MENY

Lars Vaular

Lars Vaular

Foto:

Følg bergen live

Lars Vaular

Med den knallsterke albumtrilogien «666 ALT», «666 GIR» og «666 MENING» (2015) befestet Lars Vaular igjen sin posisjon som en av landets aller viktigste artister – full av kompromissløs kreativ kraft. Nå er han nok en gang på banen igjen med ny musikk, samtidig som han på mesterlig vis har prøvd seg på TV-formatet med nettserien «Ekte Mann».

Sommeren 2017 gjør Lars Vaular kun to eksklusive konserter i Norge: Han har fått det ærefulle oppdraget med å avslutte årets Øyafestival på festivalens hovedscene, og skal i tillegg gjøre en storkonsert i hjembyen sin Bergen – på Bergenhus Festning, lørdag 19. august. 

  • Sted:  
  • Dato: tirsdag 17. januar 2017
  • Tid:  15:32

Bergen Live er henrykt over å få være med på å feire Lars Vaular sitt 10 års jubileum som soloartist. Siden debuten med «La Hat» i 2007, som bl.a. innehold byhymnen «Eg E Fra Bergen», har Vaular befestet sin posisjon som en av landets beste rappere og en av våre største og mest elskede artister på tvers av sjangergrenser.

Lars Vaular og Bergenhus Festning har e nær og spesiell relasjon. I 2014 spilte Lars på Bergenfest for et fullsatt Bastionen. Året etter gjorde han et soloshow samme sted. I fjor avsluttet han fredagen på Bergenfest på Plenen, og i år skal det altså atter en gang dukes for sommerfest på festningen i Lars sitt navn.

I 2016 ble Lars nominert til hele tre Spellemann-priser for «666»-trilogien, da i kategoriene «Årets Urban», «Tekstforfatter» og «Årets Album». I tillegg ble produsent Frode Kvinge Flatland nominert for sitt arbeid på platene i kategorien «Årets Produsent». «Akkurat nå finnes det ingen bedre rappere i Norge enn Lars Vaular» skrev musikkmagasinet Gaffa henrykt om triologien.

Senere i 2016 fulgte Vaular opp med singelen «Heartbreak Hotel» og nettserien «Ekte Mann». I serien spiller Lars seg selv, en rapper fra Bergen i en gryende identitetskrise. Han er fanget, og uansett hva han prøver på, får han det ikke til. Det er langt fra sannheten om den virkelige Lars Vaular, som tilsynelatende får til det han vil. Om «Heartbreak Hotel» skriver BTs anmelder disse lovordene:

«Vaular har liksom sluppet tak på rapnormene, og har skapt sitt eget rapgame hvor det er han som definerer spillereglene. Resultatet er elegant, uventet nedpå og fullt av Vaulars karakteristisk lyriske, selvreflekterende tekster. Et løfte om noe godt i vente.»

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER