MENY

Mew

 • Sted:  Ole Bull Scene
 • Dato: mandag 10. november 2014
 • Tid:  20:00
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  350 + bill. avgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Last ned vergeskjema >>
 • Utsolgt

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

Ole Bull Scene

Ole Bull Scene

Kapasitet: Stående: 700, sittende: 485

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

Mew
Play

Følg bergen live

Mew

Mew besøker Oslo og Bergen i november for å holde intimkonserter på Ole Bull Scene i Bergen og Vulkan Scene i Oslo. Publikum vil få høre låter fra bandets kommende album som slippes i 2015 og en rekke andre hits. Det forventes stor rift om billettene til disse eksklusive konsertene.

 • Sted:  Ole Bull Scene
 • Dato: mandag 10. november 2014
 • Tid:  20:00
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  350 + bill. avgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Konserten er utsolgt

Mew har de siste 10 årene markert seg som et av Nordens største rockeband. De har vunnet adskillige priser i hjemlandet, deriblant Steppeulvs, Danish Music Awards, MTV Awards, Gaffa-priser), og flere av deres album har så velfortjent blitt kåret til årets album av en rekke kritikere i Skandinavia og bandet har således gjort deg gull- og platinafortjent i flere land.

Musikken til Mew har utvilsomt hatt stor innflytelse, særlig innen den skandinaviske musikkscenen. Albumene Frengers, And The Glass Handed Kites og No More Stories har vært sentrale milepæler, og alle tre albumene oser originalitet og variasjon. Sjangermessig er det vanskelig å sette bandet i bås, men én ting er sikkert - bandet har hele veien beholdt et slektskap til den symfoniske rockens storslagenhet, indie-rockens urolige vesen og pop-musikkens umiddelbare slagkraft. Bandet, som blant annet er kjent for sine fabelaktige visuelle sceneshow, har vist en imponerende formkurve i årene etter det store gjennombruddet med platen Frengers fra 2003.

I tillegg til en stor og veletablert fanskare i Norden, har bandet utallige fans i Asia, USA, og i Europa for øvrig. Bandet har gang på gang solgt ut klubber og arenaer verden over og spilt på store, prestisjetunge festivaler – alltid til annerkjennelse fra internasjonal presse. Bandet har attpåtil turnert med band som Nine Inch Nails, Pixies, Muse og Kings of Leon, som alle har ytret sin beundring for bandet.

Siden 2006, da bassisten Johan Wohlert forlot bandet, har bandet har vært en trio, men under helgens konsert på Northside Festival i Danmark kunne bandet overraske publikum med  bassistens retur. Med John Wohlert tilbake i bandet er Mew tilbake til sin originale line up!

Sist gang Mew besøkte Bergen og Oslo i 2009, solgte de ut Sentrum Scene og Peer Gyntsalen flere måneder i forveien. Ikke nok med det, samme året headlinet de prestisjetunge Øya i Oslo og har siden den gang vært hovednavn på Slottsfjell i Tønsberg, Bergenfest og Pstereo-festivalen i Trondheim. Sistnevnte opptreden fikk blant annet NRK P3 til å trille en femmer på terningen og skriver blant annet dette: "Dansk dynamitt", "strobelys og videoinnstallasjoner kompletterer det progressive uttrykket som er Mews varemerke. Det låter hele veien stort, konseptuelt og fett". Nettstedet Musikknyheter.no belønnet konserten med 10 av 10 mulige poeng og beskrev seansen som festivalens store høydepunkt for de mange fremmøtte. 

Bandet ferdigstiller i disse dager sitt nye album som kommer i 2015, med produsent Michael Beinhorn bak spakene. I november legger de ut på en intim klubbturné i Skandinavia. Her får fansen mulighet til å høre både de største hitsene og bandets helt nye låter.

Eksklusivitet, mildt sagt. 

Pressen om Mew på Northside-festivalen i Aarhus 14. juni 2014:

"Erobrede Northside” Berlingske Tidende 5 av 6

“En triumferende hjemkomst"  Soundvenue 5 av 6

"Det var fra ende til anden en god og gedigen rockkoncert" Gaffa.dk 5 av 6

"Mew har taget hul på et spændende nyt kapitel i bandets historie" Jyllandsposten 5 av 6

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER