MENY

Marit Larsen

Ole Bull Scene

Ole Bull Scene

Kapasitet: Stående: 700, sittende: 485

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

Marit Larsen
Play

Foto: Ingrid Pop

Følg bergen live

Marit Larsen

Med sitt fjerde soloalbum «When The Morning Comes» har Marit Larsen tatt et stort steg. Etter tre album produsert av Kåre Vestrheim, har hun nå for første gang inntatt produsentrollen selv.

  • Sted:  Ole Bull Scene
  • Dato: tirsdag  3. februar 2015
  • Tid:  20:00
  • Pris:  320 kr + billettavgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Support:  Sondre Justad
  • Kjøp billetter

For å finne bakgrunnen må vi tilbake til 2012 og etterdønningene etter forrige plate, «Spark» (2011). Marit følte seg klar for noe nytt. Da muligheten til å tilbringe tid i Nashville dukket opp, lot hun seg ikke be to ganger. Der fant hun et ungt og svært produktivt musikermiljø som har bidratt mye til denne platen. Et personlig høydepunkt ble arbeidet med trommeslager Matt Chamberlain, en trommeslager Marit har stor respekt for og  som spiller på plater hun har hørt på halve livet (Fiona Apples, blant annet). Coldplays strykerarrangør Davide Rossi bidrar også.

Kombinasjonen med å produsere selv og dra til Nashville har vist seg å være en suksess! Hennes første singel ”I Don’t Want To Talk About It” har gått  i høy rotasjon på norsk radio siden den ble sluppet og siden den gang vært av de mest spilte låtene på norsk radio. Albumet ble sluppet 20 oktober 2014 og gikk rett inn på første plass på iTunes. Det ble også mottatt med strålende kritikker og fine sitater som blant annet: «When The Morning Comes» sementerer Larsens status som en av landets fineste låtskrivere (Dagbladet), hennes beste album så langt (Romerikes Blad) og pur pop-demonstrasjon (Adressa). 

Med et helt nytt band og nytt album legger hun ut på turnè våren 2015.

Turnédatoer:
14.jan Musikkflekken Sandvika 
15.jan Gregersn Hamar 
16.jan Kultursenteret Lillestrøm 
21.jan Blå Grotte Fredrikstad 
22.jan Parkbiografen Skien 
23.jan Kilden Kristiansand 
24.jan Tou Scene Stavanger 
29.jan Driv Tromsø 
30.jan Ottos TBA* 
31.jan Sinus Bodø 
03.feb Ole Bull Scene Bergen 
04.feb Skala Haugesund 
05.feb Kolben Kolbotn 
06.feb Union Scene Drammen 
07.feb Rockefeller Oslo 
12.feb Meieriet Sogndal 
13.feb Rokken VEKA Volda 
14.feb Samfundet ISFIT Trondheim

SUPPORT: SONDRE JUSTAD 
2014 ble en eneste stor opptur for den 24 år gamle lofotværingen Sondre Justad. I juni kom den energiske poplåten «Nu har du mæ» – hans første singel på plateselskapet Petroleum Records. Samme selskap gir også ut storheter som Karpe Diem, Thomas Dybdahl & Kaizers Orchestra. Låten ble umiddelbart listet på NRK P3s spillelister, og ble kort tid etterpå også A-listet på NRK P1.

Da Justad besøkte Christine på P3 senere på sommeren skapte han furore med sin nordnorske versjon av Sam Smiths «Stay With Me», noe som restulterte i A-listing på samme kanal. 

I etterkant har han både TV-debutert med opptreden på P3 Gull og blitt utropt av Spotify som et av de fem norske artistene de spår gjennombrudd i 2015.

Justad har den siste tiden jobbet iherdig i studio med å ferdigstille nytt materiale, og har samarbeidet tett med en rekke velrennomerte produsentnavn i både Norge og Sverige. Høsten 2015 kommer debutalbumet, og i slutten av januar kommer hans neste singel som det stilles store forventninger til hos hans allerede voksende tilhengerskare.

 

 

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER