MENY

Marcus & Martinus

Bergenhus Festning - Koengen

Bergenhus Festning - Koengen

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Marcus & Martinus
Play

Følg bergen live

Marcus & Martinus

Tider for konsertdagen: 16.00 (Portene åpner) / 17.15 - 18.15 (The Vamps) / 19.00 - 20.15 (Marcus & Martinus). NB! Med forbehold om endringer.

Les deg opp på nyttig info og våre beste tips før konserten her >>

Den største norske popsensasjonen i moderne tid er to 15 år gamle gutter fra Trofors. På hjemmebane er det ingen over eller ved siden av Marcus & Martinus akkurat nå.

Deres store talent og gedigne sjarm har sikret dem en fanskare av elleville jenter og gutter både i Norge og i resten av verden – og i 2017 ble de kåret til Årets Spellemann på Spellemannprisen. 

Nå gjør tvillingene seg klare for å spille på landets flotteste og mest prestisjefylte konsertarena – Koengen på Bergenhus Festning lørdag 26. august.

  • Sted:  Bergenhus Festning - Koengen
  • Dato: lørdag 26. august 2017
  • Portene åpner:  16:00
  • Pris:  525 / 900 (Golden Circle) + billettavgift
  • Alder:  Under 15 år skal komme i følge med voksen (+23 år)
  • Support:  The Vamps
  • Konserten er utsolgt

Nylig ble de kåret til Årets Spellemann – den aller gjeveste prisen på Spellemannprisen, som tildeles den norske artisten som har imponert mest og satt størst preg på musikkåret som har gått. Rett før jul spilte de for millioner av TV-seere på Nobelpriskonserten. Nå er Marcus & Martinus igjen aktuell, denne gangen med egen kinofilm. ”Sammen om drømmen”, som nå vises for begeistrede publikummere over hele landet, lar fansen komme tett på de to unge superstjernene.

Å spille konsert for fansene sine er for Marcus & Martinus det aller viktigste og gøyeste med å være artist. De siste årene har de spilt på stadig større konsertarenaer: Oslo Spektrum, Tivoli i København og Globen i Stockholm er kun toppen av isfjellet. 

Konserten på Koengen blir en milepæl i reisen til Marcus & Martinus. Her skal de spille på en konsertarena hvor stjerner som Rihanna, Kygo, Coldplay og Kanye West tidligere har fått titusenvis av fans til å hyle. Dette blir den desidert største konserten de har spilt på Vestlandet, og ett av de største showene så langt i den unge karrieren deres. 

Support: The Vamps


De er gjerne unge av alder, men det er ingen smågutter Marcus & Martinus får med seg som spesielle gjester når de inntar Koengen 26. august. Britiske The Vamps hadde samtlige av sine tre første singler, “Can We Dance”, “Wild Heart”, “Last Night” på pallplass på de britiske hitlistene. De fire guttene har samarbeidet med Demi Lovato, Shawn Mendes og en drøss med andre profilerte artister.

Fra å være et uetablert band i 2013 har de gått til å selge ut Londons storstue, O2 Arena, fire ganger på få måneder.

Bandet jobber for øyeblikket med oppfølgeren til “MeetThe Vamps” og “Wake Up” som ventes til høsten. Som en apetittvekker har de gitt ut et singelsamarbeid med den norske DJ-stjernen, Matoma. “All Night” har i skrivende stund tett på 300 millioner avspillinger på Spotify. Og vet dere forresten hvem som varmet opp for The Vamps i Liverpool i mai? Det var ingen andre enn Marcus & Martinus. Nå er det på tide å gjengjelde tjenesten. Her blir det fest.

Bli med på den elleville begivenheten!

Innganger og billettkategorier >>
 
Presentert av Bergen Live & TimeOut

   

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER