MENY

Seinabo Sey

Ole Bull Scene

Ole Bull Scene

Kapasitet: Stående: 700, sittende: 485

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

Seinabo Sey
Play

Følg bergen live

Seinabo Sey

25 år gammel befinner Seinabo Sey seg i en posisjon der den eneste retningen virker å være opp og frem. "Younger" og "Hard Time" er allerede blitt klassikere. Førstnevnte singel med svært god hjelp av Kygo sin remiks. "Pistols At Dawn" og "You" er hypnotiske poplåter der Seinabo viser en maktdemonstrasjon som sanger, og at hun er en av få som behersker de lave registrene. Seinabo Sey har noe helt eget som artist som gjør musikken hennes umiddelbart gjenkjennelig. 

Hun er nå aktuell med debutalbumet "Pretend", som har fått gjennomgående flotte kritikker.

  • Sted:  Ole Bull Scene
  • Dato: tirsdag 16. februar 2016
  • Tid:  21:00
  • Dørene åpner:  20:00
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

Sveriges nye popstjerne så egentlig for seg en karriere i akademiske kretser via studier på Yale, men heldigvis peilet hun seg heller inn på et utdannelsesforløp innenfor soulmusikk. At hun nå blir avbildet på svenske frimerker sammen med suksessartister som Robyn, Avicii og First Aid Kit bør være tilstrekkelig bevis på at hun tok en god beslutning.

"Younger" er en kraftanstrengelse av en sang som stemningsmessig strekker seg fra en søndagsmesse i Harlem til de mørke og svette undergrunnsklubbene. «Instrumental adornments build cautiously until the song finds itself in the throws of euphoric, trance-infused sonics – but the focus of the song always remains that incredible voice,» skrev The Guardian henrykt. SVT klappet også i hendene og mente at den er «bland det bästa vi har hört från Sverige i år»

Stemmen det refereres til er usammenlignbar i nordisk sammenheng. Den er langt forbi dypere enn den stockholmske skjærgård, den er tidløs og rungende og gir inntrykk av å tilhøre en kvinne som har praktisert lovsang på heltid i minst et helt århundre. Seys artistiske utstråling er også en sjelden vare: hun har en selvsikkerhet på scenen som få 25-åringer kan hamle opp med, og hennes stilsikre fremtoning er særegen – både musikalsk og visuelt.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER