MENY

Mercury Motors

Garage

Garage

Adr.: Christiesgate 15, 5015 Bergen

Telefon: 55 32 19 80

E-post: 

Web:  http://www.garage.no

Kart: Klikk for å vise kart

Mercury Motors
Play

Foto: Marie Havre

Følg bergen live

Mercury Motors

Mercury Motors gjenforenes. Det legendariske Oslobandet Mercury Motors rører på seg igjen. I mars kommer en etterlengtet ”Best of-plate med påfølgende konsertjobber. Bergen er blant stoppestedene og lørdag 16. Mars er Garage stedet å være om du er klar for norsk rock av aller ypperste klasse.

  • Sted:  Garage
  • Dato: lørdag 16. mars 2013
  • Tid:  21:00
  • Dørene åpner:  20:00
  • Pris:  175 + bill. avgift
  • Alder:  20 år, ikke vergeordning
  • Kjøp billetter

Da Can Can pakket sammen på tampen av 80-tallet, fant trekløveret Jørn Christensen, som også hadde fartstid fra i De Press, Per Vestaby og Øyvind Hansen tiden passende for å legge ut på nye musikalske eventyr. Resultatet var Mercury Motors, en trio som med tydelig Neil Yong-inspirasjon satte rockeriffet og popmelodien i sentrum. En legering som skaffet dem mange fans.

Førsteplaten ”This Is” kom i 1988 og ble etterfulgt av kritikerroste ”Smash The Moon” to korte år seinere. Da hadde erfarne gjengen allerede etablert seg som et bunnsolid liveband og fylte alle de store klubbene her i landet til randen.

Etter ytterligere tre plater, gikk gjengen hver til sitt i 1996. Christensen har siden jobbet som låtskriver og produsent, mens Vestaby har flere soloutgivelser bak seg. Begge er også involvert i dagens CC Cowboys.

16. mars ser du dem på Garage og Jørn Christensen lover fullt trøkk. – Det skal bli gøy å ta Mercury Motors på veien igjen. Vi har øvd litt, og jeg tror jeg må jogge mer. Mercury Motors er fysisk krevende rock å spille, forteller Christensen til nettstedet Skjer i Oslo.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER