MENY

Rolling Rootsy Revue 2015

 • Sted:  Ole Bullhuset
 • Dato: tirsdag 23. juni 2015
 • Tid:  17:00
 • Dørene åpner:  17:00
 • Pris:  550 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Last ned vergeskjema >>
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

  Annet:

   

   

      

Ole Bullhuset

Ole Bullhuset

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

Rolling Rootsy Revue 2015
Play

Følg bergen live

Rolling Rootsy Revue 2015

Tider, Rolling Rootsy Revue 23. juni:
18.00 - 18.40 Doug Seegers - Lille Ole Bull
18.50 - 19.40 Handsome Family - Ole Bull Scene
19.50 - 20.30 Ryland Baxter - Lille Ole Bull
20.40 - 21.30 Baskery Ole Bull Scenen
21.40 - 22.30 Judah & The Lion - Lille Ole Bull
22.40 - 23.20 Justin Towns Earle - Ole B Scene
23.50 - 00.30 Dig Deeper - Lille Ole Bull

Les mer om Rolling Rootsy Revue i Klassekampens musikkmagasin >>

Artistlisten til Rolling Rootsy Revue 2015 i Bergen er nå komplett. Med et program bestående av Justin Townes Earle, The Handsome Family, Baskery, Doug Seegers, Judah & The Lion, Rayland Baxter og Dig Deeper er det et kremlag av artister som skal sørge for godstemning på Ole Bullhusets to scener 23. juni!

Ambisjonene for den omreisende éndagsfestivalen er å presentere de beste og heteste navnene innen americanasjangeren. Fjorårets utgave i Sverige var en stor suksess både publikumsmessig og artistisk. I år har vi igjen lykkes med å samle de beste sjangeren kan by på slik at forutsetningene for nye magiske sommerkvelder er på plass i fullt monn.

 • Sted:  Ole Bullhuset
 • Dato: tirsdag 23. juni 2015
 • Tid:  17:00
 • Dørene åpner:  17:00
 • Pris:  550 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Kjøp billetter


Americanaverdenens heteste artist, sønn av Amerericanapionér og ikon Steve Earle, oppkalt etter farens mentor Townes Van Zandt, den umåtelig populære, karismatiske og begavede Justin Townes Earle. For første gang i Skandinavia med fullt band!

  

En av Americanascenens mest populære liveband, som plutselig og ekstremt velfortjent fikk sitt brede gjennombrudd når bandets ”Far From Every Road” ble valgt som signaturlåt til TV-serien mange anser som tidenes beste, True Detective. Bandet? The Handsome Family, såklart!

 

Doug Seegers er uteliggeren og gatemusikeren som gjennom "Jills Veranda" på SVT gjorde et uutslettelig inntrykk på tv-seerne. En hjemløs 62 år gammel singer-songwriter blir oppdaget på et av musikkbyen Nashvilles mange ”Homeless Shelter”. En svensk countrystjerne hjelper ham fra gata til å bli en superstjerne i et land som kanskje musikalsk sett best er kjent for ABBAs suksesshistorie. ”Hva er Abba?" Spør Doug Seegers, helt uten ironi. Doug Seegers er en mann som gjør inntrykk. En skrøpelig og sårbar mann preget av et hardt liv, men med en indre styrke og ukuelig stolthet . En sang, en stemme og en skjebne som gikk rett gjennom TV-skjermen og berørte seerne. 

Rayland Baxter 
Under en turnébesøk besøk av Drew Holcomb & The Neighbours, delte vi musikkopplevelser med Drew. Han fortalte om en ung mann, som bor i Nashville - sønn av den legendariske Buck Baxter, som blant flere musikalske bragder, var Bob Dylans gitarist på 90-tallet. Han roste denne unge mannen og spilte et par sanger for oss. Vi ble solgt. Denne unge mannen heter Rayland Baxter og han er årets "Dark Horse" for Rolling Rootsy Revue. Raylands musikk er enda ikke utgitt i Europa.

Judah & The Lion 
To tilsynelatende adskilte musikksjangere møtes og røyker fredspipe. JUDAH & THE LION, en gjeng utrolig talentfulle Nashville-lømler tar Americana-verdenen med storm for tiden. Til Rolling Rootsy Revue kommer musikkollektivet med et seksmanns orkester proppfult av energi. Etter deres første turné I Skandinavia sist vinter dro de hjem og gjorde stor suksess på Lettermans “Late Show” I USA.  Bandets kjærlighet til southern, bluegrass og country, ispedd popteft anno 2015 gjør dette bandet til en perfekt miks: Allsangvennlig, ungdommelig og trad.folk på en og samme gang, ikke helt ulikt deres poplære landsmenn The Avett Brothers 

Dig Deeper slapp 23. januar albumet "How You Spend Your Days" på Stian Svehagens Snertingdal Records/MO og ble umiddelbart listet på P13 med singelen "Tracks".  Albumet har blitt hyllet i norsk presse som en utgivelse helt utenom det vanlige og rost internasjonalt av blant annet Kieron Tyler (Mojo, The Guardian, The Arts Desk). Dig Deeper består av Einar Kaupang, Raymond Tungesvik (California Games), Ola Grøttvik, Øystein Braut (Electric Eye, The Low Frequency In Stereo) og Jørgen Knutsen (Utakk, California Games). Bandet solgte ut Crossroad Club i februar  og har turnert Norge I vinter og vår. Med inspirasjon fra 70- og 80-tallets Paisley Underground, psykedeliske California og lyden av fjellene mellom Oslo og Bergen - kom bandet i januar ut med et album som har fått anmeldere til å nevne alt fra War On Drugs til Green On Red og Roky Erickson. 

Hvilket svensk band har som sine amerikanske forbilder turnért seg fram til en dedikert og stor fanbase, samtidig som de har skapt et av de tighteste og sterkeste liveshow som kan oppleves? Hvilket svensk band har nettopp signert kontrakt med Warner Music i USA og turnerer nå på Europas største scener med Robbie Williams? Vi har klart å rive dem løs, de tre søstrene Bondesson, midt i storsatsingen, for å være med på Rolling Rootsy Revue. Velkommen, Baskery! 


Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER