MENY

Kvelertak

 • Sted:  Bergenhus Festning - Bastionen
 • Dato: fredag 18. august 2017
 • Tid:  19:00
 • Portene åpner:  18:00
 • Pris:  450 + billettavgift
 • Studentpris:  400 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning. Minimum alder 15 år.
 • Last ned vergeskjema >>
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

  Annet:

  Tider for kvelden: 

  18.00 Portene åpner
  19.00 Blood Command
  20.00 Frank Carter & The Rattlesnakes
  21.15 Kvelertak

  Med forbehold om endringer.

Bergenhus Festning - Bastionen

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet ca 2500 personer.

Kvelertak
Play

Stian Andersen

Følg bergen live

Kvelertak

Kvelertak har gått fra den ene høyden til den neste gjennom sin relativt korte, men samtidig omfangsrike karriere. Tre Spellemannpriser på tre plater, den ene turneen større enn den forrige.

Med Frank Carter & The Rattlesnakes og Blood Command som spesielle gjester på denne konserten på Bastionen på Bergenhus Festning blir det en kraftpakke av de helt sjeldne! 

Dave Grohl i Foo Fighters og Metallica er selverklærte fans og både James Hetfield og Lars Ulrich har uttalt at de anser Kvelertak som ett av få band som virkelig har gjort noe nytt med rocken. Jepp, vi har sagt det før og du har hørt det utall ganger, men slik blir det gjerne når entusiasmen fra alle hold er så overstrømmende. Etter denne konserten er faktisk neste stopp på Kvelertak-ferden mot stjernene det ærerike oppdraget å være support for Metallica på deres verdensturné som starter i begynnelsen av september!

 • Sted:  Bergenhus Festning - Bastionen
 • Dato: fredag 18. august 2017
 • Tid:  19:00
 • Portene åpner:  18:00
 • Pris:  450 + billettavgift
 • Studentpris:  400 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning. Minimum alder 15 år.
 • Kjøp billetter

Nå skal Kvelertak gjøre sin største konsert i Bergen så langt. Fredag 18. august spiller bandet på Bergenhus festning. Det blir en konsert med partygaranti. På det tidspunktet har Kvelertak turnert sitt briljante ”Nattesferd” i over ett år. Folk som har sett bandet på denne runden kan attestere på at gjengen er mer på hugget enn noen gang. Energinivået, spillegleden og de musikalske finessene er mer tilstedeværende enn noen gang.

Invisible Oranges skrev dette etter Kvelertaks forrige New York-besøk: ”Den ukontrollerbare trangen til å riste på hodet, hytte med neven, brøle, eller hva du enn måtte foretrekke å ta deg til på en rockekonsert, er overveldende. Et band som vekker disse følelsene i deg, minner deg gjerne på om hvorfor du begynte å elske musikk i utgangspunktet. Det er forfriskende og Kvelertaks konsert ga meg akkurat den følelsen i en sterkere grad enn jeg har kjent på lenge”.

Eller som Pitchfork sier, Kvelertak har funnet den utenkelige møteplassen mellom black metal-øs og stadionkvalitetene til Van Halen og Judas Priest.

Flere påskudd behøves ikke, dette blir utvilsomt en kveld for bøkene.
Likevel, her er enda noen påskudd:  

SUPPORT: Blood Command 
Bood Command er Bergens fremste leverandører av høyoktan punk og hardcore. Bandet er plateaktuelle med ”Cult Drugs”. Platen følger opp ”Funeral Beach” som blant annet fikk 5/5 i Europas ledende musikkukeblad, Kerrang! Platen gikk ikke upåaktet hen i Metal Hammer-redaksjonen heller, som belønnet den med 9 av 10 mulige poeng. Gjengen turnerte i etterkant av plateslippet med skotske Biffy Clyro. Nå er de tilbake, sterkere enn noen gang med villstyringen av en vokalist, Karina Ljone, på laget.

SUPPORT: Frank Carter & The Rattlesnakes

Om man skal diskutere karismatiske og talentfulle frontmenn i nyere tid, så er det ingen tvil om at den rødhårete og erkebritiske, forhenværende Gallows-vokalisten, Frank Carter, får innpass høyt på listen. Etter å ha gjort kometkarriere med Gallows, ble det for mye byråkrati og regler for Carter, så han hoppet av toget og startet Pure Love i 2011, før han valgte å gå solo i 2015. Nå er Frank Carter og The Rattlesnakes plateaktuelle med fantastiske ”Modern Ruin” som plukker rockerefrenger fra øverste hylle og skyller de ned med punkens energi og tilstedeværelse. En Frank Carter i praktslag er slettes ikke noe man kimser av.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER