MENY

Rumer

Bergenhus Festning - Plenen

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, del av Bergenhus Festning

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Rumer
Play

Følg bergen live

Rumer

Bak artistnavnet Rumer finner vi halvt engelske og halvt pakistanske Sarah Joyce, tidligere vokalist i indiefolkbandet La Honda og en singer-songwriter av de helt sjeldne. Hennes lavmælte debutalbum ”Seasons Of My Soul ”er en endeløst vakker utgivelse som plasserer seg i et behagelig, jazza og tidløst soulpoplandskap - men som samtidig er så mye mer.

  • Sted:  Bergenhus Festning - Plenen
  • Dato: tirsdag 19. juni 2012
  • Dørene åpner:  18:00

Med følsom vokal som minner om storheter som Karen Carpenter og Laura Nyro, og melankolske tekster som kryper kilende under huden, har Rumer fått et samlet, internasjonalt kritikerkorps til å hylle henne som "den nye, store stemmen i britisk pop". Dagsavisen ga albumet en sekser, det samme gjorde VG og Aftenposten, mens selveste Burt Bacharach ble så imponert at han fløy Rumer til California for å jobbe med henne. At nettopp han falt i staver over briten er for øvrig ingen overraskelse, all den tid hun blander tilsynelatende enkel pianopop med sofistikerte orkestreringer i beste Bacharach-ånd. Musikken er gjennomført elegant og deilig fri for de store, påtrengende faktene - men dermed også egnet til å vekke desto større følelser. 

Seasons Of My Soul er produsert av den prisvinnende komponisten Steve Brown og inneholder blant annet singlene "Slow", "Come To Me High" og "Aretha".

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER