MENY

Rachael Yamagata - AVLYST!

Ole Bull Scene

Ole Bull Scene

Kapasitet: Stående: 700, sittende: 485

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

Rachael Yamagata - AVLYST!
Play

Følg bergen live

Rachael Yamagata - AVLYST!

Konserten med Rachael Yamagata i Bergen lørdag 21. April er avlyst. 
  • Sted:  Ole Bull Scene
  • Dato: lørdag 21. april 2012
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:  225/175 + bill. avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Support:  Heidi Marie Vestrheim
  • Kjøp billetter

Kjøpte billetter refunderes på vanlig måte, se billetten din og her for nærmere informasjon om regler for refundering. Årsaken til avlsyningen er at turnébussen har brutt sammen slik at de ikke klarer å komme til Bergen fra Oslo etter konserten i Oslo i kveld. De må prioritere å komme videre til kontinentet for resten av turnéen. Parkteatret-konserten i Oslo fredag 20. April/i kveld går som planlagt. Vi beklager det inntrufne.

Det mangler ikke på referanser når det gjelder denne amerikanske singer-songwriteren med japanske, tyske og italienske aner. Carole King, Rickie Lee Jones og Roberta Flack er storheter som springer til minnet når en går inn i Yamagatas musikalske landskap, som er en vellykket combo av folk, jazz og country. Rolling Stone Magazine skriver om Yamagata: "her soulful, cigarette-scratched voice and melancholy lyrics recall Fiona Apple and PJ Harvey." 

En annen, mer kontemporær sammenligning, er Norah Jones. Kanskje ikke så rart, på samme måte som Norah Jones trakterer hun pianoet, har flerkulturell bakgrunn, er bosatt i New York og har en usedvanlig behagelig vokal. 

Rachael Yamagata har gitt ut tre album siden et bemerkelsesverdig debutalbum med tittelen "Happenstance" i 2004. I 2008 kom albumet "Elephants … Teeth Sinking Into Heart” og i 2011 "chesapeake". Begge de to siste er produsert av John Alagia (Dave Matthews Band, Jason Mraz, Liz Phair).

Flere av låtene hennes har vært å høre på populære TV-serier, deriblant Grey's Anatomy, 30 Rock, Private Practice og Brothers & Sisters.

Det er aller første gang Rachael Yamagata står på en scene her i Bergen.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER