MENY

Metallica 20. august 2015 - konsertinformasjon

Bergenhus Festning - Koengen

Bergenhus Festning - Koengen

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Metallica 20. august 2015 - konsertinformasjon

Følg bergen live

Metallica 20. august 2015 - konsertinformasjon

110 millioner solgte plater, et utall platinatrofeer, Grammys og American Music Awards - merittlisten til Metallica er nærmest endeløs. Men det som er enda bedre, er at 20. august får vi igjen nyte dette grensesprengende hardrockbandet. Da tar nemlig Metallica med seg sine største hits og setter sjøbein på Koengen for andre gang. Denne gangen blir Bergen eneste stoppested i Norge.

På siden her vil du finne praktisk informasjon om konserten, har du spørsmål du ikke finner svar på her, send e-post til post@bergenlive.no

  • Sted:  Bergenhus Festning - Koengen
  • Dato: torsdag 20. august 2015
  • Portene åpner:  18:00

TIDER

Portene åpner:  18.00
Support Meshuggah:   19.30
Metallica på scenen: 21.00
Slutt: 23.00 (ca)


NB! Vi bestreber alltid å følge oppsatt tidsplan. Tidene er likevel veiledende og endringer kan forekomme. Publikum oppfordres å være på plass på konsertområdet i god tid.

SE OVERSIKTSTEGNING >> 

BILLETTER 
Konserten er utsolgt, det vil ikke bli lagt ut flere billetter.

Billett på mobiltelefon 
Har du kjøpt Ticketfast billetter og fått disse tilsendt som vedlegg til e-post kan du vise disse på mobiltelefonen. Du må vise den tilsendte PDF filen, ikke avfotografering, scanning eller screenshot. Disse vil bli avvist av billettscannerne. Sørg for at billettene er nedlastet og klar for fremvisning før du kommer til billettkontroll. 

Mistet/finner ikke billettene 
Sjekk at billettene er der du tror de er. Om du kommer tilreisende, husk å ta med billettene.
Om du ikke finner billettene og har kjøpt disse som registrert kunde hos Billettservice vil vi prøve å hjelpe deg, men det er begrenset hva vi har kapasitet til på konsertdagen.

Send oss e-post (post@bergenlive.no) og opplys billettype og hvor billettene er kjøpt. 

ADKOMST, INNGANGER, ADGANGSKONTROLL 
Adkomst til konsertområdet 
Det er ingen parkeringsmuligheter nær konsertarenaen. Bruk buss eller bane. Sjekk ruteselskapenes internettsider for rutetider. Kommer du med bil, parkér i Bygarasjen, Grieg Park (Grieghallen) eller Klostergarasjen. Gangavstand ca 15 minutter.

Inngang til konsertområdet 
Hovedinngang er i nord ved Bontelabo (se kart) Rullestolbrukere benytter inngang i sør ved Thon Hotel Bergen Brygge. 

Billettkontroll 
Billettene blir scannet ved inngang og ugyldige billetter vil bli avvist. Det vil være billettkontor ved inngangene, hvis din billett blir avvist henvender du deg til personalet her som kan undersøke billetten og årsak til avvisning.

Har du kjøpt billetter til flere av sommerens konserter, kontrollér at du tar med de riktige, uten gyldig billett kommer du ikke inn!

NB! det vil ikke være mulig å forlate konsertområdet for så å komme inn igjen. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.

Kroppsvisitasjon, kontroll av vesker, bager, sekker o.l. 
Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til konsertområdet. Likeledes vil vesker, bager, sekker o.l. bli kontrollert. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon.

Plass foran scenen 
Det vil være et område foran scenen som er adskilt med barrikader, dette for å redusere press mot de som står forrest. De som kommer først får tilgang til plasser her, du kan ikke bestille eller reservere plass. De som går inn på dette området får armbånd slik at de kan gå ut av området og komme inn igjen. Det er også bar og toaletter inne på  dette området.

ALDERSGRENSE 
Det er ingen aldersgrense ved konserten men under 14 år må komme i følge med voksen. Konserten er ikke egnet for babyer/småbarn.

RULLESTOLBRUKERE 
Det vil være rampe med utmerket sikt til scenen for rullestolbrukere (se oversiktstegning). Rullestolbrukere benytter inngang i sør ved Thon Hotel Bergen Brygge. Ledsager benytter samme inngang som rullestolbruker. Det vil kun være plass til én ledsager pr. rullestol på det avsatte området. Ledsager må ha kjøpt egen billett til konserten. Hvis antall rullestolbrukere blir så mange at det blir plassproblemer må ledsager akseptere improviserte løsninger. Rullestolbrukere benytter vanlig billett, det er heller ikke nødvendig å reservere plass.

Biler som skal sette av av rullestolbrukere må følge politiets/vakters anvisning. Det er ingen parkeringsmuligheter i området. Biler som skal hente rullestolbrukere må være på plass senest 30 minutter før konserten slutter. Under utslipp etter konserten stenges området Bryggen-Bontelabo for biltrafikk.


DETTE ER IKKE TILLATT Å TA MED TIL KONSERTEN:
• Klappstoler, barnevogner og annet som kan utgjøre hinder ved eventuell evakuering
• Profesjonelt foto/video/audio utstyr.
• Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander
• Kjettinger, tunge kjeder, reimer og belter med store spisse nagler
• Våpen av enhver art, fyrverkeri, laserpenner, bannere, paraplyer, selfiestenger *
• Drikkevarer, matvarer
• Hunder, katter eller andre kjæledyr
• Gjenstander/stoffer som er forbudt etter norsk lov

* Bruker du stokk/staver/krykker aksepterer vi selvsagt disse.

Slike ting vil bli avvist ved inngang. Spar deg selv og det øvrige publikum for ergrelse og ventetid med å ikke bringe noe av dette med deg til konserten. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

SIKKERHET OG TRIVSEL 
Vi ønsker at konserten skal gi deg en fin opplevelse. Vi skal gjøre vårt for å skape en god og trygg ramme rundt musikken, men du må også gjøre ditt. Ta vare på deg selv og vennene dine på konserten.

Gjør deg kjent 
I forkant av konserten anbefaler vi alle å orientere seg om hvor man kan finne førstehjelp, (nød)utganger, og toaletter. Se kart.

Lytt til kroppen 
Spis godt og drikk rikelig med vann. Det kan bli en lang kveld, og kroppen trenger væske og næring.

Si fra hvor du går 
Si fra til vennene dine om du forlater konserten, eller finner deg en annen plass.

Lytt til erfarne konsertpublikummere 
Følg oppfordringer/instruksjoner fra våre trivselsvakter og scenepersonell. De er til ditt eget beste.

Ikke vær i veien 
Det vil være mye folk på konserten. Hold områdene rundt nødutganger, møteplasser, serveringssteder og toaletter åpne. Det er mye hyggeligere å stå der andre ikke skal gå.

Ta vare på hørselen din 
Du får gratis ørepropper hos sanitetspersonell, ved inngangene og ved serveringspunktene.

Påkledning 
Husk at du skal på utendørskonsert! Kle deg praktisk og etter værforholdene. Sjekk værmeldingen! Bruk komfortable sko, det blir lenge å stå. Glem ikke at konserten finner sted i Bergen og kle deg deretter. Dersom det er utrygt for regn: ta med regntøy, da paraply ikke er tillatt på konsertområdet. 

Alkohol, rusmidler 
I venteområdet utenfor konsertområdet gjelder generelle lover og regler om drikking på offentlig sted. Inne på konsertområdet gjelder vanlige skjenkeregler. Tydelig berusete personer vil bli bortvist fra området. Gir/kjøper du alkohol til mindreårige vil du bli politianmeldt og bortvist fra konsertområdet!

Røyking 
Røyking er helsefarlig og til sjenanse for andre publikummere, vis derfor hensyn og trekk ut til åpne områder hvis du må røyke. Hvis publikum i din nærhet ber deg om å la være å røyke skal du respektere dette!

MAT OG DRIKKE
Mat eller drikkevarer kan ikke medbringes på konsertområdet. Enkle matretter, øl, vin, cider og alkoholfritt/vann drikke selges i publikumsområdene. 

GARDEROBE/OPPBEVARING 
Det er ingen garderobe- eller oppbevaringsmuligheter på området under konserten.

MERCHANDISE  
Salg av artistenes autoriserte effekter vil kun foregå ved inngang og inne på konsertområdet. NB! Cashless-kortet kan ikke benyttes ved kjøp av merchandise.

NB! T-skjorter o.l. med artistens design som tilbys andre steder i Bergen på konsertdagen er med stor sikkerhet falske produkter, det vil si ikke autorisert av artisten.

IKKE LA DEG LURE! 
Dersom du blir kontaktet av personer som vil selge deg VIP-pass eller Backstage-pass er det ren og skjær svindel. Slike eksisterer ikke for salg. 

CASHLESS ELEKTRONISK BETALINGSLØSNING  
Ved større arrangementer der Bergen Live har ansvar for serveringen, benytter vi Cashless elektronisk betalingsløsning. Dette for at du skal få handlet raskere og køene skal bli kortere. Du kan kjøpe og fylle opp kortet med ønsket beløp på områdets påfyllingsstasjoner. 

NB! Du kan også kjøpe/fylle på Cashless-kortet i restauranthuset på Zachariasbryggen til følgende tider:
Onsdag 19. august kl 14.00-18.00
Torsdag 20. august kl 13.00-21.00 

Alle transaksjoner er gratis, du belastes kun årsgebyr kr 50,- (Dette er en avgift som tilfaller selskapet som drifter Cashless). Cashless-kortet er gyldig ut 2015, ubenyttet beløp kan refunderes i hele gyldighetsperioden, og i inntil 4 år etter at kortets gyldighetsdato er utløpt.

NB! Har du anskaffet Cashless-kort kan samme kortet benyttes ved alle konserter på Bergenhus Festning i regi av Bergen Live eller Bergenfest. Samme kort kan også benyttes ved andre arrangementer i Norge der Casheless benyttes. Se oversikt her >> 

Hvis du ønsker å få refundert gjenstående beløp etter konserten henvender du deg til et av utsalgspunktene på området. Du vil der få en refunderingskvittering. På denne kvitteringen er det oppgitt en refunderingskode og et serienummer, disse legges inn på www.cashless.no og pengene som er igjen på kortet tilbakeføres. 

Har du ikke fått kvittering etter konserten kan du gå inn på www.cashless.no og følge fremgangsmåten for manuell refundering.

Les mer om refundering på www.cashless.no.

Du kan også kjøpe og fylle opp kortet med ønsket beløp på områdets påfyllingsstasjoner. Det vil også være salg/påfylling av Cashless-kort utenfor konsertområdet (se kart) slik at du kan ordne dette før du går inn på konsertområdet.

Når du handler med Cashless-kortet scannes kortet i kassen og beløpet trekkes fra kortets saldo. NB, kortet kan ikke benyttes ved kjøp av T-skjorter og lignende.

Påfylling av kortet 
Cashless kortet kan fylles opp på betjente og ubetjente påfyllingsstasjoner på konsertområdet. Disse er tydelig merket og er lette å finne. Det er mange påfyllingsstasjoner inne på området og påfyllingsprosessen er enkel. Fyll derfor ikke på mer enn du tror du kommer til å bruke. Det vil være servicepersonell tilstede som veileder om du er usikker på bruk av Cashless-kort.

Slik fyller du på kortet ditt på selvbetjente påfyllingsstasjoner: 

•    Legg Cashless- kortet på leseplaten på påfyllingsstasjonen  
•    Velg beløp du ønsker å fylle opp kortet med
•    Dra bankkortet ditt gjennom bankkortterminalen  
•    Tast kode og klar  
•    Vent til Cashless kortet er fylt med nytt beløp, dette tar noen få sekunder  
•    Kortet kan fylles og refunderes så mange ganger du ønsker.

MISTETE GJENSTANDER/HITTEGODS 
Gjenstander som blir funnet eller levert til vaktpersonell/servering/salgsbodene, blir samlet på vårt kontor. Vårt telefonnummer er 55 21 50 60 men vi vil ikke ha oversikt på hva som er funnet før neste dag. Du kan også sende e-post om mistete gjenstander til: post@bergenlive.no. 

AVSPERRINGER 
Konsertområdet vil være avsperret fra morgen, dagen før konserten til kveld, dagen etter konserten. Under utslipp etter konserten stenges gateområdet Torget-Bontelabo for biltrafikk.

KONTAKT 
Har du spørsmål, send e-post til post@bergenlive.no eller ring 55 21 50 60. Vi ber om forståelse for at vi dagene tett opptil konsertene og på konsertdagen har begrenset kapasitet til å besvare e-post og telefon.

Konserten arrangeres av Live Nation & Bergen Live i samarbeid med K2 Agency

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER