forøvrig en selverklært stor fan av bandet.

Sist de var på Norgesturne solgte de ut mer eller mindre alle konsertene på turneen. USF Verftet var fylt til randen og utsolgt på forhånd sist de gjestet Bergen.

Kvelertak debuterte i 2010 med sin perfekte miks av metal, punk og hardrock. De ble hyllet av både kritikere og publikum, noe som gjorde at forventningene var skyhøye før slippet av oppfølgeren ”Meir”.  Bandet infridde forventningene så det holdt, og fikk terningkast seks i Dagbladet, Aftenposten og Dagsavisen m fl. 

På grunn av ny innspillingsperiode og slipp av sitt tredje album, måtte Kvelertak desverre flytte sine kommende konserter i Stavanger, Bergen og Trondheim til høsten 2016. Den nye datoen i Bergen og USF Verftet er torsdag 3. november 2016. Allerede kjøpte billetter til konsertene vil gjelde til de nye datoene.

"Me beklage at me nok ein gong må utsetta de planlagte konsertane i Norge. Utgivelse av ny musikk er flyttet til våren 2016 og me blir derfor nødt te å flytta konsertane te høsten 2016. Me gjør detta for at me vil laga ei så god plata som mulig og presentera den for dokke. Me har stor tro på det nya matrialet og glede oss sykt te å få spilla det live. 

Igjen, beklage ulempene som detta eventuelt får for dokke som allerede har kjøpt billettar. Me håpe allikavel me ses på den nye datoen som bli satt opp i høst og love en kick ass konsert og fest” - Kvelertak

Har du kjøpt billett til konserten 17. desember / 16. mars kan denne benyttes til den nye datoen, du trenger ikke bytte eller endre denne. Videohilsen fra Kvelertak:

Med Kvelertak blir det, uten unntak, tett, svett og ekstatisk stemning. Bandet gleder seg stort til å spille i Bergen igjen.

SUPPORT: THE DOGS >>
 

The Dogs har de siste årene tatt steget opp fra garasjen og blitt et av Norges største rockeband. Bandet har turnért kontinuerlig både på klubber og festivaler i hele Skandinavia og har, med over 150 konserter bak seg de siste to årene, befestet seg som et av de beste livebandene landet har å by på.

Enda mere imponerende er kanskje produktiviteten. Kun 9 måneder etter at albumet "The Tears Are Voodoo" ble sluppet til et regn av 5’ere i norsk presse i 2014, slapp Oslobandet sitt tredje album "Black Chameleon Prayer" i januar 2015. Om starten på året var godt så skulle det vise seg å bare bli bedre og bedre. Little Steven mente de hadde laget det foregående årets beste låt, og "Black Chameleon Prayer" ble belønnet med enda rausere terningkast enn forgjengeren. I tillegg rakk altså bandet å spille tett oppimot 100 spillejobber over hele Norge, og opptrådte på alt fra Lindmo til Gullfisken og God Morgen Norge. Ingen grunn til å hvile på laurbærene av den grunn, for nå er de klare med album nummer fire, "Swamp Gospel Promises"

SUPPORT: PRTLVX >>
 

Som et lyn fra Norges uskyldsblå himmel er Pirate Love tilbake i ny ham: Det skummelt selvsikre udyret PRTLVX! 

Når Pirate Love endelig gjenoppstår fra graven som PRTLVX, gjør de det med en såpass destruktiv og farlig tiltrekkende utstråling at de plasseres i en liga helt for seg selv. Den ferske singelen «Slayer of the Night» er en drivende hypnotisk, mørk og fengende pop-perle, som blant annet fikk Turboneger-gitarist Knut Schreiner til å gå av hengslene.

- 'Slayer of the night’ høres ut som første Ramones-plata og førsteskiva til Suicide spilt samtidig!  

Selv sier bandet at «låta handler om å være død og høre på kul musikk. Den handler om rus og ekstase, om det dyriske og det overfladiske. Også namedropper vi MC5 og Ayn Rand i samme tekst».

Pirate Love har tidligere gitt ut to kritikerroste album («Black Vodoun Space Blues» og «Narco Lux High School»), har vært A-listet på MTV Europe og spilte på fester, festivaler og konsertsteder over hele Europa og USA. Kjernen i bandet er vokalist/tekstforfatter/låtskriver Gul Saft og gitarist/låtskriver/produsent Milton Von Krogh. Nå er de i studio for å spille inn sitt tredje album, som kommer på Fysisk Format til høsten.

Vokalist Gul Saft: -PRTLVX er ungdomsklubben du aldri hadde da du var barn. PRTLVX er isen eller brusen eller burger’n du aldri fikk da foreldrene dine stoppet på bensinstasjonen men BARE for å fylle bensin eller gå på do. PRTLVX er ditt nye fuckings favorittband!


Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER