MENY

Lars Vaular

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Lars Vaular
Play

Foto: Andrew Amorim

Følg bergen live

Lars Vaular

Lars Vaular har rappet på bergensk i ganske nøyaktig ti år. Siden 2003 har han rukket å gi ut fire soloalbum og 14 singler samt å etablere seg som en av landets aller største artister.

Lars Vaulars femte album "1001 Hjem" er ute nå, og debuterer med førsteplass på iTunes!

Etter å ha gitt ut låtene til sitt nye album kapittelvis på hjemmesiden 1001hjem.no har dagen endelig kommet for at hele det nye albumet til Lars Vaular er tilgjengelig. Albumslippet har masse bonusmateriale med på lasset. Inne på albumets digitale platecover 1001hjem.no kan man nå se to nye intervjuer, bildeserier, inspirasjonslister, bakomfilm og musikkvideo til "Blinde kvinners drømmer" og delta i konkurranse.

Gå til 1001 Hjem >>

Support ved konserten blir Jonas V + DJ Ciscoe

  • Sted:  USF Verftet
  • Dato: torsdag 21. november 2013
  • Tid:  21:00
  • Dørene åpner:  20:00
  • Pris:  270 / 225 + bill. avgift
  • Studentpris:  225 + bill. avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Support:  Jonas V + DJ Ciscoe
  • Kjøp billetter

Vaulars femte soloskive hetet altså "1001 Hjem" og første smakebit i form av låten "Nonsens" som fikk tomler opp av et samlet pressekorps. Dagbladet skrev i sin anmeldelse av sangen at "....Lars Vaular har en artistfremtid lang utenfor hiphop-rammene", mens P3.no hevdet at “Vaular sjarmerer og imponerer med årets beste refreng.” Sist gang vi hørte fra rapperen var i fjor da han hadde en gigahit med låten ”Øynene lukket” sammen med sin fetter Sondre Lerche. For mange var dette selve lyden av sommeren 2012. At ”1001 Hjem” blir lyden av 2013 er alt annet enn utenkelig.

Åsanegutten fikk for første gang navnet sitt tegnet på hiphop-kartet som en del av duoen Tier’n og Lars. I 2007 slapp han sin første plate som soloartist under tittelen ”La Hat – Et nytt dagslys…” Oppfølgeren kom i 2009 i form av ”D’e glede”, et album som ga oss hits som ”Solbriller på” og ”Skyld på Lars Vaular”. Året etter fulgte ”Helt om natten, helt om dagen”, som sikret ham Spellemannprisen i klassen hiphop og inneholdt hits som ”Rett opp og ned” og ”Supermaria”. 2010-utgivelsen ”Du betyr meg” resulterte i nok en Spellemannpris – denne gangen også i tekstforfatter-klassen. Andre Vaular-bragder er Dialektprisen til Norsk Målungdom (2010), samt egen t-skjorte hos Fred Perry. Jadda! 

Lars Vaular har så langt i karrieren samarbeidet med artister som Vinni, Joddski, OnklP, Timbuktu og John Olav Nilsen. Navnet hans er nært assosiert med det Bergensbaserte plateselskapet og rap-kollektivet NMG/G-huset.

Det er liten tvil om at musikken til Vaular er noe av det mest toneangivende norsk hiphop noensinne har hatt å by på, ei heller om at konsertene hans er blant landets beste og svetteste fester. Lars sier selv at han har hatt flere av sine største konsertopplevelser på USF Verftet og at han gleder seg til å spille der for første gang siden nyåpningen. Hvem er det som ikke gleder seg?

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER