MENY

Ozzy Osbourne & Friends

Bergenhus Festning - Koengen

Bergenhus Festning - Koengen

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Ozzy Osbourne & Friends
Play

Følg bergen live

Ozzy Osbourne & Friends

Ozzy Osbourne & Friends består av Black Sabbaths originalmedlem Geezer Butler på bass og Ozzys gamle våpendrager Zakk Wylde på gitar. I tillegg er det bekreftet at Ozzy har fått med seg sin gode venn og tidligere Guns N’ Roses-gitarist Slash til Bergen 29. mai! I tillegg har Black Label Society fått det ærefulle oppdraget å innlede konsertkvelden.

Klikk her for konsertinformasjon >>

Fredag 17. februar meddelte Black Sabbath at de på grunn av gitaristen Tony Iommis kamp mot lymfekreft ikke kan gjennomføre den kommende turnéen som planlagt. Istedenfor å kansellere konsertene bestemte bandet seg for å hedre Iommi ved å gjennomføre turnéen, dog med en annen besetning. Ozzy Osbourne tar med seg noen av sine velkjente musikervenner til Norge slik at konsertene på Bergenhus Festning 29. mai og Oslo Spektrum 31. mai blir en hyllest og støtte til vennen og Black Sabbath-originalmedlemmet Tony Iommi. 

Det blir altså ikke Black Sabbath vi får se på scenen i sommer, men det er et uhyre sterkt lag med Ozzy, Geezer Butler, Zakk Wylde og Slash stiller opp for å hedre sin kollega og venn Tony Iommi.

 • Sted:  Bergenhus Festning - Koengen
 • Dato: tirsdag 29. mai 2012
 • Tid:  20:00
 • Portene åpner:  18:00
 • Pris:  650 / 1000 (Golden Circle) + bill avgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Support:  Black Label Society
 • Kjøp billetter

Samtidig som våre tanker og håp om en snarlig friskmelding går til Tony Iommi, kan vi konstatere at Norge tross alt kommer til å få ta del i to store konsertopplevelser til sommeren. Det er ingen tvil om at dette er et verdig og knallsterkt alternativ som står på scenen i Bergen 29. Mai og Oslo 31. Mai! 

Les pressemelding fra Black Sabbath her: http://www.blacksabbath.com/

Ozzies Special Guests til denne konserten blir BLACK LABEL SOCIETY

Gitarikonet Zakk Wylde startet Black Label Society i 1998. Zakk ble på slutten av åtti-tallet hyret inn som gitarist for Ozzy Osbourne. Samarbeidet førte til enorm suksess, med turnering verden over og mange millioner solgte album.

Zakk Wylde har vunnet det som kan vinnes av gitarist-priser, og er selv blitt en stor inspirasjonskilde for dagens nye gitarhelter. Selv er han inspirert av gitarister som spenner fra Eddie Van Halen til Al Di Meola til Albert Lee. 

Black Label Society består i dag av Zakk Wylde (vokal, gitar, piano), Nick Catanese (gitar), Will Hunt (trommer), John JD DeServio (bass).

 

 

Billetter kjøpt til Black Sabbath gjelder også til Ozzy Osbourne & Friends. Publikum som ønsker å refundere kjøpte billetter kan gjøre det INNEN 30. APRIL på følgende måter:

 • Billetter betalt med kort og sendt hjem per post returneres til: Billettservice AS, PB 607, 8607 Mo i Rana. Vennligst merk konvolutten “BLACK SABBATH - REFUSJON”. Må være kundesenteret i hende FØR siste frist for refundering er utløpt.
 • Billetter som er tilsendt som vedlegg i e-post (TicketFast); ring 815 33 133 og oppgi ditt referansenummer. Billettene vil da bli refundert per telefon, og pengene overføres tilbake til det kortet som ble brukt under betaling.
 • Billetter som er kjøpt hos Posten, Narvesen & 7-Eleven: Kontakt Grieghallen for konserten 29. mai og Oslo Spektrum for konserten 31. mai  for refusjon
 • Vi gjør oppmerksom på at serviceavgift til Billettservice ikke refunderes
 • Mer informasjon på www.billettservice.no (menyfeltet ”Hjelp - spørsmål & svar”)

Konsertene presenteres av Live Nation (i samarbeid med Bergen Live i Bergen 29. Mai)

For ytterligere informasjon, kontakt Live Nation tlf 23163260 eller www.livenation.no eller Bergen Live tlf 55215060 eller www.bergencalling.no (for spørsmål i tilknytning Bergen 29. Mai).


Sted: Bergenhus Festning – Koengen 
Dato: Tirsdag 29. Mai 2012 
Portene åpner: kl 18.00 
Billetter kr 650 + avgift 
Det selges også et begrenset antall såkalte Golde Circle-billetter til kr 1000 + avgift. 
Aldersgrense 18 år, vergeordning 

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER