MENY

Sondre Lerche

Garage

Garage

Adr.: Christiesgate 15, 5015 Bergen

Telefon: 55 32 19 80

E-post: 

Web:  http://www.garage.no

Kart: Klikk for å vise kart

Sondre Lerche
Play

Følg bergen live

Sondre Lerche

Det er med stor glede Sondre Lerche endelig kan annonsere datoene for sin kommende turné denne høsten. For å feire en lang og gnistrende livekarriere legger Sondre ut på sin mest omfattende Norgesturné på flere år. Han skal besøke tolv spillesteder, og turnéen har fått navnet ”Bootlegs”, akkurat som sitt kommende livealbum som slippes 7. september. Navnet ”Bootlegs” symboliserer de upolerte, magiske og uforutsigbare musikkopplevelsene som skapes på scenen sammen med resten av bandet.

  • Sted:  Garage
  • Dato: søndag  4. november 2012
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19.00
  • Pris:  225 + bill. avgift
  • Studentpris:  175 + bill. avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

“Jeg tror faktisk dette blir min mest omfattende Norgesturne noensinne. Sommerens festivaler har vœrt overveldende flotte, bandet er mitt beste noensinne og vi er topptrente. Jeg gleder meg villt til å avrunde et fabelaktig gøy og givende år i Norge med denne turneen, og ta Bootlegs opplevelsen til gatene, bygdene og byene!” 

Sondre er også veldig stolt over at lokale nye musikktalenter vil få sjansen til å være oppvarmingsband på alle datoene! Konkurransen arrangeres i samarbeid med eksperten på nye band og artister - NRK P3 Urørt. For mer info se dere hjemmeside http://www.nrk.no/urort

I tillegg til Bootlegs Norgesturné slipper Sondre Lerche en ny singel 7. september som vil være tilgjengelig til digital nedlastning og streaming. Låten har fått navnet ”It’s Never Meant To Be” og her hva Sondre Lerche selv har å si om den:

“It's Never Meant To Be er en omskrevet versjon av en låt jeg opprinnelig lagde som en del av filmmusikken til Dan In Real Life i 2006. Da den ikke kom med i selve filmen ble innspillingen liggende på hyllen i flere år. Utenfor filmens kontekst hadde ikke den daværende teksten livets rett og tempoet føltes dessuten altfor heseblesende. Men melodien levde fremdeles. Jeg fikk ideen om å ta hele innspillingen over på bånd og sakke ned tempo, noe jeg følte kunne ha interessant effekt ikke bare på trommene men også alle instrumentene, som da blir mørkere og merkeligere i tonen. Deretter spilte vi inn ny vokal med helt ny tekst som jeg omsider fikk ferdig. På denne turen har låten gått fra demo innspilling i Duper Studio i Bergen i 2006, via soundtrack sessions i Legacy studio i New York, til tape bearbeidelse ved mikser Bjarne Stensli i Harrys Gym på Vålerenga og siste finish i Kato Ådlands 5071 Studio, hjemme i Bergen igjen. Låten føles på flere måter som en syntese av det siste tiåret. Moralen kan virke deprimerende ved første møte; ingenting er skjebne. Men alt kan skje.”Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER