MENY

Paul Simon - konsertinformasjon

 • Sted:  Bergenhus Festning - Plenen
 • Dato: torsdag 26. juli 2012
 • Tid:  20:00
 • Portene åpner:  18:00
 • Pris:  Pris: Kr 650 / kr 1000 (Golden Circle) + bill avgift
 • Alder:  Under 13 må komme i følge med voksen
 • Last ned vergeskjema >>
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

Bergenhus Festning - Plenen

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, del av Bergenhus Festning

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Paul Simon - konsertinformasjon

Følg bergen live

Paul Simon - konsertinformasjon


Vis Bergen Live i et større kart
 • Sted:  Bergenhus Festning - Plenen
 • Dato: torsdag 26. juli 2012
 • Tid:  20:00
 • Portene åpner:  18:00
 • Pris:  Pris: Kr 650 / kr 1000 (Golden Circle) + bill avgift
 • Alder:  Under 13 må komme i følge med voksen
 • Kjøp billetter

TIDER:
Portene til konsertområdet åpner: 18.00 
Konsertstart: 20.00 – slutt ca. 22.45
Konserten varer 2 timer 45 min. Slutt 22.45 (ca) 

NB! Vi bestreber å følge oppsatt tidsplan. Tider er likevel veiledende og endringer kan forekomme. Publikum oppfordres å være på plass på konsertområdet i god tid.

BILLETTER 
Billetter til konserten kan bestilles online på www.billettservice.no eller tlf. 815 33 133 (9-17) og hentes på lokalt utsalgssted. Du kan også kjøpe billetter online (Ticketfast) og få billettene tilsendt som vedlegg i e-post. Disse må du selv skrive ut og ta med til konserten. 

ANDRE UTSALGSSSTEDER 
Grieghallens Billettkontor (55 21 61 50, man-fre 10-14) Apollon (Nygårdsgaten 2A, 55 31 59 43) Posten, Narvesen, 7-Eleven. Serviceavgift kommer i tilegg til oppgitt bilettpris.

Det vil også bli solgt billetter fra informasjonsvogn i inngangsområdet fra kl. 17.00 på konsertdagen.

ALDERSGRENSER 
Publikum under 13 år må komme i følge med voksen

INNGANG TIL KONSERTOMRÅDET 
Inngang til konsertområdet er fra sør ved Bradbenken, samme inngang som for Håkonshallen. Rullestolbrukere benytter samme inngang som det øvrige publikum.

GOLDEN CIRCLE 
Dette er et område foran scenen med begrenset antall publikum samt bedre servings- og tolettfasiliteter.Vis Bergenhus Festning - Plenen i et større kart

BILLETTKONTROLL  
Alle billetter blir scannet ved inngang og ugyldige billetter vil bli avvist. Har du kjøpt billetter til flere av sommerens konserter, kontrollér at du tar med de riktige, uten gyldig billett kommer du ikke inn! NB! det vil ikke være mulig å forlate konsertområdet for så å komme inn igjen. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.

KROPPSVISITASJON, KONTROLL AV VESKER, BAGER, SEKKER O.L  
Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til konsertområdet. Likeledes vil vesker, bager, sekker o.l. bli kontrollert. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon.

RULLESTOLBRUKERE  
Det er avsatt område med godt utsyn for rullestolbrukere, med inngang fra Bradbenken, samme inngang som til Håkonshallen. Ledsager benytter samme inngang som rullestolbruker. Det vil kun være plass til én ledsager pr. rullestol på det avsatte området. Ledsager må ha kjøpt egen billett til konserten. Hvis antall rullestolbrukere blir så mange at det blir plassproblemer må ledsager akseptere improviserte løsninger. Vi har ingen reservasjonsordning for plass til rullestolbrukere/ledsagere.

Vi understreker at området er for rullestolbrukere, vi kan ikke gi plass til andre her.

Biler som skal sette av av rullestolbrukere må følge politiets/vakters anvisning. Det er ingen parkeringsmuligheter i området. Biler som skal hente rullestolbrukere må være på plass 30 minutter før konserten slutter. 

DETTE ER IKKE TILLATT Å MEDBRINGE TIL KONSERTEN: 
• Foto/video/audio utstyr 
• Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander  
• Våpen av enhver art, fyrverkeri, laserpenner  
• Bannere, plakater, paraplyer, klappstoler  
• Drikkevarer, matvarer  
• Hunder, katter eller andre kjæledyr

Slikt vil bli avvist ved inngang. Spar deg selv og det øvrige publikum for ergrelse og ventetid med å ikke bringe noe av dette med deg til konserten. Det er generelt forbud mot foto/video eller lydopptak ved konsertene.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

GARDEROBE 
Det er ingen garderobemuligheter på området under konserten.

 MAT OG DRIKKE 
Mat eller drikkevarer kan ikke medbringes på konsertområdet. Enkle matretter, snacks, vann, mineralvann, øl og vin selges på området. 

SALG AV EFFEKTER (MERCHANDISE) 
Salg av artistenes autoriserte effekter vil kun foregå ved inngang og inne på konsertområdet. Slike effekter som tilbys andre steder i Bergen på konsertdagen er falske produkter som ikke autorisert av artisten. 

NB! Ikke la deg lure! Dersom du blir kontaktet av personer som vil selge deg VIP-pass eller Backstage-pass er det ren og skjær svindel. Slike eksisterer ikke for salg.

CASHLESS ELEKTRONISK BETALINGSLØSNING 
Som flere andre festivaler og konsertarrangører som Kollen, Hove, Notodden Blues Festival, Kongsberg Jazzfestival og mange andre har vi valgt Cashless som betalingsløsning. Har du kort fra en av disse arrangørene kan det også brukes på Bergen Live arrangementer med Cashless-løsning. Se www.cashless.no for oversikt over arrangementer der kortet kan benyttes.

Alle transaksjoner er gratis, du belastes kun årsgebyr kr 50,- (Dette er en avgift som tilfaller selskapet som drifter Cashless). Cashless-kortet er gyldig ut 2012, ubenyttet beløp kan refunderes innen 31.12 2012.

Du kan kjøpe og fylle opp kortet med ønsket beløp på områdets betjente og ubetjente påfyllingsstasjoner eller forhåndsbestille det på www.cashless.no. Det er mange påfyllingsstasjoner inne på området og påfyllingsprosessen er enkel. Fyll derfor ikke på mer enn du tror du kommer til å bruke. Ved kjøp scannes kortet i kassen og beløpet trekkes fra kortets saldo.

Det er også en selvbetjent stasjon i Grieghallens Billettkontor. Billettkontoret er i det røde kafébygget på plassen foran Grieghallen. Åpningstider:Mand. - fred. 11-14.00

Slik fyller du på kortet ditt på selvbetjente påfyllingsstasjoner:
•  Legg Cashless- kortet på leseplaten på påfyllingsstasjonen 
•  Velg beløp du ønsker å fylle opp kortet med 
•  Dra bankkortet ditt gjennom bankkortterminalen 
•  Tast kode og klar 
•  Vent til Cashless kortet er fylt med nytt beløp, dette tar noen få sekunder 
•  Kortet kan fylles og refunderes så mange ganger du ønsker.

Hvis du ønsker å få refundert gjenstående beløp etter konserten henvender du deg til et av utsalgspunktene på området. Du vil der få en refunderingskvittering. På denne kvitteringen er det oppgitt en refunderingskode og et serienummer, disse legges inn på www.cashless.no og pengene som er igjen på kortet tilbakeføres.

Har du ikke fått kvittering etter konserten kan du gå inn på www.cashless.no og følge fremgangsmåten for manuell refundering.

Husk, kortet er kun gyldig til og med 31.12.2012 og ubrukt beløp må refunderes innen denne datoen! Ta godt vare på kortet. Mistet kort, med eller uten påfylt beløp, erstattes ikke.

TRANSPORT, PARKERING  
Det er ingen parkeringsmuligheter nær konsertområdet. Bruk buss eller benytt parkeringsanlegg. Man kan gå til konsertområdet på 10-15 minutter fra de aller fleste parkeringsanlegg i Bergen. Sjekk ruteselskapenes internettsider for rutetider.

PÅKLEDNING  
Husk at du skal på utendørskonsert! Kle deg praktisk og etter værforholdene. Bruk komfortable sko, det blir lenge å stå. Glem ikke at konserten finner sted i Bergen og kle deg deretter. Dersom det er utrygt for regn - ta med regntøy da paraply ikke er tillatt på konsertområdet.

HØRSELSVERN 
Ørepropper er gratis tilgjengelig på konsertområdet ved inngang og i barene. Personell fra HLFU (Hørselshemmedes Landsforbunds Ungdom) vil også sirkulere blant publikum og dele ut ørepropper.

MISTETE GJENSTANDER/HITTEGODS  
Rydding av området etter konserten utføres av Turn og Idrettsforeningen Viking og gjenstander som blir funnet under rydding blir samlet på deres kontor i Vikinghallen. Telefon: 55 36 53 46, e-post: tifviking@tifviking.no

Gjenstander som blir funnet og levert til vaktpersonell eller innlevert i servering/salgsbodene, blir levert Bergen Live og blir samlet på vårt kontor. Telefon: 55 21 50 60, e-post: post@bergenlive.no.

ALKOHOL, RUSMIDLER 
I venteområdet utenfor konsertområdet gjelder generelle lover og regler om drikking på offentlig sted. Inne på konsertområdet gjelder vanlige skjenkeregler. Tydelig berusete personer vil bli bortvist fra området. NB! Hvis du gir alkohol til noen under 18 år bryter du loven. Du vil bli politianmeldt og bortvist fra konsertområdet.

RØYKING 
Røyking er helsefarlig og til sjenanse for andre publikummere. Vis derfor hensyn og respektér meldinger fra publikum i din nærhet dersom de ber deg om å la være å røyke. 

AVSPERRINGER 
Konsertområdet vil være avsperret fra morgen, dagen før konserten til kveld, dagen etter konserten. På konsertdagene vil hele festningsområdet være avsperret.

KONTAKT 
Har du spørsmål, send e-post til post@bergenlive.no eller ring 55 21 50 60. 

Vi ber om forståelse for at vi dagene tett opptil konsertene og på konsertdagen har begrenset kapasitet til å besvare e-post og telefon. 

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER