MENY

Sting

 • Sted:  Bergenhus Festning - Plenen
 • Dato: onsdag 21. juni 2017
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  700 + billettavgift
 • Alder:  Under 15 år skal komme i følge med voksen
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

  Annet:

Bergenhus Festning - Plenen

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, del av Bergenhus Festning

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Sting
Play

Følg bergen live

Sting

I kjølvannet av Sting sitt svært etterlengtede og nylig utgitte rock/pop-album 57th & 9th, samt en rekke utsolgte konserter i Nord-Amerika og Europa, har Cherrytree Management, Live Nation & Bergen Live gleden av å annonsere at Sting spiller konsert i Bergen onsdag 21. juni 2017 på Bergenhus Festning.

turnéen får Sting følge av et tremannsband som inkluderer hans trofaste gitarist Dominic Miller, samt Josh Freese (trommer) og Rufus Miller (gitar).

Tider: Support: Joe Sumner kl 20 - 20.30 / Sting kl 20.45 - 22.40

 • Sted:  Bergenhus Festning - Plenen
 • Dato: onsdag 21. juni 2017
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  700 + billettavgift
 • Alder:  Under 15 år skal komme i følge med voksen
 • Kjøp billetter

Komponisten, sangeren, skuespilleren, forfatteren og aktivisten Sting kommer fra Newcastle og flyttet til London i 1977 for å etablere The Police sammen med Stewart Copeland og Andy Summers. Bandet ga ut fem studioalbum, mottok seks Grammy Awards og to Brit Awards (tilsvarende vår Spellemannpris), og ble innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame i 2003.

Siden 1989 har Sting gitt ut 14 solo-album og mottatt ytterligere 10 Grammy Awards, to Brits, en Golden Globe, tre Oscar-nominasjoner, Billboard Magazines Century Award og MusiCares 2004 Person of the Year. Han er medlem av Songwriters Hall of Fame og har mottatt den prestisjefulle Kennedy Center Honors. I løpet av karrieren har Sting solgt nærmere 100 millioner album som soloartist og medlem av The Police.

Sting har hatt roller i mer enn 15 filmer og er forfatter av to bøker, deriblant New York Times-bestselgeren «Broken Music». Hans støtte til humanitære organisasjoner speiler hans kunstneriske virke og universelle appell. Sammen med konen Trudie Styler etablerte han i 1989 Regnskogfondet for å bidra til å beskytte verdens regnskoger og urbefolkningen som lever i regnskogsområdene.

Nytt album 57th & 9th ute nå!

Support: Joe Sumner


Fiction Plane-frontmann Joe Sumner har de siste fem årene viet fokus til sitt solosidesprang. Resultatet er en fargerik sound som gjerne kunne vært lydsporet til en Wes Anderson-film. Med utgangspunkt i stemmen sin og en akustisk gitar, skriver han ektefølte, lekne og ærlige sanger som aldri helt blir ferdige. Sumner er av den skole at en sang ikke skal stå stille, men bli bedre for hver gang man spiller den. Denne frisinnede tilnærmingen stammer fra Sumners svært varierte musikalske erfaringer – fra turnévirksomhet med familien i The Police og Sting, til arbeid med Snoop Dogg, operaforestillinger og låtskriving for andre artister. Sumners debutsingel som soloartist, ”Jellybean”, ble utgitt i januar 2017.


Konserten presenteres av:

            

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER