MENY

The Weeknd

 • Sted:  Bergenhus Festning - Koengen
 • Dato: tirsdag  4. juli 2017
 • Portene åpner:  17:30
 • Pris:  690 + billettavgift / Golden Circle 1200 + billettavgift
 • Alder:  Under 15 år skal komme i følge med voksen
 • Last ned vergeskjema >>
 •  Special Guest: BRYSON TILLER & Support: CEZINANDO & DÅRLIG VANE
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

  Annet:

Bergenhus Festning - Koengen

Bergenhus Festning - Koengen

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

The Weeknd
Play

Følg bergen live

The Weeknd

En av vår tids aller største artister på tvers av sjangre og publikumsgrupper spiller konsert på Bergenhus Festning til sommeren. Stjernegutten The Weeknd tar med seg special guest Bryson Tiller og og inviterer til en kjempefest på Koengen 4. juli 2017! Vi er enormt stolte av å kunne presentere denne drømmepakken av en festkveld for byens storstue.

 • Sted:  Bergenhus Festning - Koengen
 • Dato: tirsdag  4. juli 2017
 • Portene åpner:  17:30
 • Pris:  690 + billettavgift / Golden Circle 1200 + billettavgift
 • Alder:  Under 15 år skal komme i følge med voksen
 •  Special Guest: BRYSON TILLER & Support: CEZINANDO & DÅRLIG VANE
 • Kjøp billetter

Tidene for kvelden er som følger:

17.30   Portene åpner
18.00   Dårlig Vane

19.00   Cezinando
20.00   Bryson Tiller
21.30   The Weekend

The Weeknd har på svært få år etablert seg som en av vår tids største pop/RnB-artister og markerer seg som en av RnB-ens mest karakteristiske stemmer. Albumet Beauty Behind the Madness (2015) er det enestående albumet som er mest strømmet på Spotify i løpet av ett år. Med låten Starboy tangerte The Weeknd rekorden for antall avspillinger på Spotify i løpet av én dag. The Weeknd innehar også rekorden for flest sammenhengende uker på Billboard Hot 100-listens øverste ti plasser.

I 2016 vant The Weeknd 5 Billboard-priser og 2 Grammyer, blant annet for megahitten Earned It – kjent fra soundtracket til storfilmen 50 Shades of Grey. Albumene Starboy og Beauty Behind The Madness har begge ruvet helt øverst på den norske VG-listen. 

Når The Weeknd besøker Bergen for første gang er det blant annet med de gigantiske låtene The Hills, Can’t Feel My Face, Earned It, Often, Losers, Shameless, Tell Your Friends og Starboy på repertoaret. Med de tre førstnevnte singlene okkuperte The Weeknd på samme tid de tre øverste posisjonene på Billboard-listen, som første artist noensinne. 

«Verdens for øyeblikket heteste artist leverer varene i sitt rette element», nemlig liveformatet, skrev Dagbladet i sin anmeldelse av The Weeknds konsert i Oslo i 2015. Det tegner til allsang, frysninger og en gigantisk fest når kanadiske Abel Makkonen Tesfaye, best kjent som The Weeknd, skrur opp bassen og setter i gang RnB-maskineriet sitt på Bergenhus Festning, 4. juli 2017. 


SPECIAL GUEST: BRYSON TILLER
Bryson Tiller er en av de mest spennende og raskest voksende stjernene på RnB-himmelen akkurat nå. Louisville, Kentucky-artisten fikk tidlig støtte fra Drake og Timbaland for sin fusjon av hiphop og RnB, et lydbilde som Tiller selv har titulert Trapsoul – hvilket også er navnet på hans bejublede debutalbum fra 2015. Tillers første konsert i Oslo, i 2016, solgte ut på 40 minutter og måtte flyttes fra Vulkan Arena til Sentrum Scene for å imøtekomme den store etterspørselen. 
 

SUPPORT: CEZINANDO
Cezinando er utvilsomt en av de heiteste norske artistene akkurat nå. I 2016 ble han kåret til Årets Urørt, samt Årets Nykommer på P3 Gull. Nå er han også nominert til Spellemannprisen i tre (!) kategorier: tekstforfatter, nykommer (Gramostipend) og urban. Bergen Live har gleden av å meddele at stjerneskuddet blir med som support for The Weeknd og special guest Bryson Tiller på Koengen 4. juli. For en festkveld det blir!

Med sin særegne tilnærming til hiphop og særlige teft for fengende popmelodier har Cezinando gjort sterkt inntrykk på norske musikkonsumenter og på veldig kort tid blitt et navn som mange holder kjært. Cezinando har evnet å finne en helt egen vei hva gjelder både det musikalske og det artistiske for øvrig, som P3 skriver: «Vekslingen mellom frenetisk funky og det fredfulle er vellykket. Cezinando tilbyr noe friskt. Med hell.»
 

SUPPORT: DÅRLIG VANE
NMG/G-husets siste stjerneskudd trioen Dårlig Vane har tatt undergrunnen med storm den siste tiden. Med de tre gateslagerne "Ikkje la meg", "Gikk i bakken" og "To blå" har Dårlig Vane  skapt en enorm forventning blant hiphopfans langt utenfor Bergen. De har allerede blitt sammenlignet med Norges Mateste Rapgruppe A-laget, og deres elleville konserter etterlater ingen tvil om at Bergen gjør det som ingen tør.

I følge BT var Dårlig Vane de som imponerte mest på scenen under fjorårets Vill Vill Vest, med en uslåelig energi og en scenevanthet man til vanlig kun ser hos mer erfarne artister. I fjor slapp Dårlig Vane sin første offisielle utgivelse - den seks spor lange EP'en "71". Her tar Loddefjordguttene oss med til deres verden av dårlige vaner, opplegg og greier - over suggerende og basstunge beats. Siden den gang har gutta rukket å vinne årets urørt og få gullplate for Gikk i bakken.

        

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER