MENY

Rihanna

Bergenhus Festning - Koengen

Bergenhus Festning - Koengen

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Rihanna
Play

Følg bergen live

Rihanna


Rihanna får flott omtale etter konserten i Oslo i går.

Se Dagbladet her >>   Aftenposten her >>

Superstjernen Rihanna - “#1 Person On Facebook” med 74 millioner Likes – tar DIAMONDS WORLD TOUR til Europa i 2013 og Bergen står på turnélisten!

Rihanna tar med seg to av de aller fremste representantene for nye strømninger i musikken når hun kommer til Bergen om en drøy uke. Vi har allerede offentliggjort at Miami-duoen GTA, de to guttene som har allerede feid over USA som en tropisk storm, blir den ene oppvarmingsakten. Nå er det klart at ingen ringere enn WALE, Jay Z sin første signering til sitt eget management- og plateselskap Roc Nation, også skal bidra til å gjøre Koengen fredag 26. juli til stedet å være.

KONSERTINFORMASJON HER ->>

  • Sted:  Bergenhus Festning - Koengen
  • Dato: fredag 26. juli 2013
  • Portene åpner:  18.00
  • Pris:  Hovedområde 690 kr / Golden Circle 1230 kr + avgift.
  • Alder:  Under 15 må komme i følge med voksen!
  • Special Guests:  Wale + GTA (DJ sett)
  • Kjøp billetter

Rihanna dominerer for tiden hitlister over hele verden med “Diamonds,” hennes mest suksessrike låt i karrieren så langt. Dette er også den første singelen på hennes sjuende album som har fått tittelen UNAPOLOGETIC, alle utgitt i løpet av en sjuårsperiode på Universal-labelen Island Def Jam. Albumet ble utgitt over hele verden 19. november. 

“Diamonds” har toppet Billboard’s Hot 100, og er Rihanna’s 23 Topp 10-hit. Da singelen “Diamonds” debuterte gikk den rett til topps iTunes i 27 land og blant topp fem på iTunes i ytterligere 55 land.  

Rihanna har så langt i karrieren vunnnet seks Grammy- og sju Billboardpriser, og har solgt over 37 millioner album og 146 millioner plater digital. Hun er den mestselgende artisten noensinne når det gjelder digital salg. Magasinet Forbes utnevnte Rihanna til verdens #1 stjerne på sosiale medier med over 2,9 milliarder visninger på Youtube/VEVO, som også er flest visninger for en kvinnelig artist noensinne, over 6,2 millioner Facebook-tilhengere og mer enn 26,5 millioner følgere på Twitter. På toppen av dette kommer 11 Hot 100 #1 singler og 22 topp 10-singler. Rihanna har også 18 #1 singler på Billboard Dance Club Song Charts.

Tider: 
Portene åpner: kl 18.00 
Support # 1 GTA: kl 19.00 
Support # 2 Wale: kl 20.00 
Rihanna: ca kl 21.00 
Slutt: ca kl 23.00

Billettkategorier:

1 - Hovedområde 690 kr + avgift

2 - Golden Circle 1230 kr + avgift. Dette er et avgrenset område foran scenen med bedre plass og fasiliteter. Se oversiktstegning.

 

Rihanna Diamonds World Tour produseres av Live Nation Global Touring. Konserten i Bergen presenteres av Live Nation og Bergen Live

        

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER