MENY

Thåström

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Thåström
Play

Foto: Amanda Ooms

Følg bergen live

Thåström

Tiden er inne. Thåström skal igjen erobre Skandinavia. En av Sveriges største artister gjennom tidene er ute med nytt materiell og drar på en etterlengtet turné. Albumet "Den morronen" fikk terningkast seks i Dagbladet!
I begynnelsen av mars legger Thåström ut på veien igjen sammen med sitt eminente band for en omfattende turné som tar en avstikker til Norge med konserter i Oslo og Bergen onsdag 11. mars på USF Verftet.
  • Sted:  USF Verftet
  • Dato: onsdag 11. mars 2015
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:  370 + bill. avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter
Svenske Joakim Thåström blir av mange regnet som en av de viktigste ankermennene innen skandinavisk punk. Som frontfigur i Ebba Grön og seinere Imperiet ga han sjangeren en lokal forankring med sitt flammende opprør mot sosialdemokratiet. Ebba Grön har vært en uvurderlig inspirasjonskilde for en horde av skandinaviske rockeband, her hjemme eksemplifisert gjennom storheter som Turbonegro og Skambankt og nykomlingene i Honningbarna.
Thåstrøm har hatt en lang og innholdsrik karriere og har ved flere anledninger redefinert sitt musikalske virke. Med det svensk/nederlandske Peace, Love & Pitbull som var aktive på midten av 90-tallet, beveget han seg mer over i et industrielt landskap. Som soloartist har han opparbeidet seg en solid fanskare med sin mørke og nesten mystiske rock. Noe som har resultert i smekkfulle konserthus og overrumplede festivalpublikummere, de gangene han har opptrådt her i landet. 
 
“Skebokvarnsvägen 209” fra 2005 står som et praktverk innen skandinavisk rock. Siden den gangen har han gitt ut like fantastiske “Kärlek är för dom” og nylig “Beväpna dig med vingar”.
For fullstendig turnéliste: http://www.thastrom.se

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER