MENY

Sting

Bergenhus Festning - Plenen

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, del av Bergenhus Festning

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Sting
Play

Følg bergen live

Sting

Vi er særdeles fornøyde med å kunne annonsere at enda en verdenskjent artist er klar for Bergen i sommer: Tirsdag, 19. juni entrer STING scenen i vakre omgivelser på Plenen på Bergenhus Festning. For å feire sitt 25 års-jubileum som soloartist vil Sting og hans 5-manns band spille alle hans hits slik de ikke har blitt fremført på flere år: nedstrippet og rett på sak.

Klikk her for konsertinformasjon >>

  • Sted:  Bergenhus Festning - Plenen
  • Dato: tirsdag 19. juni 2012
  • Portene åpner:  18:00
  • Pris:  650 + bill. avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Special guest:  Rumer
  • Konserten er utsolgt

Vi vil få låter fra hele Stings  rikholdige solokarriere, såvel som utvalgte hits fra hans tid med The Police. Med seg på scenen har Sting et band bestående av hans gitarist gjennom flere år år Dominic Miller, pluss David Sancious (keyboards), Vinnie Colaiuta (trommer), Peter Tickell (elektrisk fele) og Jo Lawry (vokal).

Også for å feire sine 25 år som soloartist, slapp Sting nylig samlingen ”25 Years”, både som 3-CD + 1-DVD boks-set og som dobbel-CD. Denne samlingen ligger akkurat nå på 5. plass på VGs albumliste.

Etter at The Police gikk hvert til sitt i 1983, etablerte Sting seg umiddelbart som soloartist, og har siden utviklet seg til å bli en av verdens mest distinkte og høyest respekterte artister. Han har solgt nesten 100 millioner plater tilsammen med The Police og som soloartist, og har mottatt imponerende 17 Grammy Awards og fire Brit Awardstre Oscars og vunnet to prestisjetunge Ivor Novello Awards. Sting er også opptatt i både The Rock and Roll Hall of Fame og Songwriters Hall of Fame. Med The Police og som soloartist, har Sting hatt 14 topp-5 album i Storbritannia hvorav åtte har nådd førsteplassen på salgslistene, samtidig har han hatt 12 topp-10 album på den amerikanske Billboard-listen. 

Han har gjort det vel så bra her i Norge, hvor Sting og The Police har hatt 11 topp-10 album på VG-listen.

Sting har gjestet Bergen én gang tidligere, i juli 2006 spilte han på Koengen foran om lag 12.000 publikummere. Dette var også den aller første konserten i regi av Bergen Live på Bergenhus Festningsområde. 

Gå ikke glipp av Sting på Plenen + special guest Rumer – Bergenhus Festning tirsdag 19. Juni. Portene åpner kl 18.00.


Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER